QUOTE(zmonele @ 2005 06 03, 12:09)
As manau, kad negali buti vyras ir moteris tik draugai. Dazniausiai kuris nors jaucia kazka daugiau.
QUOTE(Kristin @ 2005 06 03, 12:14)
Pritariu

, nebent jei retai susitinka ar kalba! Bet kai buna ,kad kalba kiekviena diena,ir matosi kiekviena savaite, tai man visada pasirodo labai keistai
QUOTE(sadnalor @ 2005 06 03, 14:11)
Ne ponios ir panelės. Neteko matyti tikros daraugystės tarp skirtinkų lyčių, nebent kai vienas iš jų su netradicine orientacija. Draugystė tik apsimetinėjimas, o iš tikro širdagrauža.
Oho

skaichiau skaichiau ir nebeishlaikiau... Ash turiu drauga, su kuriuo susipazhinom priesh 4 metus. Pradejom bendrauti, kabakuose alu gerti, apie II pasaulini kara pliurpti..

Patapom gerais draugais, susitinkam bent viena karta per savaite. Nei karto nei jam, nei man nekilo minchiu apie "kazhka daugiau" - ash turiu savo sheima, jis - studentas, turi mergina. Ash pragyvenau bent tris jo meiles, jis buvo shalia kai pati skyriausi. Dabar jis mano dukrytes krikshto tetis, o mano antroji puse visada labai dzhiaugiasi jo apsilankymu - papliurpiam visi ir valio
Mano antroji puse irgi turi drauge, su kuria ji sieja darbas ir pomegis - fotografija. Ne karto nepavydejau kai jis su ja isheina, ji irgi lankosi pas mus ir mes drauge geriam arbata.
Vyrai ir moterys GALI buti draugais. Nebent ash stebuklas ant shios zhemes