Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos

QUOTE(Moteris @ 2008 08 19, 15:54)
As zinau, kad pvz. viena is tarptautiniu audito kompaniju, ieskodama zmogaus i recepsija, visada nurodo CV siusti su foto. Darbo salygos pas juos puikios, skiriama pinigu dalykinei aprangai isigyti, visokie draudimai ir pan... Kartais taip galima nurasyti gera pasiulyma wink.gif As manyciau, kad norint nepraleisti nei vieno sanso, rinktis reikia bent jau po telefoninio pokalbio su darbdaviu smile.gif Tai yra tik mano nuomone smile.gif

ooo... idomu kuri? biggrin.gif reiktų pabandyti biggrin.gif
cia gal kazkuri is BIG4??
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2008 10 15, 22:13)
ooo... idomu kuri?  biggrin.gif reiktų pabandyti  biggrin.gif
cia gal kazkuri is BIG4??

Zinau, kad E&Y taip yra. kitose tiksliai nzn. ziurineju butent panasaus darbo, buvau vienam pokalby, labai suzavejo, tai su nekantrumu laukiu skambucio. truputi ne taip ten suzibejau, kaip tikejaus, pirmas blynas, jei nepavyks, bandysiu dar, ir kaip tik apie tas BIG4 mastau. bet i sitas vis bijau, nu tiek jau jie ten daug vargsta, kad vis neapsisprendziu, ar galeciau taip ir ar man to reikia g.gif aisku, viskas kitkas be to vargo super. zinau, kad tik per kancias i zvaigzdes, bet nzn ar man tas tiktu g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
as tai tik noriu visas paguosti, kad nenusimintumete.
As pvz., au patinkancio darbo intensyviai 8 men ieskojausi. Pagaliau radau. ir kaip sakiau, strese dabar gyvenu blink.gif Kol kas dar atidirbineju senajame tas privalomas 14d.

Kas iesko-tas randa mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mergaitės, užsukau pažiūrėti kaip jum sekasi...., kadangi pati sėdėjau čia pavasarį rolleyes.gif sunku buvo irgi ėjau į pokalbius, bet kaip nieko taip nieko nesiūlė. O vienas skambutis buvo lemiamas ir toks lengvas pokalbis, kad kitą dieną variau į darbą... bigsmile.gif Norėčiau ir jums palinkėti sėkmėsir kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Užsukau ieškoti pagalbos (ne sau, o savo anytai). Rytoj ji eina į pokalbį dėl darbo dėvėtų drabužių parduotuvėje, labai bijo doh.gif Gal žinote, ko galėtų paklausti per pokalbį?
Būsiu dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Mes kazkaip labai nekonkrecios cia, gal naudingiau butu kalbeti ir susidaryti ispudi konkreciai apibudinant sriti, kuri domina ir kurioj ieskome, savo patirti...
Atsakyti
QUOTE(siuse @ 2008 10 16, 11:15)
4u.gif sveikos mergaitės, užsukau pažiūrėti kaip jum sekasi...., kadangi pati sėdėjau čia pavasarį rolleyes.gif sunku buvo irgi ėjau į pokalbius, bet kaip nieko taip nieko nesiūlė. O vienas skambutis buvo lemiamas ir toks lengvas pokalbis, kad kitą dieną variau į darbą... bigsmile.gif Norėčiau ir jums palinkėti sėkmėsir kantrybės mirksiukas.gif

Sveika,siuse,
Dziugu,kad palikai si skyreli pagaliau thumbup.gif O kur ir ka radai jei nepalslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 10 16, 14:33)
Sveika,siuse,
Dziugu,kad palikai si skyreli pagaliau thumbup.gif  O kur ir ka radai jei nepalslaptis? mirksiukas.gif

radau pagaliau, 2,5 men. ieškojau. o dirbu dabar logistikos įmonėje vadyboje, kaip ir nieko darbas šiektiek chaotiškas, bet nors neliūdnas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

man baisu pagalvojus,kai reiks pradeti ieskoti darbo,nes dabar persikrausciau i kt miesta ir po dukrytes auginimo ieskosiu naujo darbo,i sena nenoriu gristi,nes gyventi Vilniuj nenorim su seima blink.gif
Atsakyti
Nu taip, , teisybė, kad kas ieško, tas randa, tik kad ieskojimas ieskojimui nelygus. Pasiulymu vis maziau kasdien besiranda del darbelio, o kas rase, kad atidirbineja 14 dienu, galiu pasakyt tik tiek, kad teko ne per seniausiai bendrauti su darbo teises inspekcija, kur paaiskino, kad siu dienu darbuotojui atidirbt neprivaloma.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Na ir as jungiuosi prie jusu rolleyes.gif ieskau darbuko apskaitos srityje, taciau sunkokai sekasi .... doh.gif turiu patrties 2m apskaitininkes darbo bet vistiek kazkaip nelabai kas unsure.gif nezinau kaip cia kas.....
Dar va norejau paklausti kokiais budais jus ieskote darbuko ? rolleyes.gif ar tik is tu psl cvonline, cvmakert ir pan siunciat CV..... ? ar dar kokiais budais? kurios suradusios jau darbukus kaip susiradot is CV siuntimu ar skambinimu? man kazkaip skambinti nejauku nors tu ka doh.gif ka ten sneket net neisivaizduoju brrrrrr blush2.gif
Atsakyti

Dar va norejau paklausti kokiais budais jus ieskote darbuko ? rolleyes.gif ar tik is tu psl cvonline, cvmakert ir pan siunciat CV..... ? ar dar kokiais budais? kurios suradusios jau darbukus kaip susiradot is CV siuntimu ar skambinimu? man kazkaip skambinti nejauku nors tu ka doh.gif ka ten sneket net neisivaizduoju brrrrrr blush2.gif
[/quote]
Aš tai daugiausia siuntinėjau CV, o skambinau tik kokius 3 kartus, kažkaip irgi buvo labai neptogu... rolleyes.gif o gavau darbą tai kai nusiunčiau CV penktadienį o pirmadienį man paskambino, pakvietė į pokalbį, ketvirtadienį ėjau jau į darbą cool.gif na sėkmės ir tau 4u.gif
Atsakyti