QUOTE(egliukas28 @ 2008 07 29, 11:38)
mano irgi zinok tokia pati situacija-sedziu jau namie kelios savaites be jokiu darbo pasiulymu 

uj mergaites- jus idealistes

nu nieko, baigiasi tie idealizmai su amziumi

(nepykit, ci atik siaip postringauju).
Del to metymosi- is bet ko galima islauzti geru dalyku.
Cia priklauso nuo jusu pciu poziurio ir nuo siekiu.
Bet koki prasta darba galima apibudinti is tokios gerosios puses, kad jus susigundysite ir noresite eiti ten dirbti

be abejo eiti kryptingai yra labai gerai. Bet jei jus pacios nezinote ko norite- taigi sitie metai ir yra ieskojimu metai.
Cia tik Lietuvelej pa smus viskas taip surinktuota- baigei mokykla, istojai mokytis, susiradai darba ir pan.
Dirbau as pvz aukle trejeta menesiu studiju laikais- aisku sito i CV nerasau, bet visada tai laikau kaip privaluma, nes tia buvo pirmas mano realus darba suz kuri gavau atlygi ir ta perioda prisimenu su dziaugsmu.
Pazistu moteri- tarp kitko sauni nerealiai- kuri pakopusi karjeros laiptais sugalvojo, kad ja viskas uzkniso ir nuejo dirbt i fabrika (ci adar tais laikais,kai fabriku buvo nor spjautuvu pjauk), bet ir tame fabrike pamate kas per zmogus, pakilo karjeros laiptais. dabar dirba ir dziaugiasi savo darbu. ir uzima pakankamai gera pozicija ir alga gera gauna.
Nenorekite visko is karto. Visokia patirtis yra gera. Bent jau zinosite ko nenorite- o gal netycia save atrasite- ir tuomet pradesite kryptingai veikti.
O tada su pasididziavimu sakysite busimam darbdaviui, kad tie keletas menesiu darbo kasoje man dave daugiau nei metai kazkokioj kontoroj, nes suvokiau pagaliau, kad noriu veiksmo savo gyvenime, ta pozicija man esupurte padaryti kazka tokio.
Ai nezinau. Keiskite mastyma- eikit pasavanoriauti ar ka (puikiai tai dariau api epenkis metus ir man tai tiek daug dave, nes pazinau tiek daug zmoniu).
Patikekit as budama darbdaviu mieliau ziuriu i zmogu, geriau dirbusi kasoj, nei nieko nedirbusi ir ejusi "kryptingai". Nes tada darosi aisku, kad mzogus isvis darba isivaizduoja kaip kazka tokio, o darbe tereikia dirbti.
tad. nepykit, kad as taip, bet tieisog klausantis jusu kai kuriu susidaro ispudis, kad sedit ir laukiat.

O tai tik skatina depresija, saves gailejimasi ir savigarbos sumazejima.