Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos

QUOTE(zvaigzdut @ 2008 08 06, 07:52)
o as kaip tik priesingai, girdejau, kad ir labai daznai  doh.gif
bet gal taip ir gerai, nepatekai i ta aukstesne vieta, tai siulo kita kokia  g.gif  Geriau turbut nei nieko nepasiulytu
Man taip su pirmu darbu buvo  biggrin.gif  nauja imone visiskai buvo, tai daug ko ieskojo Siunciau cv su prierasu galeciau dirbt ta ir ta, bet kai nuejau, iskart pasiule dar kitas pareigas  ax.gif nzn ten jos prastesnes/geresnes buvo, bet sutikau, nes darbo tikrai reikjo

Na man panašiai buvo ejau i anglu kalbos mokytojos pareigas o jei man siulo but auklyte, sako mokytoja mes taves priimt negalim, o kodel ir nepaaiskino... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as irgi noriu keisti darba, vakar issiunciau cv i pora vietu, kur labai noreciau dirbti, taip noreciau kad paskambintu.. rolleyes.gif
Turiu klausima, galbut kas turit daugiau patirties ir atsakysit? ax.gif
Siemet baigiau mokslus, ir istojau i magistrantura. Koks bus mano mokslu grafikas as tiksliai nezinau. Kiek maciau pernai tvarkarascius, tai buvo ir diena paskaitu, ir vakarais, visaip. Ar verta rasyti i motyvacini laiska kad baigiau tokia ir tokia specialybe, ir istojau i magistrantura? Gal tai kaip tik atbaidys darbdavius? Galbut tik per pokalbi aptarti mano galimybes? Taip pat idomu, kaip reiketu susitarti del isleidimo is darbo? Ar pakanka uzsiminti apie egzaminus (kurie tikrai vyks darbo laiku), ar tartis konkreciai kiek ir kada? blush2.gif
ir dar idomu del uzsienio kalbu: ar vidutiniskai ar net visai nedaug mokancios kalba, siunciate cv i vietas kur reikalavimuose irasytas tam tikros kalbos mokejimas?
Atsakyti
Sveikos likimo drauges 4u.gif
Del mokslu as irgi studijuoju magistranturoj neakivaizdžiai, bet tai visada pasakau, nes manau darbdaviui svarbu žinoti, kad tave reiks išleisti, bet iš kitos pusės žiūrint, jei iš pradžių nežinos kad studijuoji, gali daugiau pasiūlymų būti ax.gif
O as jau prarandu viltį dėl darbo suradimo iki rugsėjo (nors dar likę laiko blush2.gif ) nes pasidžiaugiau, kad tik įrašiau CV į svetainę tai iš kart 3 pasikvietė pokalbio, bet deja nieko ten nesigavo, o dabar siuntinėju Cv, bet kol kas visiška tyla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vejelis @ 2008 08 07, 16:07)
dabar siuntinėju Cv, bet kol kas visiška tyla verysad.gif

Pas mane irgi tokia pati situacija... Siunčiu CV, o nieks neskambina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 08 07, 15:32)
Pas mane irgi tokia pati situacija... Siunčiu CV, o nieks neskambina sad.gif

mano irgi verysad.gif
Atsakyti
O liudniausia, kad snekama jog nuo rudenio dar sunkiau bus rasti darbeli verysad.gif Gal teks mazesnio atlyginimo prasyti g.gif nors ir taip atrodo nedaug noriu 1800 i rankas blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš tai buvau darbo biržoje-situacija tikrai ne kokia-žmonių labai daug-teko 4 valandas laukti verysad.gif
sprendžiant iš aplinkinių kalbų ir nuotaikų-ateina sunkoki laikai verysad.gif
o aš kitą savaitę dalyvausiu 'pirmojo darbo' programoje-įdomu kaip ten viskas bus 4u.gif
Atsakyti
Manau kad tikrai netiek jau daug norite ax.gif as tai tai tikiuos kad rudeniop kaip tik daugiau darbu atsiras, dabar visi kazkokie apmire, gal del to kad atostogauja daug zmoniu g.gif
As tai neturiu tokio darbo patirties, kokio ieskau, ir galvoju, kiek gi reitu uzsiprasyt atlyginimo.. Noreciau apie 2000 gauti, bent jau po 3men unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2008 08 07, 16:35)
Sveikutės  4u.gif

Aš tai buvau darbo biržoje-situacija tikrai ne kokia-žmonių labai daug-teko 4 valandas laukti  verysad.gif
sprendžiant iš aplinkinių kalbų ir nuotaikų-ateina sunkoki laikai  verysad.gif
o aš kitą savaitę dalyvausiu 'pirmojo darbo' programoje-įdomu kaip ten viskas bus  4u.gif

o kokio darbo ieskai? ax.gif
Atsakyti
[quote=Nepasimetusi,2008 08 07, 17:40]
Manau kad tikrai netiek jau daug norite ax.gif as tai tai tikiuos kad rudeniop kaip tik daugiau darbu atsiras, dabar visi kazkokie apmire, gal del to kad atostogauja daug zmoniu g.gif
As tai neturiu tokio darbo patirties, kokio ieskau, ir galvoju, kiek gi reitu uzsiprasyt atlyginimo.. Noreciau apie 2000 gauti, bent jau po 3men unsure.gif
Papildyta:

o kokio darbo ieskai? ax.gif

viskas kas susiję su chemija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 08 07, 16:49)

viskas kas susiję su chemija  smile.gif

Kaip tik maciau labai idomu (bent jau man taip pasirode) darba chemikui biggrin.gif
va cia http://www.cv.lt/emp...?...9994&sri=21
man paciai chemija labai patikdavo, bet visgi istojau mokytis fizika blush2.gif
Atsakyti
sveikutes.. esu naujoke cia pas jus.. 4u.gif

norejau ir as pasiguosti.. tikrai kad vasara sunkiau rasti darba... vis dar siunciu cv o ats nera..
Atsakyti
QUOTE(Vejelis @ 2008 08 07, 17:18)
O liudniausia, kad snekama jog nuo rudenio dar sunkiau bus rasti darbeli verysad.gif  Gal teks mazesnio atlyginimo prasyti g.gif  nors ir taip atrodo nedaug noriu 1800 i rankas  blush2.gif

g.gif
as 1000 prasydama darbo puse metu nerandu cray.gif
Atsakyti