Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

QUOTE(Larieta @ 2005 07 01, 10:46)
pas mane ir šiaip draugų vyrų daugiau, na dabar jau prie jų prisidėjo ir jų žmonos.manau kad vyrai ir kaip draugai yra geresni nei moterys thumbup.gif

Visi žmonės turi pliusų ir minusų. Negalima uždėti štampų, sakant, kad vieni yra geresni, kiti - blogesni. Būna ir vyrų, ir moterų gerų ir blogų.
Atsakyti
Nemanau, kad tai jau stampas, tiesiog asmenine patirtis.
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2005 06 03, 12:09)
As manau, kad negali buti vyras ir moteris tik draugai. Dazniausiai kuris nors jaucia kazka daugiau.

QUOTE(Kristin @ 2005 06 03, 12:14)
Pritariu smile.gif , nebent jei retai susitinka ar kalba! Bet kai buna ,kad kalba kiekviena diena,ir matosi kiekviena savaite, tai man visada pasirodo labai keistai schmoll.gif

QUOTE(sadnalor @ 2005 06 03, 14:11)
Ne ponios ir panelės. Neteko matyti tikros daraugystės tarp skirtinkų lyčių, nebent kai vienas iš jų su netradicine orientacija. Draugystė tik apsimetinėjimas, o iš tikro širdagrauža.

Oho blink.gif skaichiau skaichiau ir nebeishlaikiau... Ash turiu drauga, su kuriuo susipazhinom priesh 4 metus. Pradejom bendrauti, kabakuose alu gerti, apie II pasaulini kara pliurpti.. biggrin.gif Patapom gerais draugais, susitinkam bent viena karta per savaite. Nei karto nei jam, nei man nekilo minchiu apie "kazhka daugiau" - ash turiu savo sheima, jis - studentas, turi mergina. Ash pragyvenau bent tris jo meiles, jis buvo shalia kai pati skyriausi. Dabar jis mano dukrytes krikshto tetis, o mano antroji puse visada labai dzhiaugiasi jo apsilankymu - papliurpiam visi ir valio tongue.gif
Mano antroji puse irgi turi drauge, su kuria ji sieja darbas ir pomegis - fotografija. Ne karto nepavydejau kai jis su ja isheina, ji irgi lankosi pas mus ir mes drauge geriam arbata.
Vyrai ir moterys GALI buti draugais. Nebent ash stebuklas ant shios zhemes biggrin.gif
Atsakyti
Va dar prisiminiau - rugpjuchio menesi antroji puse ishvazhiuoja 4 dienom su reikalais, tai mudvi su dukra vazhiuosim pas jau mineta drauga i sodyba paatostogauti. Musu tetis tik apsidzhiauge kad mes ten vyksim o ne namie sedesim. Va teip va cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliomama @ 2005 07 02, 20:49)
Va dar prisiminiau - rugpjuchio menesi antroji puse ishvazhiuoja 4 dienom su reikalais, tai mudvi su dukra vazhiuosim pas jau mineta drauga i sodyba paatostogauti. Musu tetis tik apsidzhiauge kad mes ten vyksim o ne namie sedesim. Va teip va  cool.gif

Nepyk ,nesuprantu ir nesuprasiu tokiu draugysciu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
O gal tavo vyras isvaziuos su savo vadinama drauge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 02 liepos 2005 - 21:53
Na o ash neikalu ko chia nesuprasti. Nejaugi pavydas ir nepasitikejimas taip mumyse isishaknije? Na turi vyras drauge, kuria pazhinojo dar priesh mums susipazhistant. Tai ar man uzhdraust jiems bendraut? Ir ar neatrodytu kvailai tas reikalas? g.gif
Atsakyti
Gali 4u.gif
Atsakyti
hm, klausimelis aisku geras... Na, pries keleta metu buciau tvirtai sakiusi GALI, bet dabar tuo suabejociau, nes Ta draugyste nuvede i kaika daugiau... wink.gif bet ne apie tai... Tiesiog, jei jau toks geras draugas ir pasnekat apie VISKa, tai viena karta besnekant uzklausk kame reikalas. Juk draugai viska vienas kitam pasisako wink.gif or no? Na, nebent tavo xarakteris ne toks ir pan., bet as asmeniskai visada sakau ka galvoju, o tuo labiau klausiu, jei klausimelis "pasistoja" tongue.gif ax.gif smile.gif Issiaiskinimas turetu padeti, na bent jau tau aiskumas bus, nes ojjj itariu kaip sunkiai tau gyvenasi... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 07 03, 23:02)

mhm, tai kiek laiko draugaujat? atsakysiu tada +- kada pereis jam arba tau mintys link lovos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ai net nežinau, gal ir gali , bet manasis nedaleistų tokių draugysčių. Aš manu čia priklauso individualiai ir ne tik nuo tavęs , bet ir nuo tavo gyvenimo draugo ar vyro, nes jai jam nepatiks, tai ką turėsi nutraukti tas draugystes vardan vyro , santuokos, vaikų.O tu pati ar aplamai tiki , kad tai tik draugystė, o gal tikiesi, kad jis bus tavo vaikų tėvas g.gif , gal net ne tik tiekiesi, o tiesiog nori ir negali to sau pripažinti g.gif
Atsakyti
Butent, priklauso nuo tavo pozhiuri i pasauli ir suoprachio apie ji.
mane liudina tokie teisuolishki pasisakymai, a la va man taip buvo, neishejo draugauti, vadinasi tai yra taisykle, kitaip buti negali..

mano nuosava suknista nuomone,jei pachios negalim ishsaugoti draugystes, tai tikrai savo vyrams neleisim tureti draugiu - zhinia, kievienas pagal save sprendzhia, tad jei ash isimylejau, vadinasi vyras padarys ta pati (ar atvirkschiai).

Man draugyste yra per brangus dalykas kad lengvai ja shvaistychiausi. Tiksliai tai - brangiausia ka gali duoti vienas kitam, juk mylimieji ateina ir isheina, o draugas shalia visada... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliomama @ 2005 07 02, 22:35)
Na o ash neikalu ko chia nesuprasti. Nejaugi pavydas ir nepasitikejimas taip mumyse isishaknije? Na turi vyras drauge, kuria pazhinojo dar priesh mums susipazhistant. Tai ar man uzhdraust jiems bendraut? Ir ar neatrodytu kvailai tas reikalas?  g.gif

na aš asmeniškai netikiu tokiom draugystėm.... blush2.gif Dažniausiai vienas iš tų vadinamų draugų, neturi rimtos antros pusės..ir tik vaidina draugą..o ištikrųjų turi noro būti šalia to žmogaus...
Kiek kalbėjau su vaikinais, tai jie tik juokėsi iš tokių draugų... ir sakė:" jei šeimoj viskas gerai, tai nereikės jokių priešingos lyties atstovų-draugų".... ax.gif Pati esu turėjusi draugų, bet kai atsirado rimti santykiai- man pačiai dingo tas noras bendrauti su priešingos lyties atstovais.... rolleyes.gif
Juk žmogus taip sutvertas, kad vyrai ir moterys jaučia viens kitam potraukį-tai apie kokią draugystę galima kalbėti... doh.gif
Atsakyti