Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

Gal kas is savo patirties patartu ar tarp vyro ir moters is tikruju gali buti atvira ir nuosirdi draugyste,kuri nebutu paremta kazkokiai kitais jausmais,o tik draugiska meile?
Mano istorijai jau kokiu 15 metu,viskas prasidejo vos ne nuo vaikystes smile.gif berniukas +mergaite=tiesiog draugai,paauglystej pradejau i savo drauga ziureti ne tik kaip i drauga,jam to tiesiai niekad nesakydavau,bet pastebet tikrai galejo,bet niekada nerode jokios iniciatyvos. Daug laiko praleidau apie ji svajodama,neziuredama i kitus vaikinus,o jis susitikinejo su daugeliu mano pazystamu ir draugiu,man nesuteikiamas jokio demesio(pati esu tikrai patrauklios isvaizdos,nors toks jo ilgesys ivare daugybe kvailu kompleksu).Tai va,nieko tarp musu neivyko,ejo laikas,abu jau esame seniai ne paaugliai,susiradau sau vaikina,kuri myliu,taciau musu draugyste tesiasi,mano draugas daznai skambina,kalbames apie viska,neretai kyla mintis:kodel?Ar is tikruju vyrai gali taip vertinti draugyste ?ja nemaisyti su kitais santykiais ?ar tiesiog nesu patraukli tam vaikinui(nors beveik visos mano drauges jam buvo patraukliosjis tikrai isrankumu nepasizymejo,be to as tikrai ne pabaisa.)
Atsiprasau uz supainiotus sakinius ir mintis,zinau kad skamba is dalies vaikiskai ir kvailai,bet tiesiog norejau issipasakot.Gal kas nors buvo panasioj situacijoj?
Atsakyti
visu pirmiausia pati atsakyk sau: ko tu tikiesi is tos draugystes? ar nori kad ta draugyste testusi ir t.t., ar nori, kad ji peraugtu i romana?

del vyru+moteru draugystes. As drasiai galiu teigti: taip, tokia draugyste imanoma. Pvz. as turiu viena labai gera drauga uzsienieti, kuris yra gerokai uz mane vyresnis. Kai jis buna Lietuvoj, tai visad susitinkam kur nors isgerti arbatos, ar su chebrom pabaliavot, o taip visalaik sventems atsiuncia atviruka ar paskambina. Bendraujam ivairiom temom, ir apie meiles visokias pasisnekam. Daug kas nesupranta, kaip mes galim but tik draugais, apkalbineja, aiskina kad anksciau ar veliau jis prades prie manes listi, net jo zmona truputi pavyduliauja. O mes ta situacija zinom, pazvengiam is zmoniu nesupratingumo, arba ju reakciju kai nuvarom i kavine.

Bet aisku, jeigu vyras+moteris kazko daugiau nori is vienas kito nei tik vaiksciot arbatos gert, tai tokia draugyste uzsilenks.
Atsakyti
Jei tu i ji ziuresi kaip i vyra tai trugdys jusu draugystei tuom kad tu vis tikiesies kazko daugiau . Jei ziuresi kaip i drauga ( juk su drauge miegot nezadi ) tada viskas ir issidelios po lentynelem .
Atsakyti
na man tai toks klausimas yra beprasmis. Tai kodel tada neklausi ar gali buti draugyte tarp moters ir moters (juk jos megsta viena apie kita apkalbeti, kartai vilioti vaikinus ir t.t.) arba draugyste tarp vyro ir vyro (juk jie daznai buna konkurentai vienas kitam ir t.t.)
As tai manau nesvarbu kokia lytis, jei zmogus vienas kitam tinka, ju poziuriai ir vertybes sutinka, gyvenimo budas artimas tai kame problema? va tokie zmones ir yra draugai. Ir kazkodel manau kad tas tavo draugas tikrai jaucia tik draugiskus jausmus tau, o tu jau zvelgi giliau. Va cia ir yra problema, o ne vyro ir moters draugysteje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryziuke: 28 gegužės 2005 - 15:10
labai aciu jums uz pasisakymus ir nuomones,man tikrai verta si klausima apsvarstyt.Mes su juo puikiai sutariam,turim is ko pasijuokt,ka prisimint,taciau sunku man bendrauti su juo del to,kad prisimenu savo sena nelaiminga simpatija jam ir liudna sad.gif Is kitos puses,jis-zmogus kuri gerai pazystu, juo pasitikiu,zinau kad visada pades ir musu draugystes nenoreciau nutraukti,bet ir vel,uzdaras ratas,kartais bendraudama su juo stebiu save ir ivairios mintys galvoj, blush2.gif oi,net atrodo,kad savo vaikina mintyse isduodu sad.gif Nebenoriu siekti savo draugo meiles,taciau kaip atriboti ta simpatija nuo draugystes... (greiciau jau jis vestu ar pan,.gal tada ramiau bus smile.gif
Atsakyti
O man atrodo,kad tarp vyro ir moters tik draugystes negali but schmoll.gif Nebent jis gejus arba jinai lesbiete tongue.gif tada tai gali.
Atsakyti
QUOTE(kleo @ 2005 05 29, 01:07)
O man atrodo,kad tarp vyro ir moters tik draugystes negali but schmoll.gif Nebent jis gejus arba jinai lesbiete tongue.gif tada tai gali.

