Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(sandrynja @ 2008 07 31, 12:01)
LAbukas visoms. Kaip gyvuojat, ka veikinejat?

Ruošiu atsargas žiemai doh.gif -ir prišaldžiau, ir priraugiau, ir užkonservavau..... iki dabar daržovėm apsikrovus buvau. smile.gif
Atsakyti
smagu, mergaites, kad nuotaikos geresnes 4u.gif o jau vaikus masiskai visos gaminat lotuliukas.gif ir dar Stt smilkmenu nori blush2.gif
as savo aukseli per puse metu pasigaminau ir nieko spec neskaiciavau galvojau kada bus tada ir gavos kad tikrai gandras per jonines atnese wub.gif taip kad visoms sekmes ir kaip sako ateis laikas bus ir vaikas tongue.gif
Zydra, o tu pabandyk savo mazyle nakciai gal pavystit man tai labai padejo ir labai megsta kai nosytei silta ikisa i dekiuka ir ramu miega wub.gif ir aplamai, mergaites, as kartaisw pagalvoju kad man dukryte kaip palaima kaip padeka uz visa varga ir skausma as po siai dienai negaliu atsiziuret ir atsidziaugt kokia ji man grazi ir gera wub.gif taip sunkiai sunu auginau verysad.gif tiek vargo nemiegotu naktu....o cia stebuklas galvoju kad cia sunus mus taip globija visada as jam uz tai dekoju...
Ajuka, o tu visai nieko mergytei neduodi tik pienelio? mes buvom pas gydytoja tai mums patare jau nuo keturiu pradet duot morku sulciu ir obuoliu tyreles, o as zemuoge jau daviau ir nieko gerai viskas.
dziaugiosi uz visas kurios atostogauja ir labai jau gerai kuriu dar laukia atostogos, nes poilsis tik i nauda atnesa vilties ir geru emociju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 07 31, 15:51)
smagu, mergaites, kad nuotaikos geresnes 4u.gif  o jau vaikus masiskai visos gaminat lotuliukas.gif ir dar Stt smilkmenu nori blush2.gif
as savo aukseli per puse metu pasigaminau ir nieko spec neskaiciavau galvojau kada bus tada ir gavos kad tikrai gandras per jonines atnese wub.gif  taip kad visoms sekmes ir kaip sako ateis laikas bus ir vaikas tongue.gif
Zydra, o tu pabandyk savo mazyle nakciai gal pavystit man tai labai padejo ir labai megsta kai nosytei silta ikisa i dekiuka ir ramu miega wub.gif  ir aplamai, mergaites, as kartaisw pagalvoju kad man dukryte kaip palaima kaip padeka uz visa varga ir skausma as po siai dienai negaliu atsiziuret ir atsidziaugt kokia ji man grazi ir gera wub.gif  taip sunkiai sunu auginau verysad.gif  tiek vargo nemiegotu naktu....o cia stebuklas galvoju kad cia sunus mus taip globija visada as jam uz tai dekoju...
Ajuka, o tu visai nieko mergytei neduodi tik pienelio? mes buvom pas gydytoja tai mums patare jau nuo keturiu pradet duot morku sulciu ir obuoliu tyreles, o as zemuoge jau daviau ir nieko gerai viskas.
dziaugiosi uz visas kurios atostogauja ir labai jau gerai kuriu dar laukia atostogos, nes poilsis tik i nauda atnesa vilties ir geru emociju 4u.gif

sakai pavystyt. nu gal, bet jauciu reks ispradziu. nes kai tik uzkloju kojytes, tai tuoj nuspardo ir miega atsiklojus, tai stengiuos vis kojinytes ar kelnytes uzdet.

zyzi, kaip neteisinga, kad taip nutinka, kaip kad tau atsitiko. saunu aisku, kad turi maza dziaugsmeli, bet sunaus atvejas labai liudnas. vakar ziurejau laida, kaip tevai sutiko atiduoti donorystei sunaus organus, nes sunaus smegenys po avarijos buvo paskelbtos mire, tik organai dar veike. jaunas, 17 metu, verkiau kartu su jais. tokia neteisinga mirtis.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 07 31, 11:15)
O Arielytė  wub.gif  bet patarčiau jau bandyt duot daržvių košytės per piet o vakarop ir javų biškiuką - jau reikia po truputuką, tik neduok mišinio ajuka, neklausyk tos durnos daktarės, o ir košeles skiesk tik savo pienuku.

ryte jau valgome grudu kosytes, perpiet darzovienes bigsmile.gif primaitinu nuo 4men... Maitinu pati, bet pienelio kosytem nelieka verysad.gif Darom su vandenuku bigsmile.gif

QUOTE(zyzi @ 2008 07 31, 15:51)

Nepradek nuo morku, jos daznai alergizuoja, as tik biski morku i kosyte idejau, iskart isbere, dabar jau daugiau dedu eme maziau berti ... Ir negalima raudonu uogu, ypac zemuogiu, braskiu, nesvarbu, kad neisbere dabar, bet ankstyvas ju davimas skatina alergijos atsiradima, tad geriau stenkis neduoti. O jei duodi apdoroti reiketu - isvirti vandenyje ar garuose.

