Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Langoza @ 2008 10 21, 14:57)
merginos, reikia Jusu pagalbos  unsure.gif

kiek naudojau KP, viskas be jokiu bedu.  buvau skaicius, kad buna kitom merginom visokie patepliojimai ir pan. man nieko nebuvo, viskas ciki piki. dabar po mmm, uzsiklijavau antra pleistra. siand antradienis, tai va, ketvirtadieni tureciau klijuot treciaji. o siand man visi pasidedanciu mmm pozymiai ohmy.gif maudzia nugara kaip pries visas mmm, ir siek tiek teplioja  unsure.gif negi man mmm prasides  blink.gif kazkokia nesamone  unsure.gif kazkas ne taip, speju  unsure.gif

jo jo, visko gali but. man asmeniskai nebuvo dar taip, bet ne is vienos pazystamos jau tai girdejau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 10 21, 16:49)
Gali visko būt aš paskutinį kartą pradėjau tepliot vos užsiklijavus 3 pleistrą tai ir pramozojau tą savaitę ir paskui dar kaip priklauso savaitę atvargau  doh.gif  doh.gif

Man ligiai taip pat. Anksciau niekados taip nebuvo, ne primus metus naudoju. Jau galvoju, gal pleistrai kokie dabar gaminami kitokie. Gal kokia sudetis pasikeitusi.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUKA*: 22 spalio 2008 - 21:38
QUOTE(LIUKA* @ 2008 10 22, 22:37)
Man ligiai taip pat.  Anksciau niekados taip nebuvo, ne primus metus naudoju. Jau galvoju, gal pleistrai kokie dabar gaminami kitokie. Gal kokia sudetis pasikeitusi.. g.gif

Man ir su KT taip buvo po paskutinio tokio bajerio su tepliojimu ne laiku turiu 3 metų bernioką biggrin.gif biggrin.gif matyt organizmui kažkas nelabai patinka kad prasideda tokie fokusai nors aš pleistrą tik pusmetį naudojau bet ir tai paskutinį kart jau nelabai man patiko tas ankstyvas tepliojimas doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai va, galiu pasigirti doh.gif
net nesupratau, kas ten buvo. zo, tepliojimai buvo tokie, kaip normalios mmm 2dienas. paskui uzsiklijavau 3 pleistra, ta diena da vos vos pateplino, ir tada viskas baigesi thumbup.gif
tai speju, savaite turesiu ramybe, o paskui normalios mmm bus.
Atsakyti
QUOTE(Kliuxė @ 2008 10 25, 23:45)
Sveikos  4u.gif  senokai cia buvau uzsukus  ax.gif  bet su pleistru uzturejau bedyte, kad mm biskuliuka uzsilaike tai nerimo paturejau mazo  doh.gif  bet viskas baiges gerai thumbup.gif  a kaip jus mergaites gyvenat?  rolleyes.gif

Gera gyvenam, jau 3 savaitė be KP, ketvirtadienį atseit turėtų nusiklijuot paskutinis, bet kadangi jo nėra tai nežinau dabar kaip čia su mmm bus blush2.gif poryt dar pas daktarytę šuoliuosiu pasitikrint mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, prisitrinsiu prie jusu, pasidalinsiu savo patirtimi su KP.
Naudojau 1.5 metu, paskui gydytoja apziurejo ( mat skaudeti buvo pradejusi krutine), tai sake toj pacioj pusej kiausideje uzdegimas. Sako viskas pakeisti reikia i tabletes, nes pleistras nebeapsaugo nuo kazko, nebeveikia taip gerai. Tai ir nutraukiau. Tai va, kg nepriaugau vartodama, nors drauge mano +7kg tai mete nes bijojo supanaseti i backa rolleyes.gif
O siaip tikrai super dalykelis, tik galetu buti permatomas, o ne toks ryskus, vistiek vasara labai krenta i akis visiems, tai tuoj klausimu kyla. Tai del rukymo, tai del kudinimosi, vsokiu girdejau doh.gif
Atsakyti
Oi dar vienas pastebėjimas iš mano pusės, kai nusiėmiau pleistriuką per šitas tris savaites numečiau 3kg nieko nedarydama, t.y kemšu toliau kaip kimšus, nei sportvaua nei ką tik žiūriu kad džinsai smunka tai užlipaus ant svarstyklių ogi žiūriu 3kg baba biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos o jums burna nedžiūsta, naudojant Kp?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 10 28, 22:13)
Merginos o jums burna nedžiūsta, naudojant Kp?

naudojau 1.5metu, bet lyg ir nepastebejau, nea schmoll.gif nedziovino.
Atsakyti
na ir as pasisakysiu ax.gif KP naudojau 6 menesius, veliau sumastem antro vaikiuko susilaukt. tai galiu pasakyt kad man jokio nepageidaujamo poveikio nebuvo, nei burna nedziuvo, netepliojo, mmm buvo reguliarios, nutraukus vartojima pastojau praejus 2 menesiams thumbup.gif dabar turiu dukryte wub.gif o svori tai kaip tik buvau sumascius numest, tai man tas pleistras ne kiek nemaise dietintis- numeciau 14 kg per pusmeti ji vartodama (aisku savaime nekrito reikejo pasistengt)
Atsakyti
Man KP nesilaike ant odos doh.gif Kur tik as jo neklijavau.. Pora valandu - ir jau sonai atsilaupe..Turbut labiausiai nepatikusi kontraceptine priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 11 03, 22:49)
O gal apsiplovimai su arbata padėtų lotuliukas.gif ?
O jei rimtai- tai jei šiaip man labiausiai patiko Kp kaip apsisaugojimo priemonė. Ypač dabar kai vėsu, nei kraštai taip baisiai aplimpa, nei purvas ten taip renkasi, kaip vasarą.

Nu nežinau nebandžiau, iš esmės tai man pleistras kol kas buvo geriausia priemonė, žiedo nebandžiau bet tabletukės tai per visus galus jau baigė išlįst atsibodo ryt kiekvieną vakarą ir dar nepamiršt doh.gif doh.gif
Atsakyti