Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos

QUOTE(solo @ 2008 10 29, 14:33)
Paradoksas tame, kad mano grupiokė ėjo į Klaipėdos Akropolio keletą parduotuvių darbo ieškoti, o jai tebuvo pasakyta "ką jūs čia veikiate su aukštuoju?"  blink.gif  Nepriima. O nepriima teisindamiesi, kad su aukštuoju žmogus pradės reikalauti didesnių socialinių garantijų bei didesnio atlyginimo. Įdomus požiūris...

jaučiu į paprastas pardavėjas prašantis darbo, reik meluot, kad tik vidurinį baigus, nes kitaip darbo negausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 10 29, 13:33)
Paradoksas tame, kad mano grupiokė ėjo į Klaipėdos Akropolio keletą parduotuvių darbo ieškoti, o jai tebuvo pasakyta "ką jūs čia veikiate su aukštuoju?"  blink.gif  Nepriima. O nepriima teisindamiesi, kad su aukštuoju žmogus pradės reikalauti didesnių socialinių garantijų bei didesnio atlyginimo. Įdomus požiūris...

Ne tik todėl. Visi gi supranta, kad žmogus su aukštuoju nedirbs ilgai ir keis darbą anksčiau ar vėliau. Tai vėl jiems ieškotis reikės. Dėl to ir ima paprastas mergaites, tos tai neturės kur eit juk
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 10 29, 14:25)
Ne tik todėl. Visi gi supranta, kad žmogus su aukštuoju nedirbs ilgai ir keis darbą anksčiau ar vėliau. Tai vėl jiems ieškotis reikės. Dėl to ir ima paprastas mergaites, tos tai neturės kur eit juk

Na taip, bet kur kitur eiti dirbti, jei esi visai be patirties?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 10 29, 10:50)
Gal galima smulkiau apie tuos spekuliacinius meilus  ax.gif
kokio pobūdžio maždaug?

Susirandi įmonę, kurioje norėtum/ galėtum dirbti ir rašai direktoriui arba/ir personalo vedėjui, kas tokia esi, kad tave domina darbas jų įmonėj, ir kokias paslaugas gali pasiūlyt, kokį darbą galėtum/ mokėtum dirbti. Jeigu jiems reikalingas darbuotojas arba sudominsi, tai pakvies wink.gif
Ten kur įsidarbinau, metų bėgyje keli žmonės išėjo iš darbo, bet patys jie neieškojo naujų darbuotojų, o kai pasisiūliau pati, tai pakvietė bigsmile.gif Taigi jau pradedu dirbti assa.gif

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 10 29, 14:46)
Na taip, bet kur kitur eiti dirbti, jei esi visai be patirties?

Man tai nulinė ta patirtis būtų parduotuvėj batų pardavėja ar dar kuo nors. Visiškai nesusiję su specialybe schmoll.gif Jaučiu, darbinantis kur nors rimtai, tokio darbo net neminėčiau g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal galetumete pora minciu motyvacinia m laiskui pasakyti, kaip parasyti, jei pretenduoji i paskolų brokerio ir finansinio tarpininkavimo paslaugu darbo pozicija.Ka daugiau cia reiketu akcentuoti.

Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 10 29, 15:29)
Man tai nulinė ta patirtis būtų parduotuvėj batų pardavėja ar dar kuo nors. Visiškai nesusiję su specialybe  schmoll.gif Jaučiu, darbinantis kur nors rimtai, tokio darbo net neminėčiau  g.gif

Tai kad pagal specialybę jie žalių nenori. Nežinau, laukiu kelias savaites iš kelionių agentūrų žinių, renginių organizavimo firmų. Ėmiau pagal sąrašą visas iš eilės. Bet jų tikrai netenkina mano patirtis 5 metai dainavimo visur doh.gif Na, nebent eiti dirbti už minimumą toj pačioj batų parduotuvėj, kad bent būtų socialinės garantijos, maža kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 29 spalio 2008 - 16:02
O as pastebejau, kad labai padaugejo ieskanciu prekybos vadybininku. Matyt, krize, ir iesko zmoniu, kurie padidintu pardavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 10 29, 17:12)
O as pastebejau, kad labai padaugejo ieskanciu prekybos vadybininku. Matyt, krize, ir iesko zmoniu, kurie padidintu pardavimus  ax.gif

Tikriausiai, nes dabartiniams pasamdytiems darbuotojams tikriausiai nebepakanka darbo tai reikia daugiau parduoti, kad būtų ką dirbti visiems kitiems. Mano įmonė beje irgi mielai pardavimų vadybininką pasisamdytų biggrin.gif Bet kol kas be jo apsieinam, tik tų pardavimų visad noris daugiau...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 10 29, 18:02)
Tai kad pagal specialybę jie žalių nenori. Nežinau, laukiu kelias savaites iš kelionių agentūrų žinių, renginių organizavimo firmų. Ėmiau pagal sąrašą visas iš eilės. Bet jų tikrai netenkina mano patirtis 5 metai dainavimo visur  doh.gif  Na, nebent eiti dirbti už minimumą toj pačioj batų parduotuvėj, kad bent būtų socialinės garantijos, maža kas...

O Tu rasai prie darbo patirties dainavima? g.gif
Manau, kad tai sudaro nekoki ispudi darbdaviams - mano, jog pavirsutiniska patirtis - geriau rasyki dainavima kaip pomegi ir CV akcentuoki, ka ismanai apie turizma, renginiu organizavima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2008 10 27, 23:22)
na tikrai kazkaip nejauku daros  unsure.gif  ieskau ir as darbuko na vasara isejau atostogavau tai neieskojau, o nuo rudens pradejau galvojau visaij greit susirasiu kaip ir pirma darbuka per pora savaiciu susiradau ir dar be patirties o dabar jau rugsejis spalis baiges ....  verysad.gif  tuoj depresuot pradesiu  sad.gif brrrrrrr scare.gif
atsibodo ir namie sedet ir kiek galima reikia pajamu.....

Pas mane panaši situacija,vasara dairiausi bet nerimtai blush2.gif , galvojau rudenį kibsiu rimtai, atėjo ruduo ir šnipštas, darbo nėra, skelbimų taip pat. Vos keli nauji skelbimai per dieną pasitaiko ir tai daugiausiai vyrams arba tokiose srityse, kuriose arba nenoriu arba netinku. Šakis, jau kaip siutina tokia padėtis, o svarbiausia, jog esu tikrai gabi, atsakinga, pareiginga darbuotoja ir priversta sėdėti namie, nes jei ir pasitaiko koks pokabis per mėnesį nemoku kabinti makaronų ir girtis ir nieko nepavyksta. O tuo tarpu žinau ne vieną žmogų, kurie nėra rimti darbuotojai bet moka labai gražiai kalbėti, girtis, praeina atrankas ir nedirba rimtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 29 spalio 2008 - 23:16
QUOTE(Hottea @ 2008 10 29, 22:59)
O Tu rasai prie darbo patirties dainavima? g.gif
Manau, kad tai sudaro nekoki ispudi darbdaviams - mano, jog pavirsutiniska patirtis - geriau rasyki dainavima kaip pomegi ir CV akcentuoki, ka ismanai apie turizma, renginiu organizavima thumbup.gif

Taip, rašiau, bet nesuprantu, kodėl tai atrodo kažkoks kitoks darbas nei kiti? Jame irgi reikia sugebėjimų g.gif O kur rašyt apie turizmą? Aš išmanau tiek, tiek mokiausi universitete, tik teoriškai. Taigi tame irgi neturiu patirties g.gif
Atsakyti