Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos

labukas 4u.gif norejau paklausti ar nieko tokio jei i ta pacia imone issiusiu antra cv? ax.gif na ankstesny cv siek tiek patobulinau ir galwoju dar karta nusiust bo labai jau noreciau papult bent y atranka....ar newertetu taip elgtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 25, 11:17)
labukas 4u.gif  norejau paklausti ar nieko tokio jei i ta pacia imone issiusiu antra cv? ax.gif na ankstesny cv siek tiek patobulinau ir galwoju dar karta nusiust bo labai jau noreciau papult bent y atranka....ar newertetu taip elgtis? g.gif

aš du kartus CV nusiunčiau į tą pačią įmonę, tai mane pakvietė į pokalbį ax.gif nžn manau, kad nieko blogo neturėtų būt, jei ir tu dar kartą nusiųsi....
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 25, 11:17)
labukas 4u.gif  norejau paklausti ar nieko tokio jei i ta pacia imone issiusiu antra cv? ax.gif na ankstesny cv siek tiek patobulinau ir galwoju dar karta nusiust bo labai jau noreciau papult bent y atranka....ar newertetu taip elgtis? g.gif

O ka tu gali prarasti?.. Gali tik atrasti... sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 07 24, 01:26)
as po antro pokalbio ... labai siaip man patiko ir lb noreciau dirbti ten... turiu viena klausimely...man sake, kad jei atrinks, o atrinks dvi tai paskambins ir vaziuosim pas generalini i p okalbi, o po to jau viskas aisq bus. as klausiau o kada pranes? sake siandien... t.y. jau vakar...bet visa diena nei skambucio...
pries atsisveikinant pasake tai susiskambinsim...(???) cia jai issprudo ar reiskias bet kokiu atveju paskambins?

sweikutes,
kita diena ryte paskambino ir pakviete penktadieni atvaziuot i vilniu pakalbet su generaliniu (trecias pokalbis). vaziavau ir nervavausi visa kelia, nors pries tai niekad taip nebuvo. blogai pati sau atrodziau ir palikau savo "laimingaji svarkeli" namie ir zodziu viskas buvo suknista. atvaziavau...mane pasitiko vadove su kuria kalbejau antra karta, palydejo i kabineta ir pries tai paprase kad nepabegciau ir po pokalbio pas ja uzeiciau...
pokalbis su generaliniu ejosi siaubingai. man drebejo rankos ir isdziuvo visiskai burna (o siaube, siaube) kazka kalbejom nepamenu nei apie ka nei ko...tik galvoj sukosi man vienas klausimas..nu nafig reikalingi trys pokalbiai ir visi su tais paciais klausimais???? atsiprasiau jo kad nervuojuos. gale paklause ar turiu jam kokiu klausimu. kelis paklausiau. o daugiau sakiau kad daugmaz issiaiskinau viska pokalbiuose pries tai ir kad db galva tuscia...o jis primygtinai manes tipo o dar klausimu? o dar klausimu? gal as turejau apie alga klaust ar ka? bet pries tai pokalbi sake kad visi sitie klausimai bus aptarti jei mane priims...
zodziu isejau is kabineto... uzeinu pas ta vilniaus vadove, o ji manes kaip kokia geriausia drauge tipo nu kaip sekes? as sakau manau kad negerai... ji tada man siulo kavos ir pasikalbet(?) as sakau na galim isgert. tada ji tipo tai gal parukom? as sakau nu siaip nerukau tik tam tikromis progomis, bet manau siandien galima... iseinam i lauka parukyt ir ji manes tipo nu kas? kaip?mkodel nesiseke... as jai sakau kad susijaudinau ir susinervavau ir kad kai taip buna ant manes iskart matos... ir jauciu kad nepasirodziau taip gerai kaip turejau... ji tipo o kodel cia nervuotis? as jai kad sakau lb noriu ta darba gaut... va taip paplepejom ir viskas... antradieni veliausiai pranes, bet as kazkaip nesitikiu
jei kasnors sita litanija perskaite nu atsakykit man durnai kam reikalingi trys identiski interviu???? kur klausimai tokie patys???ir isviso nu nesuprantu as tos vadoves elgesio...???nu zodziu isejau kazkokia subalamutinta... net galvot apie ta pokalbi nesinori... doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif verysad.gif doh.gif

QUOTE(amusante20 @ 2008 07 25, 16:01)
aš du kartus CV nusiunčiau į tą pačią įmonę, tai mane pakvietė į pokalbį  ax.gif nžn manau, kad nieko blogo neturėtų būt, jei ir tu dar kartą nusiųsi....

as kai taip pasielgiau mane pakviete i pokalbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 07 27, 23:01)
jei kasnors sita litanija perskaite nu atsakykit  man durnai kam reikalingi trys identiski interviu???? kur klausimai tokie patys???ir isviso nu nesuprantu as tos vadoves elgesio...???nu zodziu isejau kazkokia subalamutinta... net galvot apie ta pokalbi nesinori... doh.gif  doh.gif  doh.gif  blink.gif  verysad.gif  doh.gif
as kai taip pasielgiau mane pakviete i pokalbi smile.gif

Siaip generaliniai kartais labai nori pabut generaliniais ir tas trecias pokalbis galejo buti jo uzgaida rolleyes.gif Man rodos svarbiausia, kad tai vadovei patiktum (ar patikai). Jinai pries generalini gali tave ir uzstot. Juk jei ir nusisnekejai kiek, tai del nervu. Dabar jau lauk sprendimo. Greiciausiai bus teigiamas 4u.gif Atsipalaiduok drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad pasiseks-viskas bus gerai-ir tas darbukas bus Tavo 4u.gif
Atsakyti
O man penktadieni vakare paskambino is ten,kur jau buvau dviejuose pokalbyse ir pranese,kad neatrinko verysad.gif ieskom toliau..
sekmes ir drasos mums visoms 4u.gif
Atsakyti
Prasidejo nauja savaite-tikekimes, ji atnes nauju, geru rezultatu-sekmes visoms ieskancioms-tikrai ka nors rasim 4u.gif
Atsakyti
na va, as savo cv patobulinau per savaitgali, prisiuntinejau visur ir dabar laukiu kada paskambins ax.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Bandysiu ir aš naujo darbiuko paieškoti. Iškilo toks klausimas-kokį CV siunčiate-ar paprasta, ar europass?? Žinot, vis neapsisprendžiu..O visoms ieškančioms-svarbiausia labai tikėti ir viskas bus gerai
Atsakyti
sveika 4u.gif
as tai paprasta cv siuntineju, dazniausiai siunciu per cv.lt, cvonline, cvmarket ir t.t., o keleta kartu siaip el. pastu siunciau ir word'u pagaminta savo jegom blush2.gif
Atsakyti
As irgi siunciu cv per internetines svetaines 4u.gif
Atsakyti