Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija. Kartą pabuvojus negali sustot.

QUOTE(Jomato @ 2008 10 18, 21:10)
O kokiu maršrutu geriausia keliauti? 10 dienų užtektų? Skandinavijos šalys man  wub.gif

mes buvom 3 savaites ir dar maza buvo doh.gif teaplankem vos kokia puse grozio, bet kai kas ir per 10 d. speja... tik toks lekimas jau ten... marsrutu gali paziuret kelioniu aprasymuose (SM ir agenturu). mes keliavom i osla, is ten i pietus (apacia), o paskui palei fiordus aplankydami zymias, grazias vietas iki Trondheimo...
Atsakyti
O aš buvau rugpjūčio pradžioje ir dabar norisi ten sugryžti tik prasidedant vasarai, kokį birželį, kai dar daug sniego ir, visi kalnai, paliesti saulutės, žliaugia upeliais, kriokliukais smile.gif
Atsakyti
labai pigiai, bet gražiuose namukuose su pilna įranga, nakvojom Geilo miestelyje biggrin.gif
bet mūsų tikslas buvo toks- savaitė laiko šiaurėj, lankėm įv miestelius ir šopinimės, tada 2 dienos kelio iki pietinės dalies, ir joje vėl savaitę gyvenom, važinėjomės aplinkui, ir vėl šopinomės thumbup.gif
beje, liepą dideli išpardavimai, neprilygstančiom Lietuvai kainom thumbup.gif
Atsakyti
Svėikutės aš norėjau sužinoti kokie yra mišinėliai vaikams pardavime Norvegijoje nes manoji valgo HIPP 1 ir ruošiamės važiuoti vel ant pusės metų taigi neprisipirkasi ir neprisiveši tiek , kad užtektu. Įdomu kokios ten firmos jai yra koks koks nors kaip Lietuvoje gal perėitume jai tiktu. Planuojam važiuoti balandžio gale.
Atsakyti
Sveiki visi keliave po Norvegija smile.gif turiu toki klausimeli, kad galite pasakyti kiek panasiai lituku atsieina kokiu triju savaiciu kelione automobiliu po norvegija is lietuvos vaziuojant,aisku stengiantis aplankyti kiek galima daugiau. Na plius minus i kokia suma reiktu orientuotis. Sia vasara noriu susiplanuoti tokia kelione tai idomu kiek pinigeliu reikia prisitaupyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčikas @ 2009 02 01, 10:25)
Svėikutės aš norėjau sužinoti kokie yra mišinėliai vaikams pardavime Norvegijoje nes manoji valgo HIPP 1 ir ruošiamės važiuoti vel ant pusės metų taigi neprisipirkasi ir neprisiveši tiek , kad užtektu. Įdomu kokios ten firmos jai yra koks koks nors kaip Lietuvoje gal perėitume jai tiktu. Planuojam važiuoti balandžio gale.

na ten irgi įvairių yra, tik gerokai brangesni. mirksiukas.gif mes vežėmės iš LT, bet pritrūkom. o pirkom visai kitus nei naudojom LT, nieko neatsitiko mirksiukas.gif
beje, pampersai per pus pigesni nei LT, tai tų tikrai nereik veštis biggrin.gif

QUOTE(AŠA @ 2009 02 04, 09:00)
žmonės, skaičiau, telpa į mažiau, bet mums reikėjo 7000-8000 Lt (aprašymas paraše)

na taip, tikrai tiek reikia drinks_cheers.gif
Rozetuke, žiūrint su kokia mašina jūs zadat važiuot. mes su 3 litrų minivenu, benzinu doh.gif siaubingai rijo benzą doh.gif tiesa, iš naujų padangų nieko neliko. tiesiai į šiukšles ėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2009 02 14, 23:51)
Sveiki,
Gal kas zinot,kaip norvegiskai "suprasti, suprantu" ?? rolleyes.gif

forstå, jeg forstår, Šiaip jų kalba labai panaši į Vokiečių kalba . Tai tiems kas ja moka, lengviau.

http://www.wikiled.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčikas: 15 vasario 2009 - 10:57
visai pamirsau ideti savo ispudzius po keliones i Norvegija smile.gif
prisiminiau,kai pradejom planuoti kita kelione
http://www.youtube.c...h?v=KykDMp8Hqeo rekomenduoju paspausti watch in HD
cia keletas nuotrauku smile.gif
visiems rekomenduoju aplankyti sia nuostabia sali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiukcia: 17 vasario 2009 - 00:32
sakykit kaip pravaziavot mokamus kelius? ar mokėjot ar varėt nesustodami biggrin.gif
ten draugai sakė kad tipo norvegija ne Europos sajungoj tai baudos i LT neateina mirksiukas.gif o dabar nesenai sužinojau kad jau atranda lietuviškų mašinų savininkus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 02 23, 00:31)
mes visur mokėjom, išskyrus Osle, nes ten dar neturėjom smulkių vietinių pinigų, o kortelės automatas neėmė schmoll.gif

Pačiame Osle mokėti nerėikia, kad nesudaryt kamščių jie nevėikia. Bent jau dauguma. Baudos iš švedų pusės tikrai atėina, vakar kaip tik gavom blush2.gif , bet kaip tik mes ten, mokėjom blink.gif gun_bandana.gif Kartais norguose maudavom per auto passs, bet apsižiūrėkit aplinkui lotuliukas.gif . Per +-10metų aš jų pravažiavau ohoho . Tik va pernai gal vieną norguose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčikas: 23 vasario 2009 - 08:48
mum visi pažistami sake tikrai moket nereik, nes jie ten važiuoja uždarbiaut ir niekada nemoka, ir jokios saskaitos neateina doh.gif
paklausėm, ir štai po lygiai 7 men ateina saskaita bash.gif: nera ta suma didelė, bet jau geriau bučiau ten imetus tuos 6 litukus, nei dabar mokėt
bijau kad dabar neateitų iš visų vietų, o jų pravaziavom labai daug blink.gif tada tikrai neišsimokėsim.
idomiausia kad ši bauda iš paskutinio Norvegijos taško, Karlstando, jau kur laukėm kelto i Danija doh.gif
gal imanoma išsisukt rolleyes.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad baudos jums ateis ir uz pravaziuotus mokamus kelius ir uz aiksteles, jei nesumokeje stovejote. 15 - 20 (nors yra keliu, kur ir 96) kronu nera ta suma, del kurios butumete smarkiai nuskurde, jei yra priimta sumoketi, tai butinai apsukti, apgauti, gudresniam pasirodyti kyla noras cool.gif Kai britas apm..a LT prezidentura, tai negrazu, o nesumoketi uz kelia jums svecioje salyje - super pagarba ir tvarkos laikymasis...

Labai prasau nekomentuoti, kad tai ne mano reikalas. Nemalonu, kai salis, is kurios esi kiles, daznai vertinama kaip banditu ir taisykliu lauzytoju krastas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti