Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(lina31m @ 2008 08 13, 07:30)

O aš sapnavau šianakt kad turiu sveiką leliuką. Atrodo tikrinu paėmus ar tikrai remiasi kojytėmis, ar gerai judina rankytes wub.gif

Ir aš bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif . Mergytę.... Bet taip gražiai.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 08 13, 11:46)
Nu tu nereali moteris 4u.gif  Ne tik auksaranke,bet ir auksasirde thumbup.gif  Tokiu dar reiktu gerai paieskot first.gif

dabar tikrai taip nesielgciau, kaip tada, nors gyvenam 100 kart geriau, stengiuos dabar nepult i ivykiu verpeta, kad viskas teketu savo vaga

kaip faina kad grazius sapnus sapnuojat
as sianakt laukiu nauju ziedu issiskleidimo user posted image
Atsakyti
linkejimai nuo giminiu is Krasnojarsko verysad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 13, 20:26)
linkejimai nuo giminiu is Krasnojarsko verysad.gif  smile.gif

Ech....... verysad.gif
Atsakyti

verysad.gif ... console.gif...buk gerute butinai nueik pas gydytoja kai iseisi atostogu, nes labai jau patrikes tavo ciklas, gal padarytu hormonu tyrima. Sveri juk kaip kruopa, butu visai nenuostabu, kad del to hormonai isiderino ir ciklas taip trinka. g.gif .

nors is vienos puses as ir mirdama nepatikesiu, kad ponas dievulis uzriso akis mano gydytojai per gimdyma ir ji neivertino teisingai situacijos, bet is kitos puses nagrinedama savo gyvenima pastebejau, kad niekada niekas neivyko taip kaip buvo planuota, kad vos ne kiekvienas rimtesnis ivykis mano gyvenime turejo kazkokia prasme, net jei as is pradziu to net nesuprasdavau, jau nesnekant, kad nei vieno kelio atvedusio prie tu ivykiu as samoningai nesirinkau. O nuo Sofijos nestumo is viso viskas eina savo vaga, tarsi kas specialiai bando is manes visa kontrole atimti, belieka tiesiog su tuo susitaikyti.

cia as taip nevykusiai guodziu ax.gif , is tiesu mintis buvo, kad tikriausiai dar buvo ne laikas, bet tai nereiskia, kad jis niekada neateis, butinai ateis!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 13, 17:15)

as sianakt laukiu nauju ziedu issiskleidimo user posted image

Kas naktim laukia krepšinio varžybų, o kas žiedų smile.gif . Pamenu, prieš kelis mėnesius rodei mums visą fotosesiją su kaktusu wub.gif .
Atsakyti

Kaip gaila verysad.gif
Atsakyti

verysad.gif verysad.gif verysad.gif ???????????????? unsure.gif labai labai gaila.... o aš maniau kad jau kompanijonę turiu... bet ne visom gi iš pirmo karto leliukai užsikabina, ania rugsėje?.. gal sekantis mėnesiukas yra laimingas wub.gif
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif

Rugsėje, tik nenusimink 4u.gif Pritariu Bicei, viskam savas laikas ir jis ateis, tik mes nežinom kada smile.gif
STT, ankstyva vis, nesimiega? smile.gif

O kokie mieli sapnai šiąnakt sapnuojasi mūsų mergaitėms wub.gif
Atsakyti
labukas
nenusimenu kazkaip perdaug vilciu nedejau, tai viskas tvarkoj
kazkaip labai nuotaika pakele tie netiketi sveciai aplanke mus su lauktuvem, kazakaip vis budavo idomu ar jie supranta ka tada padarem del ju, nes buvo keletas situaciju, kai as jiems velniu gerai atrasiau uz kai kuriuos ju poelgius, bet manau per tuos 6erius metus jie suaugo ir ivertino viska
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 13, 21:26)

na nieko, gandrai isskrienda ti rugpjucio 22 d. manau dar spes tau numest i pilvuka maza stebukliuka! mirksiukas.gif
Papildyta:
as irgi siandien grazu sapna sapnavau, kad man padave balionu kruva, o prie ju prirista dovana, kurioja gulejo vaikiskas dantu sepetukas, dantu pata vaikam, gumites plaukam sukos, ir dar batu valimo sepetys, nesupratau kam jis g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 14, 09:00)
as irgi siandien grazu sapna sapnavau, kad man padave balionu kruva, o prie ju prirista dovana, kurioja gulejo vaikiskas dantu sepetukas, dantu pata vaikam, gumites plaukam sukos, ir dar batu valimo sepetys, nesupratau kam jis g.gif  blush2.gif

as tau isaiskinsiu- netrukus rinksi tasyte vaikisku reikmenu, o batu valymo sepetys zenklas vyrui, tegu buna pasiruoses lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti