Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Prince @ 2005 02 22, 05:41)
Labas rytas,skaitau kad pas kitu merginu skysciai bega is krutiniu.Esu girdejusi  Taip ir nesupratau tai ar tas bromokriptinas kompensuojamas vaistas ar ne.Man nera niekas apie tai sakes.

Internete www.vaistai.lt radau, kad kompensuojamas. Šiandien nulėkiau į savo polikliniką išsiimti kompesuojamųjų vaistų knygelės, kad kai ryt eisiu pas gydytoją galėčiau prašyti, kad išrašytų kompensuojamus.
Atsakyti
Ne svarbu, kad ten pasakyta, kad kompensuojama, tik prie tam tikru ligu, turi buti diagmozuota liga prie kurios sis vaistas yra kompensuojamas. Pavyzdziui man manau jo nekonpensuos, nes pas mane galaktoreja ir del to skiria si vaista
Atsakyti
merginos, jus nepatikesit! po 20 dienu bromkriptino - vakar pasidariau tyrima- nes jau labai bloga man- proloktinas normoj! apatine riba normos!!!!!
ar tap gali but? mane jau perspejo kad gydysiuos 3 metus.....
Atsakyti
O as noriu visas paguost, man buvo ir rade padidejusi prolaktino kieki (israse gert tuos vaistus-bromkriptin). Vis atideliojau ir atideliojau, nes kiek prisiklausiau, kad geras "brudas" tas vaistas, viena gydo, kita-gadina. Beje, kaip ir visi kiti vaistai, matyt. Negeriau as to vaisto ir susilaukiau leliuko. Keista, vadinas, galima pastot ir su tuo prolaktinu.
Atsakyti
Olialia, nenoriu liūdinti, bet jei nutrauktum bromkriptino vartojimą, prolaktinas greičiausiai vėl pakiltų. Bet kad taip greitai jis nukrito, tai labai šaunu. Gal sumažins vaistukų dozę. Primink, kiek tavo prolaktinas viršijo normą.
Atsakyti
virsijo 2 kartus. jo, man gydytoja liepe mazinti doze. bet kad ne duag as ir geriau - 10 deinu 1/4 ir 10 dienu 1/2. dabar vel gersiu po 1/4. bet kodel man tada TAIP bloga?
Atsakyti
Gal netinka tavo organizmui tie vaistukai, o gal reikia daugiau laiko, kad priprastum. Man gydytoja sakė, kad pradžioje gali pykinti, skaudėti ir svaigti galva, spaudimas gali nukristi. Bet per laiką organizmas turėtų priprasti.
Atsakyti
o mankaipti pradzioj viskas gerai buvo, o dabar bloga pasirode- jau esu persidozavus vaistais, taiskaau eisiu tyrimu s priduosiu, nes jau bijau. pridaviau- norma! keista...
Atsakyti

Sig ,manyciau pas tave nebuvo toks didelis kiekis to proloktino,kad pastojai tai labai saunu.Mano drauge negalejo 5 metus pastoti ir kai ji issityre proloktina,pas ja buvo pdidejes,bet jai uzteko 3 men .kurso ir kita menesi pastojo.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2005 02 21, 14:55)
jo,kompensojami. man kompensavo 80% wink.gif nors tai gerai!

O kas tau skyrė šiuos vaistus, Olialiaa? Ar ginekologė ir ar dėl nepastojimo?
Atsakyti
Peliukui atsakymas, tikrai neatsimenu kiek buvo padidejes, bet nemazai...As buvau tokioj krizej ir tikrai galvojau, kad niekad daugiau nepastosiu, o ir daktarai panasiai kalbejo. Be to, turejau ir kitu problemu, ne tik ta prakeikta padidejusi prolaktina. Tai man buvo dvigubai sunkiau susilaukti. Nezinau, gal keistai tai skambes, bet svarbiausia neuzsiciklinti. Keisciausia, kad kai atsipalaidavau ir maziausiai to tikejausi vel susilaukiau leliuko.
Atsakyti
Man ir kartais atrodo spjausiu as i tuos vaistus ir gal geriau bus,o po to pagalvoju o jei ne.Kitoms va tai atsitinka stebuklu ,o as netikiu kad man gali atsitikti taip pat.Nu kazkaip nemanau,kad jis savaime susitvarkys,tiek laiko jau nesusitvarko tai manau ir dabar nsusitvarkys be vaistuku.
Atsakyti