Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(bim @ 2008 08 18, 16:07)
tai va, ten kur mano nkirpeja dirba kainuoja vien kirpymas 120 lt, o nekalbu apie dazimaq blink.gif
Papildyta:

aisku yra kur pigiau, bet yra kur labai pigu, tai rizikoji but plika. lotuliukas.gif
bice, o kur tu vilniuj apsistoji?

mes buta turim vilniuje pilaiteje, bet ji isnuomavom, tai per atostogas gyvenom pas vyro broli, pas draugus, na kaip bomzai lotuliukas.gif
Papildyta:
bim o pas kokia tu kirpeja lankaisi, kad taip nepigiai praso g.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 17:24)
mes buta turim vilniuje pilaiteje,  bet ji isnuomavom, tai per atostogas gyvenom pas vyro broli, pas draugus, na kaip bomzai lotuliukas.gif
Papildyta:
bim o pas kokia tu kirpeja lankaisi, kad taip nepigiai praso g.gif

mano kirpeja, oho ho, bet is manes ji ima tik 35 litus, nes namie prie kavos nukerpa, o dirba ji sugiharoj, o dabar ten francuzas i savo rankas pasiemes, kuris atrado zniples, plaukus susukt! tai ir plieso! blink.gif
Papildyta:
mano kirpeja, zvaigzdzias kerpa, o as tik taip tarp kitko, pasiseke, kad drauges!
Atsakyti
na bice, ar dar ner rezultatu? kiek dar liko laukt?
Papildyta:
bice, kaip en reikalai???
Atsakyti
zodziu mergaites, aisku, kad nieko neaisku. Va jums ir gyvenimas uzsienyje g.gif ,
Paskambinau rezultatai yra laboratorijoje, bet nesuvesti i bendra sistema, taigi iki rytojaus 13 nieko nesuzinosiu. gun_bandana.gif
Tai skyriausi sesutei sakau, kad man prasidejo normalus menesiniu kraujavimas, o ji ramiu tonu nu mes cia nieko padaryti negalim, jei abortuos vaisius tai abortuos, paskambinkite rytoj ir paprasykite naujo laiko pas gydytoja. aggressive.gif . Toliau maudzia , toliau pakraujuoja, toliau laukiu kazko, dabar jau nezinu ko laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 18:29)
zodziu mergaites, aisku, kad nieko neaisku. Va jums ir gyvenimas uzsienyje g.gif ,
Paskambinau rezultatai yra laboratorijoje, bet nesuvesti i bendra sistema, taigi iki rytojaus 13 nieko nesuzinosiu. gun_bandana.gif
Tai skyriausi sesutei sakau, kad man prasidejo normalus menesiniu kraujavimas, o ji ramiu tonu nu mes cia nieko padaryti negalim, jei abortuos vaisius tai abortuos, paskambinkite rytoj ir paprasykite naujo laiko pas gydytoja.  aggressive.gif . Toliau maudzia , toliau pakraujuoja, toliau laukiu kazko, dabar jau nezinu ko laukiu unsure.gif

na suds!!!!
ot tie biurokratai prakekiti! ir mes su tavim laukiam tolaiu ir vis dar tikios kad gal gus viskas gerai! gi buna kad moteris kraujoja ir ne viena men o normalei du ir trys, o pas jai viskas gerai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 17:29)
Tai skyriausi sesutei sakau, kad man prasidejo normalus menesiniu kraujavimas, o ji ramiu tonu nu mes cia nieko padaryti negalim, jei abortuos vaisius tai abortuos, paskambinkite rytoj ir paprasykite naujo laiko pas gydytoja.  aggressive.gif . Toliau maudzia , toliau pakraujuoja, toliau laukiu kazko, dabar jau nezinu ko laukiu unsure.gif

Nu absurdas kazkoks doh.gif Nenusimenam ir laukiam rytojaus kartu group.gif
Atsakyti

nenoriu numust visiskai nuotaikos, bet manau nieko gero nesitikek ( linkiu tik geriausio)... nors... daug gulejau ligoninese visko maciau... viena pasakojo, kad kresuliais 6savaite kaip puse kiausinio kraujavo, 16 sav vel buvo dalinai placenta atsisluoksniavus su gausiu kraujavimu, bet isnesiojo...
palinkesiu tik gerai pailset ir issimiegot, kaip bus taip bus, bet zinok BABSKIJ BATALJON laiko kumscius uz tave drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 18:58)
nenoriu numust visiskai nuotaikos, bet manau nieko gero nesitikek ( linkiu tik geriausio)... nors... daug gulejau ligoninese visko maciau... viena pasakojo, kad kresuliais 6savaite kaip puse kiausinio kraujavo, 16 sav vel buvo dalinai placenta atsisluoksniavus su gausiu kraujavimu, bet isnesiojo...
palinkesiu tik gerai pailset ir issimiegot, kaip bus taip bus, bet zinok BABSKIJ BATALJON laiko kumscius uz tave drinks_cheers.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 14:26)
labukas visom.

