Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(vaidoote @ 2009 01 12, 16:46)
o kokias vietas jus dar isbandziusios?

Lygiai tokias pat smile.gif Ir visur jautru, iskyrus apatine pilvo dali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 12, 16:25)
Lygiai tokias pat smile.gif Ir visur jautru, iskyrus apatine pilvo dali smile.gif

O as tik ant uzpakalio galiu ir ant nugaros, nes kitur jautresne oda, tada niezti, norisi ji nusilipdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2009 01 12, 19:29)
O as tik ant uzpakalio galiu ir ant nugaros, nes kitur jautresne oda, tada niezti, norisi ji nusilipdyt smile.gif

na man po kol kas jautriausia nugara buvo... uzpakaliukas tai labai nepatogu, nzn... tai sikart vel meginsiu pilvuka savo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai pas jus buvau..........O man patogiausia ant rankos viršuje, nes visur kitur labai rūbai kabindavosi. Gintarinėj vaistinėj tikrai Kp brangiausias- pati tuo įsitikinau. Aš perku Šeimos vaistinėj.
Atsakyti
o as negalejau jo naudoti, porakart bandziau- tas pats : baisus galvos skausmas, pykinimas... doh.gif
Atsakyti
na man labai gerai smile.gif ir menesines geros kaip sakau biggrin.gif ir neskausmingos, jokio PMS ir t.t. aisq tie pajuodavimai ir baime kad atlips yra, bet su laiku biggrin.gif o as va siandien pirkau ji "camelia" vaistineje, tai su nuolaida gavau uz 56 lt, o siaip kainuoja 62 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiana @ 2009 01 15, 00:51)
o as negalejau jo naudoti, porakart bandziau- tas pats :  baisus galvos skausmas, pykinimas... doh.gif

man pirma menesi pykino.paskui praejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiana @ 2009 01 15, 00:51)
o as negalejau jo naudoti, porakart bandziau- tas pats :  baisus galvos skausmas, pykinimas... doh.gif

reiskias, netiko... sad.gif o gaila - geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
KP raklamoje rašoma, kad su juo galima lankytis pirtyje ir baseinuose. Tačiau man jis po valandžiukės atkibo, o dar turi saugot, kad nepamesčiau doh.gif doh.gif kaip spręsti tokią problemą? gal kuri susidūrėt su šia problema help.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2009 01 19, 18:30)
KP raklamoje rašoma, kad su juo galima lankytis pirtyje ir baseinuose. Tačiau man jis po valandžiukės atkibo, o dar turi saugot, kad nepamesčiau  doh.gif  doh.gif kaip spręsti tokią problemą? gal kuri susidūrėt su šia problema  help.gif

na, jei jau visai atlipo, tai tokiais atvejais turi paimti papildoma, bet paskui vel nauja klijuoti senaja pleistro klijavimo diena. Tiesiog bus taip, kad tau vieno pleistro pritruks pries darant pertrauka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2009 01 19, 18:40)
na, jei jau visai atlipo, tai tokiais atvejais turi paimti papildoma, bet paskui vel nauja klijuoti senaja pleistro klijavimo diena. Tiesiog bus taip, kad tau vieno pleistro pritruks pries darant pertrauka sad.gif

na visai jis man neatlipo. kol grįžau namo jis vėl buvo prilipęs. doh.gif negi dabar turėsiu atsisakyti arba jo arba vandens malonumų doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2009 01 19, 19:30)
KP raklamoje rašoma, kad su juo galima lankytis pirtyje ir baseinuose. Tačiau man jis po valandžiukės atkibo, o dar turi saugot, kad nepamesčiau  doh.gif  doh.gif kaip spręsti tokią problemą? gal kuri susidūrėt su šia problema  help.gif

QUOTE(šaltute @ 2009 01 19, 19:58)
na visai jis man neatlipo. kol grįžau namo jis vėl buvo prilipęs.  doh.gif negi dabar turėsiu atsisakyti arba jo arba vandens malonumų  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nuo to, kad jis truputuka buvo atlipes jis poveikio nepraranda, tad buk rami, uzsiklijavo, laikosi, vadinasi saugo 4u.gif Patikek, kalbu is patirties, jau penkti metai ji vartoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 19 sausio 2009 - 18:37