Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

kokiu turite... ax.gif kai neistiklintas balkonas gali but per salta daugint...o kuris cia toks uzsispyres...
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2010 09 17, 14:38)
mergaaaaaaaa... auuuuu.... padek  help.gif
mano viena lapenio atzala (dar be saknu) puva nuo apacios  ir nieko negaliu padaryt.... praugint bandau ykisus y zemes.. ir jau koky 3 karta nulauziu ta vieta kur puva su sveika dalim.. bet dabar paziurejau vistiek puva... ka daryt?  unsure.gif

Jei dar yra ko kč gelbėti kišk į kalio permanganato tirpaliuką,o šiaip reiktų į fungicidą.Tada pora dienikų padžiovinti ir tik tada bandyti sodinti į durpes,kurių PH 5,5
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 09 17, 15:19)
gal perdaug liejate..kiek dauginaus laipeniu nepuvo,,gal kad mazai liejau..buvo silta ir dregna..daugiau apipurskinejau...

tiesog oru pasigavote grybelinę sporą ir vualia rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 09 17, 15:32)
kokiu turite... ax.gif  kai neistiklintas balkonas gali but per salta daugint...o kuris cia toks uzsispyres...

turiu raudona, ruzava ir balta.... standartinius biggrin.gif kuris puva nezinau, bet tikrai ne baltas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2010 09 17, 15:45)
turiu raudona, ruzava ir balta.... standartinius  biggrin.gif  kuris puva nezinau, bet tikrai ne baltas... doh.gif

Virgut ,atskirk nuo kitų,ir jei dar augalas turi vizualiai sveikų lapų npjauk keleta ,juos pamirkyk stiprioje žalioje arbatoje (tik ne karštoje žinoma) ax.gif ,pora dienikių padžiovink ir tada sodink į drėgną substratą ir savaitikę neliek. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 17 rugsėjo 2010 - 14:48
QUOTE(merga @ 2010 09 17, 15:48)
Virgut ,atskirk nuo kitų,ir jei dar augalas turi vizualiai sveikų lapų npjauk keleta ,juos pamirkyk stiprioje žalioje arbatoje (tik  ne karštoje žinoma)   ax.gif ,pora dienikių padžiovink ir tada sodink į drėgną substratą ir savaitikę neliek. smile.gif

tai kad nera ka skint, nes paciai dave tik viena ta lapa... vis lauziu lauziu.. liko tik trecdalis jo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <>I love......<>: 17 rugsėjo 2010 - 14:52
mano raudonas senovinis jis toks kieciausias (bent formuot sunkiausiai) dar auginuos rozini jis turetu taip lenktis laisvai i apacia..o dar auginuos balta su galtonais paskutiniais lapeliais.toks fainas banguotas..
Papildyta:
butu gerai pamatyt nors kiek liko koks cia uzsispyrelis...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 09 17, 15:59)
mano raudonas senovinis jis toks kieciausias (bent formuot sunkiausiai) dar auginuos rozini jis turetu taip lenktis laisvai i apacia..o dar auginuos balta su galtonais paskutiniais lapeliais.toks fainas banguotas..
Papildyta:
butu gerai pamatyt nors kiek liko koks cia uzsispyrelis...

zinokit tikrai nepasakysiu... tik zinau kad ne baltas.. ir ju visi lapai aisku skiriasi, jus greiciausiai atpazintumet kuris yra kuris...
a koks mano baltas bus nezinau.. nes neteko dar matyt
Atsakyti
ir man savojo dar neteko tik taip buvo paaiskinta..kai sakeles gavau... smile.gif
cia mano baltai geltono..lapai...
baltai-geltonas
o cia raudonojo...
ruzavo nesu nufotografavusi..bet jie mazesni nei raudonojo...
Papildyta:
mano turetu baltas su gelsvu taip zydet... wub.gif
...mmmmm.....
Papildyta:
o cia mano svajone.... wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 09 17, 16:23)
ir man savojo dar neteko tik taip buvo paaiskinta..kai sakeles gavau... smile.gif
cia mano baltai geltono..lapai...
baltai-geltonas
o cia raudonojo...
ruzavo nesu nufotografavusi..bet jie mazesni nei raudonojo...
Papildyta:
mano turetu baltas su gelsvu taip zydet... wub.gif
...mmmmm.....

nu jooooo... nieko sau groziai... blink.gif wub.gif
Atsakyti
Gražus tas geltonas wub.gif Kažin, kur gaut, gal augalų labirintuose pagausiu šekelę nors...
Atsakyti
jai apie manaji.. ax.gif tai as begalo dekinga vienai labai,labai gerai forumietei... thumbup.gif
''Enija'' esu dekinga uz labai grzu lapeni... yahoo.gif
Atsakyti
Mergaitės,labai gražių augalų galit pasižvalgyti prie parduotuvių esančiuose turgeliuose,kur paprasti žmonės parduoda savo augalus,kad galėtų pragyventi.Vieną didelį lapenį purpuro spalvos teko matyti vienam iš KLP rajono turgų už kurį žmogeliukas prašė vos 15 LT. Ir šiaip turgeliuose pašniukštinėkite mirksiukas.gif
Atsakyti