Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos

QUOTE(bialetti @ 2008 09 03, 11:00)
pasiskambinau del to darbo, tai susitariau, vaziuosiu rytoj i pokalbi, nes siand. direktores nebus

į kokį darželį? Mano darželyje trūksta auklėtojų, gal būtent čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 09 03, 13:17)
į kokį darželį? Mano darželyje trūksta auklėtojų, gal būtent čia g.gif

ne ne aukletojos darbo ieskau.
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2008 09 03, 13:40)
ne ne aukletojos darbo ieskau.

Po iišsiuntimo pamačiau, jog ne auklėtojos cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Jau kuris laikas ieskau darbo, siunciau cv i kelias vietas, bet net nepaskambino. Todel man kilo keletas klausimeliu:
1. Ar jus motyvacini laiska siunciate kaip atskira dokumenta? As ji irasau tiesiai i laisko langa, o cv prisegu, ar taip galiu daryti? 4u.gif
2. Kam jus siunciate cv, jei buna ir firmos, ir personalo atrankos koordinates?
3. O cia visa situacija, galbut kas patartu kaip rasyti cv:
esu fizike, siais metais dar istojau i magistrantura. Jauciuosi toks kaip ir rimtas zmogus, esu tikrai gabi, mokykla baigiau labai gerai (jei tiksliau-geriausiai biggrin.gif ), o ir universitete, nors dalykas ne is lengvuju, mokymosi rezultatai buvo geri, diplominis rimtas.
BET mano darbo patirtis g.gif jau 2 metus dirbu padaveja-barmene. Is tikro as didziuojuosi, kad nesedejau tevams ant sprando, kad esu savarankiska, ir kad pradejau dirbti daug anksciau nei grupiokai, nors jie vyrai g.gif Bet kaip atrodo darbdaviui? Gal mano atveju geriau jokios patirties nei tokia patirtis? Sitam darbe teko susidurti su daugybe klientu, ismokau bendrauti su ivairiais zmonemis, ir siaip pamaciau kokia esu darbuotoja (gavau ne viena premija uz gerus darbo rezultatus).
Manau, kad jei mane pakviestu pokalbiui i norima firma, tikrai irodyciau kad busiu gera darbuotoja, bet kaip ta pasiekti? rolleyes.gif
Tai va kaip mano cv atrodytu geriau?
Inzinieres diplomas, atlikta praktika, darbo patirties nera?
Laukiu jusu atsakymu ir nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepasimetusi: 03 rugsėjo 2008 - 13:48
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 09 03, 14:42)
Jau kuris laikas ieskau darbo, siunciau cv i kelias vietas, bet net nepaskambino. Todel man kilo keletas klausimeliu:
1. Ar jus motyvacini laiska siunciate kaip atskira dokumenta? As ji irasau tiesiai i laisko langa, o cv prisegu, ar taip galiu daryti?  4u.gif
esu fizike, siais metais dar istojau i magistrantura. Jauciuosi toks kaip ir rimtas zmogus, esu tikrai gabi, mokykla baigiau labai gerai (jei tiksliau-geriausiai  biggrin.gif ), o ir universitete, nors dalykas ne is lengvuju, mokymosi rezultatai buvo geri, diplominis rimtas.
BET mano darbo patirtis  g.gif  jau 2 metus dirbu padaveja-barmene. Is tikro as didziuojuosi, kad nesedejau tevams ant sprando, kad esu savarankiska, ir kad pradejau dirbti daug anksciau nei grupiokai, nors jie vyrai  g.gif  Bet kaip atrodo darbdaviui? Gal mano atveju geriau jokios patirties nei tokia patirtis?  Sitam darbe teko susidurti su daugybe klientu, ismokau bendrauti su ivairiais zmonemis, ir siaip pamaciau kokia esu darbuotoja (gavau ne viena premija uz gerus darbo rezultatus).
Manau, kad jei mane pakviestu pokalbiui i norima firma, tikrai irodyciau kad busiu gera darbuotoja, bet kaip ta pasiekti?  rolleyes.gif
Laukiu jusu atsakymu ir nuomoniu  4u.gif

Perkelk visą savo postą dar ir čia, ten *pleputė* labai tokiais klausimais pataria. Gal ir čia merginos patars, aš tai nekompetetinga, bet iš tavo aprašymo, manau, kad griet surasi norimą darbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 03 rugsėjo 2008 - 14:11
Sveikutes merginos ir as bedarbe jungiuosi i jusu gretas , 4u.gif Gavau vakar pasiulma i Firma Miratona gal kas buvote pokalbyje ,Buhalteres padejejos pareigoms. blush2.gif

