QUOTE(zyzi @ 2008 07 31, 15:51)
smagu, mergaites, kad nuotaikos geresnes

o jau vaikus masiskai visos gaminat

ir dar Stt smilkmenu nori
as savo aukseli per puse metu pasigaminau ir nieko spec neskaiciavau galvojau kada bus tada ir gavos kad tikrai gandras per jonines atnese

taip kad visoms sekmes ir kaip sako ateis laikas bus ir vaikas
Zydra, o tu pabandyk savo mazyle nakciai gal pavystit man tai labai padejo ir labai megsta kai nosytei silta ikisa i dekiuka ir ramu miega

ir aplamai, mergaites, as kartaisw pagalvoju kad man dukryte kaip palaima kaip padeka uz visa varga ir skausma as po siai dienai negaliu atsiziuret ir atsidziaugt kokia ji man grazi ir gera

taip sunkiai sunu auginau

tiek vargo nemiegotu naktu....o cia stebuklas galvoju kad cia sunus mus taip globija visada as jam uz tai dekoju...
Ajuka, o tu visai nieko mergytei neduodi tik pienelio? mes buvom pas gydytoja tai mums patare jau nuo keturiu pradet duot morku sulciu ir obuoliu tyreles, o as zemuoge jau daviau ir nieko gerai viskas.
dziaugiosi uz visas kurios atostogauja ir labai jau gerai kuriu dar laukia atostogos, nes poilsis tik i nauda atnesa vilties ir geru emociju
sakai pavystyt. nu gal, bet jauciu reks ispradziu. nes kai tik uzkloju kojytes, tai tuoj nuspardo ir miega atsiklojus, tai stengiuos vis kojinytes ar kelnytes uzdet.
zyzi, kaip neteisinga, kad taip nutinka, kaip kad tau atsitiko. saunu aisku, kad turi maza dziaugsmeli, bet sunaus atvejas labai liudnas. vakar ziurejau laida, kaip tevai sutiko atiduoti donorystei sunaus organus, nes sunaus smegenys po avarijos buvo paskelbtos mire, tik organai dar veike. jaunas, 17 metu, verkiau kartu su jais. tokia neteisinga mirtis.