Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Dėkui už atsakymus, o tai man vis kirbėjo mintis gal ir aš ją turiu, nes žiūriu daugumą šita bjaurastis puola verysad.gif Bet aišku čia tik spėliojimai. O kažin prieš IVF tiria dėl jos, ar ji netrukdo IVF sėkmei. Nors turbūt ne šitam skyrelyje klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 08 07, 12:32)
Man endometrioze nustate laparaskopijos metu, bet siaip gydytoja sake, kad vienas is pagrindiniu pozymiu endometriozes yra- tepliojimas tamsiai rudai pries mmm ir po. Man pvz tepliodavo anksciau kokias 5dienas iki normaliu mmm, o kartais ir daugiau sad.gif

Man endometrioze nustate laparaskopijos metu, papilvej ir ant vienos kiausides. Nors sake itakos pastojimui neturetu daryt, nes nera tokia labai isplitusi. as kaip manau, tai viskas po truputi susideda ir gaunasi rezultatas - nepastojimas.
O man endometrioze pasireiskia tuo (bent jau as taip galvoju), kad mm normaliai yra 5 d, o po to dar pora dienu teplioja sokolado spalva.
Literaturoj skaiciau, kad ja turi turbut daugiau nei puse moteru, kitos net nezino. Ir spejama, kad ji atsirado po tokiu reiskiniu kaip Cernobylis ir pan. Kaip is tirko, bera irodyta.
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 08 07, 15:25)
Man endometrioze nustate laparaskopijos metu, papilvej ir ant vienos kiausides. Nors sake itakos pastojimui neturetu daryt, nes nera tokia labai isplitusi. as kaip manau, tai viskas po truputi susideda ir gaunasi rezultatas - nepastojimas.
O man endometrioze pasireiskia tuo (bent jau as taip galvoju), kad mm normaliai yra 5 d, o po to dar pora dienu teplioja sokolado spalva.
Literaturoj skaiciau, kad ja turi turbut daugiau nei puse moteru, kitos net nezino. Ir spejama, kad ji atsirado po tokiu reiskiniu kaip Cernobylis ir pan. Kaip is tirko, bera irodyta.

Wow.as, o man viena gydytoja sake, kad ji gali atsirasti-jei tepliojimo metu arba per mmm santykiauji. g.gif Nzn ar cia tikrai tiesa, ar ne, bet gali buti viena is versiju biggrin.gif Tuoj mes cia visos-"gydytoju komisija"-isvesim daug negirdetu teoriju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Norejau paklausti, ar jums po IUI gydytojai skiria duphastona...? ir kodel skiria arba kodel neskiria?

QUOTE(wow.as @ 2008 08 07, 13:25)

ir man tepliodavo rudai, bet ir po laparoskopijos, kai masalino endo cista, vis tiek rudai teplioja g.gif

QUOTE(avilte @ 2008 08 07, 13:30)
Wow.as, o man viena gydytoja sake, kad ji gali atsirasti-jei tepliojimo metu arba per mmm santykiauji.  g.gif 

as irgi ta girdejau, nes tuomet endometriumo lasteles patenka i kitus audinius ar kazkas panasaus. bet pagalvojus tokiu atveju ir gydytojo apziura per mm gali nepalankiai veikti endometriozes plitima....o juk stimuliuojantis dauguma ir eina apziurai pirmom mmm dienom g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 08 07, 14:30)
Wow.as, o man viena gydytoja sake, kad ji gali atsirasti-jei tepliojimo metu arba per mmm santykiauji.  g.gif  Nzn ar cia tikrai tiesa, ar ne, bet gali buti viena is versiju  biggrin.gif  Tuoj mes cia visos-"gydytoju komisija"-isvesim daug negirdetu teoriju  biggrin.gif

Nu mes tokiu 'sposu' nekreciam per mm blush2.gif

Bet vat del 'gydytoju komisijos' tai sutinku su tavim drinks_cheers.gif
Kai tik pagimdysim vaikus, atsidarysim savo klinikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 08 07, 19:00)
Sveikutes,
Norejau paklausti, ar jums po IUI gydytojai skiria duphastona...? ir kodel skiria arba kodel neskiria?

Kažkada labai nemažai diskutavome apie Duphaston'ą smile.gif
Jį skiria ne visais atvejais, bet jei pas tave progesteronas yra priskiriamas prie mažesnių, arba jei stimuliacijos metu užsiauginsi sąsylynai mažai folikulų (kuo daugiau F., tuo daugiau organizmas pagamina progesterono) - tokiais atvejais tau tikrai skirs Duphaston'ą.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 07, 10:46)
Paskutinį kartą pirkau 450mg/IU tai mokėjau be kelių centų 636 Lt. Čia gaunasi 6 dozės po 75 mg.

Beje, keista, kad Vk tau miltelius pardavė, nes man ta pati VK tik apie pieštuką te kalbėjo, ir netgi pademonstravo kaip tuo pieštuku reikia naudotis g.gif

Pasiziurejau namie Gonalio miltelius. jie yra - 75 TV (5,5 mikrogramai)
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif
Pagaliau aš atsikėliau ryte be skausmo. Pamenat kai klausiau, ar kam po IUI buvo išpūstas pilvas ir ar skaudėjo, tai va visas 4 d. taip prasikankinau, žvakutes nuo skausmo naudojau ir va pirmas rytas kad man neskauda tik pilvukas tai kaip arbuziukas išpūstas, bet neskauda thumbup.gif
Papildyta:
Diana, turiu prašymėlį, nusprendžiau mesti prietarus šalin ax.gif Įrašyk mane į jūsų gretas smile.gif 1IUI 08/04, problema policistinės kiaušidės/ neaiškios kilmės nevaisingumas. Gydausi pas Rogalskį
Atsakyti
Labas rytas lotuliukas.gif
man po pirmojo IUI aplamai visa savaite pilvo apacia ir sonus spazmuodavo...
Atsakyti
Jurgele77, kaip tavo reikaliukai? Ar dar neisbleso kantrybe? biggrin.gif Gal jau testavaisi ar kraujuka nuleidai? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar darėtės kuri iui be stimuliacijos naturaliam cikle?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 08 08, 11:26)
Sveikutės, ar darėtės kuri iui be stimuliacijos naturaliam cikle?

TAIP.
Atsakyti