Nu,ko tik nebuna siam pasauly
Atsakyti
Tikrai gali būti tokia draugystė smile.gif Aš pati tokį draugą turėjau - susitikom, kai jam buvo 5, o man 7 metai... biggrin.gif ir visą laiką buvom tikrai TIKTAI draugai. Žmogus jis buvo protingas ir gražus, tačiau gal perdaug gerai jį pažinojau, kad galėčiau galvoti apie jį, kaip apie vaikiną ( buvo didelis plevėsa tongue.gif ) Dažnai susitikdavom, plepėdavom, kartu eidavom į kavinę ar kiną - bet jis visada man papsakodavo apie savo merginas biggrin.gif Žodžiu, po ilgų peripetijų galiausiai jis vedė moterį iš mūsų bendros vaikystės kompanijos, kurią seniai mylėjo, bet jinai keršydama buvo pirma ištekėjusi už kito... Svarbiausia, kad dabar susitikę visi maloniai bendraujame ir toliau, nes ir jo žmoną aš gerai pažįstu. smile.gif
Turėjau ir daugiau gerų draugų vyrų ir nemačiau jokių problemų tame - gal tikrai mursiukės problema yra jos jausmas draugui?
Atsakyti
As manau, kad tai iliuzija. Paprastai vieną iš dviejų sieja kiti jausmai, nei draugas. Manau, kada nors vistiek pasireikš kažkas daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(murksiuke @ 2005 05 29, 01:00)
...taciau sunku man bendrauti su juo del to,kad prisimenu savo sena nelaiminga simpatija jam ir liudna
...kartais bendraudama su juo stebiu save ir ivairios mintys galvoj, blush2.gif oi,net atrodo,kad savo vaikina mintyse isduodu sad.gif Nebenoriu siekti savo draugo meiles,taciau kaip atriboti ta simpatija nuo draugystes...

Tai pati ir atsakei į savo klausimą mirksiukas.gif
Tokia draugystė gal ir gali būti, tačiau tavo atveju tai yra kažkas daugiau nei TIK draugystė... ax.gif
Nors, jei paklaustų manęs, ar tokia draugystė įmanoma, atsakyčiau kad NE. Vyras ir moteris negali būti visą gyvenimą tik draugais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(murksiuke @ 2005 05 29, 00:00)
labai aciu jums uz pasisakymus ir nuomones,man tikrai verta si klausima apsvarstyt.Mes su juo puikiai sutariam,turim is ko  pasijuokt,ka prisimint,taciau sunku man bendrauti su juo del to,kad prisimenu savo sena nelaiminga simpatija jam ir liudna sad.gif Is kitos puses,jis-zmogus kuri gerai pazystu, juo pasitikiu,zinau kad visada pades ir musu draugystes nenoreciau nutraukti,bet ir vel,uzdaras ratas,kartais bendraudama su juo stebiu save ir ivairios mintys galvoj, blush2.gif oi,net atrodo,kad savo vaikina mintyse isduodu sad.gif Nebenoriu siekti savo draugo meiles,taciau kaip atriboti ta simpatija nuo draugystes... (greiciau jau jis vestu ar pan,.gal tada ramiau bus smile.gif

Labux 4u.gif . Aš manau, kad tarp vyro ir moters gali būti tik draugystė, jei nėra iš kurio nors pusių didesnių simpatijų ar kylančių jausmų. Dabar taip atrodo, kad tau jis nuo seno patinka, ir nors tu myli savo vaikiną, tačiau anas vis tave masina. Pabandyk susidėlioti pliusus ir minusus tų abiejų vaikinų, gal padės apsispręsti su kuriuo būti ir kurio siekti? Gal pamatysi, kad senasis draugas nevertas tavo meilės? Pabandyk iš šono, be rožinių akinių pažiūrėti į jį, gal jis išvis nieko vertas. Arba galų gale permiegok su juo (nu čia slyškom, bet turėtų padėti), po to arba liksite kartu, arba liksite tik draugais, arba niekuo. Sekmės cool.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus.Kaip matau,nuomones pristaringos...gali-negali.Suprantu,kad situacijai truksta konkretumo,tame ir beda.Taip ir as sviruoju. Is tikruju nesu labai impulsivi,visada stengiuosi viska apgalvuoti,taip ir si kart.Per daug gal ant kortos pastatyta. Nedrystu pasakyti apie savo priestaringus jausmus draugui(nenoriu,kad jis jaustusi isduotas del mano jausmu jam).Gal skambes nekaip,bet ar yra budas,kuriuo galima budu suzinoti apie savo draugo jausmus,paciai neissiduodant??? tongue.gif Jeigu suzinociau, kad jis man 100% jaucia tik draugiskuma,gal tos mano simpatijos daug greiciau butu palaiduotos smile.gif Bet ka as daryciau,jei suzinociau,kad ne tik draugiski jausmai ji valdo,cia jau kitas klausimas,atsakymo dar neturiu biggrin.gif
Atsakyti