Jau kuris laikas ieskau darbo, siunciau cv i kelias vietas, bet net nepaskambino. Todel man kilo keletas klausimeliu:
1. Ar jus motyvacini laiska siunciate kaip atskira dokumenta? As ji irasau tiesiai i laisko langa, o cv prisegu, ar taip galiu daryti?
2. Kam jus siunciate cv, jei buna ir firmos, ir personalo atrankos koordinates?
3. O cia visa situacija, galbut kas patartu kaip rasyti cv:
esu fizike, siais metais dar istojau i magistrantura. Jauciuosi toks kaip ir rimtas zmogus, esu tikrai gabi, mokykla baigiau labai gerai (jei tiksliau-geriausiai

), o ir universitete, nors dalykas ne is lengvuju, mokymosi rezultatai buvo geri, diplominis rimtas.
BET mano darbo patirtis

jau 2 metus dirbu padaveja-barmene. Is tikro as didziuojuosi, kad nesedejau tevams ant sprando, kad esu savarankiska, ir kad pradejau dirbti daug anksciau nei grupiokai, nors jie vyrai

Bet kaip atrodo darbdaviui? Gal mano atveju geriau jokios patirties nei tokia patirtis? Sitam darbe teko susidurti su daugybe klientu, ismokau bendrauti su ivairiais zmonemis, ir siaip pamaciau kokia esu darbuotoja (gavau ne viena premija uz gerus darbo rezultatus).
Manau, kad jei mane pakviestu pokalbiui i norima firma, tikrai irodyciau kad busiu gera darbuotoja, bet kaip ta pasiekti?
Tai va kaip mano cv atrodytu geriau?
Inzinieres diplomas, atlikta praktika, darbo patirties nera?
Laukiu jusu atsakymu ir nuomoniu