Siaip pati esu be buhalterinio issilavinimo tik Apskaitininke dirbusi 4 metus ,bijau apsijuokti nuejus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -NONA-: 04 rugsėjo 2008 - 11:00
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 02, 22:26)
po tamsos visada ateina ausra  4u.gif kantrybes  mirksiukas.gif

va, labai teisingai pasakyta - svarbiausia kantrybe (nors anksciau pati jos nelabai turejau, tai zinau kaip jauciates kai nieks nekviecia i pokalbius blush2.gif ) bet gi vistiek visos rasit 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(orchideja820 @ 2008 09 04, 14:30)
va, labai teisingai pasakyta - svarbiausia kantrybe (nors anksciau pati jos nelabai turejau, tai zinau kaip jauciates kai nieks nekviecia i pokalbius blush2.gif ) bet gi vistiek visos rasit  4u.gif !

Žinoma vis tik rasim bet gal ne tokius, kurių tikimės g.gif
Atsakyti
nors kasrta mano mintys kazkam teisingos pasirode hihihi.gif atejau pabijot, einu treciadieni i pokalbi doh.gif svetima salis, svetima kalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 09 03, 14:42)
1. Ar jus motyvacini laiska siunciate kaip atskira dokumenta? As ji irasau tiesiai i laisko langa, o cv prisegu, ar taip galiu daryti?  4u.gif
esu fizike, siais metais dar istojau i magistrantura. Jauciuosi toks kaip ir rimtas zmogus, esu tikrai gabi, mokykla baigiau labai gerai (jei tiksliau-geriausiai  biggrin.gif ), o ir universitete, nors dalykas ne is lengvuju, mokymosi rezultatai buvo geri, diplominis rimtas.
BET mano darbo patirtis  g.gif  jau 2 metus dirbu padaveja-barmene. Is tikro as didziuojuosi, kad nesedejau tevams ant sprando, kad esu savarankiska, ir kad pradejau dirbti daug anksciau nei grupiokai, nors jie vyrai  g.gif  Bet kaip atrodo darbdaviui? Gal mano atveju geriau jokios patirties nei tokia patirtis?  Sitam darbe teko susidurti su daugybe klientu, ismokau bendrauti su ivairiais zmonemis, ir siaip pamaciau kokia esu darbuotoja (gavau ne viena premija uz gerus darbo rezultatus).
Manau, kad jei mane pakviestu pokalbiui i norima firma, tikrai irodyciau kad busiu gera darbuotoja, bet kaip ta pasiekti?  rolleyes.gif
Laukiu jusu atsakymu ir nuomoniu  4u.gif

Kaip malonu, as irgi fizike, tik viskas uzsibaige bakalauru smile.gif) siuo metu taip pat ieskau drabo (bandau vadybininkes) tik kol kas nieko gero, nors cv issiunciau ne viena, ir jau ne 10. Siaip as i cv suriau visus savo darbus: kasininke-pardaveja, padaveja, (cia atostogaujant tarp studiju) ir 2 metai mokytoja, manau, kad nepakenks. O motyvacini prisegu kaip dokumenta, paciame laiske tik pasakau, kad noriu pasiulyti savo kandidatura ........ pareigoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistake: 04 rugsėjo 2008 - 16:28
QUOTE(Mistake @ 2008 09 04, 17:19)
Kaip malonu, as irgi fizike, tik viskas uzsibaige bakalauru smile.gif) siuo metu taip pat ieskau drabo (bandau vadybininkes) tik kol kas nieko gero, nors cv issiunciau ne viena, ir jau ne 10. Siaip as i cv suriau visus savo darbus: kasininke-pardaveja, padaveja, (cia atostogaujant tarp studiju) ir 2 metai mokytoja, manau, kad nepakenks. O motyvacini prisegu kaip dokumenta, paciame laiske tik pasakau, kad noriu pasiulyti savo kandidatura ........ pareigoms.

O, tai konkurente 4u.gif as irgi ieskau daugiau vadybininkes darbo, bet siunciu cv tik i tas firmas kur labai labai noriu unsure.gif ju kol kas nera tiek daug, bet butu malonu kad bent paskambintu, i pokalbi pakviestu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 09 04, 17:45)
O, tai konkurente  4u.gif  as irgi ieskau daugiau vadybininkes darbo, bet siunciu cv tik i tas firmas kur labai labai noriu  unsure.gif ju kol kas nera tiek daug, bet butu malonu kad bent paskambintu, i pokalbi pakviestu  g.gif

Nekonkurente. Tu kaip matau Vilniuj, o as ieskau Kaune smile.gif
Papildyta:
Oij.. kiek as klaidu aname pasisakyme padariau.. atsiprasau blush2.gif
Atsakyti