Del vystymo as nevysciau,bet daznai ji man uzmigdavo lengvai i pleduka susukta. Bet ziema buvo, salta, o dabar net nezinau vasara ar iseitu taip
Atsakyti
Labas, o mane siandien kazkoks liudesys uzpuole..... As cia visaip sukuosi, stengiuos nenusimint, nepasiduot, ziuret i ateiti, kasdien kaip maldele sau kartoju ir kartoju, kad dar viskas tikrai bus gerai... Ale vat siandien kazkaip pasijutau pavargusi nuo to saves gelbejimo, nuo to sunkumo, taip norisi, kad galeciau negalvot, neplanuot, kad kazkaip galeciau lengvai pagyventi... Vienu zodziu liudna ziauriai kazkaip....
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 07 31, 22:26)
Labas, o mane siandien kazkoks liudesys uzpuole..... As cia visaip sukuosi, stengiuos nenusimint, nepasiduot, ziuret i ateiti, kasdien kaip maldele sau kartoju ir kartoju, kad dar viskas tikrai bus gerai... Ale vat siandien kazkaip pasijutau pavargusi nuo to saves gelbejimo, nuo to sunkumo, taip norisi, kad galeciau negalvot, neplanuot, kad kazkaip galeciau lengvai pagyventi... Vienu zodziu liudna ziauriai kazkaip....

sveikute! laikykis, nepasiduok blogom emocijom!!! saunuole tu, laikykis! verysad.gif zinom kaip sunku ir kaip kartais tai nekontroliojama busena, bet as tada tesiog issiverkiu ir lengviau pasidaro....
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 07 31, 21:26)
Labas, o mane siandien kazkoks liudesys uzpuole..... As cia visaip sukuosi, stengiuos nenusimint, nepasiduot,... Ale vat siandien kazkaip pasijutau pavargusi

O kas belieka, Andryte, turi laikytis..... taip atrodo, kad skausmas ir ilgesys sumažėja, bet paskui kokią dieną vėl išlenda, ir atrodo viskas šviežia....
aš pvz. šiandien esu ramesnė, nors ašarėlės dar dažnai vis byra ir byra ..........
Atsakyti
Tai vat kazkaip liudina mane tas kas belieka..... Ir laikausi, laikausi.... Suvokiu, kad mano Jurgiuko man niekas nebegrazins. Bet taip noriu susigrazint bent jau ramybe, bent jau kazkokia pusiausvyra i savo gyvenima, taip noriu vel gyvent normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 07 31, 22:29)
Tai vat kazkaip liudina mane tas kas belieka..... Ir laikausi, laikausi.... Suvokiu, kad mano Jurgiuko man niekas nebegrazins. Bet taip noriu susigrazint bent jau ramybe, bent jau kazkokia pusiausvyra i savo gyvenima, taip noriu vel gyvent normaliai.

gyvensi, ismoksi gyvent su praradimo skausmu, atrasi nauju dziaugsmu, reikia laiko dar ...
Atsakyti
kartais reik ir ta liudesi isgyvent,Andryte reik ir paverkt, kad tas liudesys negrauztu taves, ramiau buna
man ir kazkaip baisiai liudna sia savaite, aplink daug mazu vaiku panasaus amziaus su dukryte, paniurkau, pamyluoju -smagu, kai nueina asaros bega, nes vis matau savo mazute, kokia ji turetu but
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

QUOTE(zydra30 @ 2008 07 31, 17:39)
sakai pavystyt. nu gal, bet jauciu reks ispradziu. nes kai tik uzkloju kojytes, tai tuoj nuspardo ir miega atsiklojus, tai stengiuos vis kojinytes ar kelnytes uzdet.

Gal ir gera mintis dėl pavystymo, tavo dar mažiukė mergytė, gal dar norisi jaustis tvirtai kaip mamos pilvely wub.gif Yra tokie vadinami "kokonai" medvilniniai, labai švelnučiai ir mieli, aš jau buvau tokį įsigijus savo sūneliui, deja ar veiksmingas pasakyti negaliu..
QUOTE(Andryte @ 2008 07 31, 20:26)

Tarsi savo mintis skaityčiau, ir turbūt visos tai išgyvenam karts nuo karto. Reikia su tuo liūdesiu susidraugauti, nes jis mus lydės kol gyvos būsim..
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 07 31, 20:55)
ryte jau valgome grudu kosytes, perpiet darzovienes  bigsmile.gif primaitinu nuo 4men... Maitinu pati, bet pienelio kosytem nelieka  verysad.gif Darom su vandenuku

thumbup.gif šaunuolės jau kokios biggrin.gif taip ir tolyn

QUOTE(Andryte @ 2008 07 31, 22:29)

laiko reikia Andryte, su laiku išmoksi paliūdėt ir sugrįš ramybė, tik ji bus kitokia, viskas bus kitaip. Džiaugsies, gyvensi bet nebus taip, kaip turėtų būt buvę....
tik laikas išmokins, o dabar suprantu tave ir prisimenu, kaip mums visoms buvo pradžioje - visoms panašiai, tiesiog reikia išsiverkt, išliūdėt...
Atsakyti