as tai nezinau su kokiom naujienom...jus cia tiek graziai man priraset cray.gif  bet kartais matyt neviskas klostosi pagal norus

paryciui atsibudau is klaikaus sapno, kad prasidejo kraujavimas, apsidziaugiau, kad tik sapnas, bet tuo pat metu prasidejo menziu skausmai, gulejau ir su Sofija kalbejausi mintyse, aprimo ryte tie skausmai, dar nuvaziavau iki ligonine kraujo tyr priduoti, griztant skausmas vel sustiprejo ir tas nelemtas kraujavmsas prasidejo, guliu lovoj, bliaunu, laukiu kol suzinosiu tyr rezultata ir gyd pasakys ka daryti, nes nu tokio nestumo (bim klausei kiek man laiko apie 6 sav)niekas nelaiko vaistais cray.gif . Va taip mergaites buna angel_sadangel.gif ...

Bice,
tokiam laike visko gali būti. Ir ne dėl to kad tau kažkas negerai. Kiek man mano gyd sakė, apie 50% visų nėštumų dabar yra nesivystantys. dažnai moterys net nenutuokia, kad jie yra... tiesiog vėluoja mm.
kai mes tokios jautrios, mums sunkiau susitaikyt, sunkiau išgyvent. tiek aš kažkada, tiek tu dabar gi iškart nubėgai pas gyd. na ir - pamatė pūslytę, bet širdutė dar neplakė. taip būna, taip netgi yra normalu - gamta atrenka... tau tiesiog gali nesivystyt ir pasišalint su mmm. bet paprasčiausiai tu sužinojai tai anksčiau, o kita būtų pasakius, kad vėluoja mmm.
Tikim, kad pūsliukas stiprus ir jis ištvers kraujavimą. Bet jeigu taip neatsitiks, manau kad nereikia labai liūdėti... tiesiog kartais ir vyrai iššauna iš tuščių šovinių (kvailai pasakiau, bet taip yra). Širduko nebuvo, vaikiukas nieko nejautė, tiesiog ne taip gamta sudėjo darinuką ir jis lengvai iškeliavo.
manau kad neturėtum prarast vilties ir jei tyrimukai geri drąsiai dar vienas mm pralaukus gali gaminti.
O sapnai - tai tavo, jautraus, kentėjusio žmogaus dienos įvykių tęsiniai.
tiesiog mes esam per jautrios jau tokiems dalykams.
aš irgi sapnavau, kad sūnelį palaidojau,,, dabar net nepamenu, ką sapnuoju, nes stengiuosi pamiršti viską, ką sapnuoju. nenoriu net galvot apie sapnus ir dažniausiai nieko nebesapnuoju.
Tiesiog tavo organizmas jautė, kad ateina kraujavimas. taip turėjo būt.
Ir tai tikrai ne praradimas Bice, tiesiog nevykęs bandymas, tuščias šovinukas - vat tuo ir bandyk raminti save.... sakau taip, nes pati prisigalvojau tokių dalykų, kas būtų jeigu būtų buvę man... gal padės.

Ir žinok, kad mes su tavim ir jei skaudės tau - skaudės ir mums....
taip pat vienai mano pažįstamai panašiai buvo - pamatė II, o paskui pavėlavę mm ji pas gyd, o jie - viskas gerai - jums prasidėjo mm... taip ir liko žmogus nesupratęs, kas buvo...
Bet tai ne leliuko praradimas Bice, tiesiog natūrali gamtos apsauga.... tuščias šovinukas

QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 15:25)
del nepastojimo mane vyras apkaltino - nesaziningai dirbom : sake, dabar reiks per diena triskart

va va - taip ir toliau drinks_cheers.gif thumbup.gif vyrą ant tvoros pakabinsim, bet už tai rugsiuką turėsim
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 18, 08:50)
bet as nebusiu as, nepasiduodu taip greit, dar ne viskas prarasta, kol lankos gimines is krasnojarsko smile.gif , tikiuos dar turiu bent 10 metu rezerve

4u.gif tau tikrai pasiseks wub.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 08 18, 10:29)
mes tridiene karstine pasigavom, mergyte tris paras karsciavo, tada isbere ir visaks gerai  thumbup.gif pasveriau jau 7kg  bigsmile.gif

o kiek dukrytei jau menesiuku wub.gif

QUOTE(bicė @ 2008 08 18, 14:26)
guliu lovoj, bliaunu, laukiu kol suzinosiu tyr rezultata ir gyd pasakys ka daryti, nes nu tokio nestumo (bim klausei kiek man laiko apie 6 sav)niekas nelaiko vaistais cray.gif . Va taip mergaites buna angel_sadangel.gif ...

unsure.gif vis dar laikom kumscius gal dar ne viskas prarasta 4u.gif

bim cia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 08 18, 20:38)
4u.gif tau tikrai pasiseks  wub.gif
o kiek dukrytei jau menesiuku  wub.gif
unsure.gif vis dar laikom kumscius gal dar ne viskas prarasta  4u.gif
bim cia tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu, gaudau balionus!
labas rytas!!!!
na bice, laukiam ziniu, kaip tu jautiesi?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti