*Kaja* baciukai
QUOTE(villga @ 2009 01 13, 15:22)
manieji lygiai tokie pat buvo, tik kulnas 5cm. t.y. mazesnis.
Isigyti galima internetineje parduotuveje.
QUOTE(Katty @ 2009 01 21, 12:33)
Situos matavausi pardei, tai ta gelyte pasirode per didele, nemalonei prie kojos lietesi
QUOTE(jovita25 @ 2009 01 21, 16:11)
Mergaites gal kuri kazka panasaus parduodate?
Reikalas tas, kad oficialiai ceremonijai batukus turiu, bet reikia kitu persiauti sventes vietoje
Reikalas tas, kad oficialiai ceremonijai batukus turiu, bet reikia kitu persiauti sventes vietoje
teisybe pasakius lygiai tokius pat maciau vakar www.ebay.ie ir tikrai nebrangus ( na bent jau man)
merginos siulau bateliu pasizvalgyti salone CYMBELINE, cia centre, prie Lukiskiu aikstes. As pernai ten pirkau basutes - SUPER! labai patogios, stilingos ir grazios. Na bent jau tokiu tada niekur net panasiu negalejau rast. be to galima pasirinkti kulniuko dydi. Jei nera salone, atveza per pora savaiciu
buvau ir esu labai patenkinta
ir nebutina ten suknele nuomotis, seimininke labai maloni, net paskolino batelius primatavimui, paziuret ar tikrai man tiks prie sukneles, dar net uzsisakius nebuvau
ir visai netycia ten apsilankiau...
QUOTE(ma-dama @ 2009 01 27, 16:03)
merginos siulau bateliu pasizvalgyti salone CYMBELINE, cia centre, prie Lukiskiu aikstes. As pernai ten pirkau basutes - SUPER! labai patogios, stilingos ir grazios. Na bent jau tokiu tada niekur net panasiu negalejau rast. be to galima pasirinkti kulniuko dydi. Jei nera salone, atveza per pora savaiciu
buvau ir esu labai patenkinta
ir nebutina ten suknele nuomotis, seimininke labai maloni, net paskolino batelius primatavimui, paziuret ar tikrai man tiks prie sukneles, dar net uzsisakius nebuvau
ir visai netycia ten apsilankiau... 
o kokios ten kainos? bent jau apytikriai
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 01 27, 17:36)
na kaios tai ne mazos, bet ne kosmines. as uz savo mokejau 290Lt
QUOTE(ma-dama @ 2009 01 27, 17:32)
na kaios tai ne mazos, bet ne kosmines. as uz savo mokejau 290Lt
bet kai pagaliau pamatai ko taip ilgai ieskojai, tai tokia kaina atrodo pati ta... 
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 01 28, 10:42)
na vestuviu foto nelabai matosi, per toli...
QUOTE(ma-dama @ 2009 01 28, 12:41)
na vestuviu foto nelabai matosi, per toli...
bet turiu tuos batelius, tai nufotkinsiu siandienir ryt idesiu 
lauksiu