Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Ridisiukas @ 2008 08 09, 14:39)
Iš jokios fantastikos mergyt, aš manau, kad gydytojas turi pareigą patarti, o mes turime teisę rinktis, o aš pasakojau būtent apie savo gydytoją, kurį labai gerbiu ir pas jį jaučiausi ne taip kaip daugelis čia pasisakėte "kaip konvejeryje". Na gal kiek griežtokai čia išpyįkinau  blush2.gif  bet iš tiesų palaikau gydytojo pusę, juk jeigu ne jis ta mergina būtų galėjusi nužingsniuoti pas kitą ir ieko nesakiusiu pasidaryti dar tiek procedūrų kiek būtų reikėję  cool.gif
[

Dziaugiuosi, kad esi patenkinta savo daktaru, tik man sunku buvo patiketi 13 IUI. na svarbiausia, kas ji pasieke norima rezultata nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 08, 23:37)
O kokius stimuliantus vartoji? Tik Gonal'į? Ir primink, kiek folikulų buvo per pirmąjį IUI.

geriau po viena tablete Clost. 5 dienas ir leidausi 4 dienas Gonali. pirma karta buvo tik Clostyl. po 2 tabl. 5 dienas ir buvo uzdereje 3 folikulai.
Atsakyti
O kur reikia leistis vaistus, net nežinočiau kaip susileisti, niekada to niekam nedariau, o vyras tai tikrai nesugebėtu g.gif
Atsakyti
as i koja leidziuosi, man taip patogiausia...dar galimai pilva arba i uzpakaliuka.
pasiskaitai instrukcija ir bakst... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 08 11, 06:48)
O kur reikia leistis vaistus, net nežinočiau kaip susileisti, niekada to niekam nedariau, o vyras tai tikrai nesugebėtu  g.gif

Priklausomai apie kokius vaistus kalbi, jei konkrečiai apie Gonal'į, tai jį reikia leistis netoli bambos. Aš asmeniškai jį visada leidžiuos du pirštus žemiau bambos, adatą nukreipus į bambos pusę (mane taip VK išmokino).
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Diana, deja, bet brauk ir mane is parasiuko verysad.gif Labai gaila, kad nepavyko mums pagerinti liepos men. statistikos unsure.gif Dabar mano gine atostogauja, tai kai gris eisiu pasikalbeti, bet kazkaip pradedu galvoti, kad turbut reiks zingsniuoti mums i IVF skyreli g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarra @ 2008 08 11, 09:32)
labas rytas  4u.gif
Diana, deja, bet brauk ir mane is parasiuko verysad.gif Labai gaila, kad nepavyko mums pagerinti liepos men. statistikos  unsure.gif Dabar mano gine atostogauja, tai kai gris eisiu pasikalbeti, bet kazkaip pradedu galvoti, kad turbut reiks zingsniuoti mums i IVF skyreli g.gif

Labai gaila, aš taip tikėjaus, kad viskas bus gerai, dėl to ir parašiuke laikiau...
Atsakyti
QUOTE(vasarra @ 2008 08 11, 09:32)
labas rytas  4u.gif
Diana, deja, bet brauk ir mane is parasiuko verysad.gif Labai gaila, kad nepavyko mums pagerinti liepos men. statistikos  unsure.gif Dabar mano gine atostogauja, tai kai gris eisiu pasikalbeti, bet kazkaip pradedu galvoti, kad turbut reiks zingsniuoti mums i IVF skyreli g.gif

Vasarrele, kaip gaila. .. sad.gif Nu bet -ziauru...-tokia atrodytu gera situacija pas tave buvo ir pish... sad.gif
Parasyk, kai nuspresi ka toliau darysi, nes as kartas nuo karto irgi pagalvoju apie IVF verysad.gif Bet kol kas noriu pasitarti su gydytoju, kuris rugsejo men gris is atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 11, 09:10)
Priklausomai apie kokius vaistus kalbi, jei konkrečiai apie Gonal'į, tai jį reikia leistis netoli bambos. Aš asmeniškai jį visada leidžiuos du pirštus žemiau bambos, adatą nukreipus į bambos pusę (mane taip VK išmokino).

man VK sake, kad galima leistis arba i pilva netoli bambos arba i slaunies priekine dali. man kazkaip patogiau ir smagiau i slauni leistis nei pilva:)

Vasarrele labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Jurgele77, kaip tavo reikaliukai? Pranesk, buk gera, dziuginancia zinia, nes labai jau pesimistinem nuotaikom visos pradejom kalbeti ax.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz palaikyma smile.gif Kai nuspresim ka toliau darysime, butinai pranesiu.
O jums visoms linkiu si menesi kuo geresniu rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

na va, jau 2 dienos po IUI smile.gif kazkaip sikart ramu kaip niekada, viskas dzin..
buvo 2 folikulai, kai dare IUI jau buvo ovuliave (mano paskaiciavimu po O buvo praeje 12 - 19val.), kazin ar nepavelavom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adaida: 11 rugpjūčio 2008 - 11:28