QUOTE(murksiuke @ 2005 05 29, 00:00)
labai aciu jums uz pasisakymus ir nuomones,man tikrai verta si klausima apsvarstyt.Mes su juo puikiai sutariam,turim is ko pasijuokt,ka prisimint,taciau sunku man bendrauti su juo del to,kad prisimenu savo sena nelaiminga simpatija jam ir liudna

Is kitos puses,jis-zmogus kuri gerai pazystu, juo pasitikiu,zinau kad visada pades ir musu draugystes nenoreciau nutraukti,bet ir vel,uzdaras ratas,kartais bendraudama su juo stebiu save ir ivairios mintys galvoj,

oi,net atrodo,kad savo vaikina mintyse isduodu

Nebenoriu siekti savo draugo meiles,taciau kaip atriboti ta simpatija nuo draugystes... (greiciau jau jis vestu ar pan,.gal tada ramiau bus
Labux

. Aš manau, kad tarp vyro ir moters gali būti tik draugystė, jei nėra iš kurio nors pusių didesnių simpatijų ar kylančių jausmų. Dabar taip atrodo, kad tau jis nuo seno patinka, ir nors tu myli savo vaikiną, tačiau anas vis tave masina. Pabandyk susidėlioti pliusus ir minusus tų abiejų vaikinų, gal padės apsispręsti su kuriuo būti ir kurio siekti? Gal pamatysi, kad senasis draugas nevertas tavo meilės? Pabandyk iš šono, be rožinių akinių pažiūrėti į jį, gal jis išvis nieko vertas. Arba galų gale permiegok su juo (nu čia slyškom, bet turėtų padėti), po to arba liksite kartu, arba liksite tik draugais, arba niekuo. Sekmės
Veido priežiūra turi prasidėti nuo širdies, kitaip jokia kosmetika nepadės. Coco Chanel