niekur neradau temos apie lapenius, bent jau paieskos variklis neismeta konkrecios temos, o man kyla daug klausimu.. Pvz.,kaip issiauginti nauja augala is atzalos? Nes nuskynusi galiuka lapo, ziuriu,kad kazkas panasaus i saknis auga is virsunes
Sveikos,
niekur neradau temos apie lapenius, bent jau paieskos variklis neismeta konkrecios temos, o man kyla daug klausimu.. Pvz.,kaip issiauginti nauja augala is atzalos? Nes nuskynusi galiuka lapo, ziuriu,kad kazkas panasaus i saknis auga is virsunes
nieko as nesuprantu
Pasidalinkite patirtimi, kaip Jus auginate sias geles?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 22, 17:22)
Sveikos,
nieko as nesuprantu
Pasidalinkite patirtimi, kaip Jus auginate sias geles?
Savo labai gražaus balto lapenio ataugėlę siunčiau paštu net į Marijampolę. Kiek žinau gavo. al pasidalins patirtimi, ar prigijo.
Sau pasilikau kelis auginukus, tai irgi pastebėjau, kad prigijo, sužaliavo viršūnės ir augti pradėjo.
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 22, 20:40)
Savo labai gražaus balto lapenio ataugėlę siunčiau paštu net į Marijampolę. Kiek žinau gavo. al pasidalins patirtimi, ar prigijo.
Sau pasilikau kelis auginukus, tai irgi pastebėjau, kad prigijo, sužaliavo viršūnės ir augti pradėjo.
As turiu rozini lapeni, ir nusiskyniau atzalele raudono, nes raudono labai grazus dideli ziedai issiskleidzia
Ir pas mano lapeni dar tokios sakos nutyse, ir jau tokios apdziuve, minkstos, tai gal jas nukirpt visai?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 22, 21:45)
As turiu rozini lapeni, ir nusiskyniau atzalele raudono, nes raudono labai grazus dideli ziedai issiskleidzia
balto net nemacius realiai
Ir pas mano lapeni dar tokios sakos nutyse, ir jau tokios apdziuve, minkstos, tai gal jas nukirpt visai?
Va koks mano baltas buvo (nes šuo sutrypė) ir man nelabai sekėsi atgaivinti, tai išdovanojau.

Pasilikau kelias šakas, bet buvo maišyta su kitų spalvų, tai nežinau, ar baltas liko.
as ir pora ataugeliu turiu, viena tai buvo baltais pukais aplipus, bet gerai isploviau ir keli menesiai nesirodo, o is pazeistu vietu irgi sakneles auga...bet jei siaip jau atrodo prigijes, nemanau kad reikia toms saknelems zemes, jei daaugs iki zemes tai gerai, nenukarpysiu
ziuresim kas bus
O i kokia zeme reikia sodinti lapenius? pas mane verkiant reikia persodint, bet nezinau i kokia zeme sodint, ar irgi kaip kaktusam reikia smelio, ar tinka kaip ir lapiniams augalams?
Ir kokiam vazone geriau sodint? turiu molini, bet jis ne platus, o kaip visi. Gal jam platus geriau?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 28, 15:57)
Ir kokiam vazone geriau sodint? turiu molini, bet jis ne platus, o kaip visi. Gal jam platus geriau?
lapeniai labai megsta negilius placius vazonus,pas mano mama,kurie susodinti i tokius tai daug geriau auga, nei aukstuose vazonuose.
Sakykit, gal kas zinot, ar nieko tokio, jei pas mane vienam vazone pasodinti auginukai dvieju spalvu? Jie nesusivienodins? Turu galvoj spalva? Gal kvailas klausimas, bet man iskilo
ytariu ,kad siu augalu mazai kas turi!turiu ir as ,bet pavadinimo nezinojau,dabar ieskodama forume atradau,dave man ji puske,kazkada turejau ,bet istyso, ziedu ilgai nedave,tai ismeciau,po to pamaciu ziedus pas puske vel uzsimaniau,ji man dave ir vel stovi turbut jau 3 metai ir nieko,tik baisus pasidare nesuprasi kas ne
gerai
gerai
Gal jis didesnis turi uzaugti, kad zydetu
Siaip tai neisvaizdi si gele, bet kai zydi...
Siaip tai neisvaizdi si gele, bet kai zydi...