QUOTE(trakstbrakst @ 2009 09 10, 14:55)
nu, kodel maniskes adzikos nieks nebano, tikrai
tai va, aš nebandau todėl, kad bijau, jog skladuky suges nevirta, o šaldytuve tai jau seniausiai nėra vietos - braškės trintos, pomidorai želatinoje. Na gal vieną kitą stiklainiuką ir įtalpinčiau, bet man dar apsunkintai atrodo tai, kad reikia gana ilgai laikyti ją šaldytuve ir pamaišyti.. o pas mane tokios apsukos namie, kad jeigu ryte apkroviau virtuvę, tai vakare turi būti blitz... kitaip chaosas prasideda.
QUOTE(GRAIKIJA @ 2009 09 10, 15:26)
labutis, as pagal Dziunkos receptuka dariau, na normos iš akies ir pagal skonį, nes svarstyklių namie neturiu, bet labai skanu gavosi, tik man kažkaip per daug tų dviejų čiliukų pasirodė.. viską sumaišius paragavau, tai per ausis dūmai veržtis pradėjo, nors ir aštriai mėgstu.

teko daugiau morkų ir pomidorų dėti. O dėl obuolių, turėjau alyvinių turbūt, bet dėjau kokių buvo, aš ir galvoju,kad dėl konsistencijos jie, o kad būtų rūštelės pakankamai, tai citrinų sulčių įpyliau. skanu labai, tikiuosi ir laikysis.

reiks dar kokį receptuką išbandyti, pirmas blynas neprisvilo.
2 per daug čiliukų

aš dėjau 4.. na taip pakenčiamai, bet alaus dar nereikia.
o va gera mintis, kad reikia vietoj antaninių dėt alyvinius.. nu negi dar partiją virsiu

dabar gavos 4,5 litro iš to recepto.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...