Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos

ir kur gi visos forumietės su savo patarimais darbo paieškos klausimais pradingę-gal darbo pokalbiuose visos ar jau dirbat? thumbup.gif
Atsakyti
as tai vis dar cia 4u.gif
Atsakyti
Kas i pajuri,kas prie ezero ar pan..Bet manau rugpjutis turi buti zymiai palankesnis ieskant darbeli smile.gif
Atsakyti
O kodėl taip manai? aš tai irgi tikiuosi, kad bus palankesnis, nes jau baigiu depresiją įsivaryti ir visokių nepilnavertiškumo kompleksų prisigalvoti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 01, 13:34)
Kas i pajuri,kas prie ezero ar pan..Bet manau rugpjutis turi buti zymiai palankesnis ieskant darbeli smile.gif

man kaip tik sunkiau db i liepos gala. nezinau nt kam cv nusiust, nes nematau tinkamu variantu. doh.gif
Atsakyti
Tai todėl ir sako, kad rugpjūtis bus palankesnis darbo paieškoms, nes liepa buvo labai nesėkminga-bent jau man verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Man irgi visai tinkamų pasiūlymų nėra -nors imk ir siųsk bet kam ir bet kur unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 08 01, 14:13)
Tai todėl ir sako, kad rugpjūtis bus palankesnis darbo paieškoms, nes liepa buvo labai nesėkminga-bent jau man  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif    schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Man irgi visai tinkamų pasiūlymų nėra -nors imk ir siųsk bet kam ir bet kur  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

taip tiesa sakant ir siunciu bet kam. lotuliukas.gif tinku netinku reikalavimus ir siunciu, nu bent kad i ta puse su reikalavimais butu. ju problemos mane atrinkti. o gal suzavesiu kazkuo kitu, nors ir reikalavimus ne visai atitinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 01, 15:15)
taip tiesa sakant ir siunciu bet kam.  lotuliukas.gif tinku netinku reikalavimus ir siunciu, nu bent kad i ta puse su reikalavimais butu. ju problemos mane atrinkti. o gal suzavesiu kazkuo kitu, nors ir reikalavimus ne visai atitinku  mirksiukas.gif

O MOTYVACINĮ LAIŠKĄ SIUNTI VISADA KARTU SU CV AR TIK CV?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 08 01, 14:28)
O MOTYVACINĮ LAIŠKĄ SIUNTI VISADA KARTU SU CV AR TIK CV?

as visada siunciu motyvacini laiska, tik jis visoms kompanijoms ir visoms pozivcijoms vienodas doh.gif kazkaip kitaip as nemoku ir neturiu valios kiekvienai atskira kurti.
Atsakyti
Sveikos
As taip pat intencyviai ieskau darbo jau apie men. ax.gif
Siunciu savo CV gan daznai,bet vis nieko... verysad.gif
Bet kazkaip ir darbu Kaune nelabai daug siulo.Net keista....
Darbo birzoje graziai "ispejo",kad darbu nera,o rudeni dar sunkiau bus susirasti doh.gif
Turbut supratote,kad nekalbu apie Maximinius darbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 01, 14:33)
as visada siunciu motyvacini laiska, tik jis visoms kompanijoms ir visoms pozivcijoms vienodas  doh.gif kazkaip kitaip as nemoku ir neturiu valios kiekvienai atskira kurti.

As praktikuoju kiekviena motyvacini ir cv papildyti pagal imones, i kuria siunciu specifika. Juk kartais labai akivaizdu koks zmogus ieskomas, kokios savybes reikalingos tam darbui, taigi, keiciu kaip imanoma kuo labiau, ir kad matytusi tam, kas skaitys ta motyvacini, kad ne sabloniska issiunciau, o pasedejau ir pagalvojau ka parasyti
Atsakyti
QUOTE(_atene_ @ 2008 08 01, 17:25)
As praktikuoju kiekviena motyvacini ir cv papildyti pagal imones, i kuria siunciu specifika. Juk kartais labai akivaizdu koks zmogus ieskomas, kokios savybes reikalingos tam darbui, taigi, keiciu kaip imanoma kuo labiau, ir kad matytusi tam, kas skaitys ta motyvacini, kad ne sabloniska issiunciau, o pasedejau ir pagalvojau ka parasyti

as puikiai suprantu, kad taip ir reiketu, bet ai.... kazkaip doh.gif
Atsakyti