Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Viotinola @ 2005 06 30, 17:37)
thumbup.gif galų gale galiu pasiginšyti su tavim. Dar yra liga Hiperprolaktinemija. Mano liga taip vadinama, tol kol nepatvirtinta prolaktinoma. Jei augliuko neras, vadinasi ta ir liks hiper. O nuo stresų  PRl pakyla laikinai.OT.
Prince, o pas ką tu gydaisi?

Aš dė tų pavadinimų nesiginčysiu,nes nelabai juos atsimenu blush2.gif .Aš pas Navicka Klaipėdoje
Atsakyti
Man gydytojas sakė, kad prolaktinas neleidžia subręsti pilnai folikulams g.gif Pas mane jis padidėjęs ir aš paklausiau, ar turi įtakos IVF. Jis man sakė, kad ovuliacija pas mane vyksta normaliai, folikulai bręsta, todėl nėra ko pergyventi g.gif Nežianu, ar tikėti, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnyte @ 2005 07 01, 12:18)
O ka jis nenori gydytis?  sad.gif . Juk vyrams vaistukus tik tam tikrus reikia gerti ar ne? Juk nepjaus g.gif

Nu va tame esme ,jis nenori jų gerti,jis aiškina kad jam nereikia jokių vaistu,aš jam sakau,kad tai tik pagerinti spermiukus,o jis vistiek ,pas mane viskas gerai sad.gif
Atsakyti
Ech, į kailį jam reikia duoti už tokius žodžius....jeigu viskas būtų geria, tai niekas ir nesiūlytų jam jkių vaistukų....
Atsakyti
Labas 4u.gif , pas mane mmm jau atplauke, o vilciu siek tiek turejau, kad ju nebus sad.gif
Si menesi nusprendziau nusipirkti ovuliacijos nustatymo testukus, kad tikrai isitikinciau ar viskas tvarkoje. Ir is vis nervas ima, nes vyrui rugpjucio menesi operacija darys, tai po jos jauciu pora menesiu planavimas nutruks cry.gif . Zodziu nuotaikos ne kokios sad.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnyte @ 2005 07 07, 09:12)
Labas  4u.gif , pas mane mmm jau atplauke, o vilciu siek tiek turejau, kad ju nebus sad.gif
Si menesi nusprendziau nusipirkti ovuliacijos nustatymo testukus, kad tikrai isitikinciau ar viskas tvarkoje. Ir is vis nervas ima, nes vyrui rugpjucio menesi operacija darys, tai po jos jauciu pora menesiu planavimas nutruks cry.gif . Zodziu nuotaikos ne kokios sad.gif

Nu nesnusimink taip,pamatysi po operacijos bus viskas tvarkoje( tik nezinau kokia darysite) blush2.gif ,bet tikek ir viska sbus gerai.pailsesite pora menesiuku ,o ziurek jau ant naujuju ir bac ie yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 07 liepos 2005 - 13:45
Prince, kaip tavo prolaktinas? Ar kiek normalizavosi?
O savo vyreliui tu lipk ant sąžinės dėl tų vaistų gėrimo, juk ne tu viena leliaus nori?
Atsakyti
Sveikutes,
Jo... Paskaiciau as truputi ir supratau, kad ne man vienai su vyru problemos... Maniskis jau antrus metus vis dar tik zada nueiti pasitikrinti... Nelaiko nervai... bash.gif bash.gif Ir ka daryt? As tai jau metus laiko vis minu ir minu daktareliu slenkscius... Gerius sau patenkinta bromkriptina ir ruosiuosi darytis magnetini rezonansa. O mano grazuolis ir toliau "ruosiasi". Jokie argumentai jam neveikia. frusty.gif Keista... Bet vaiku tai vistiek nori. Visai neseniai suzinojau, kad MR daro tik mokamai. Ta prasme, kad nemokamai padarytu tau ji reika guleti ligoninej, ir tai dar neaisku ar padarys... Gal kas zino, kaip cia viskas vyksta su tuo MR? Gal kas daretes? Kur darytis, kiek kainuoja??? Susibalamutinau help.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsine @ 2005 07 27, 06:01)
Sveikutes,
Jo... Paskaiciau as truputi ir supratau, kad ne man vienai su vyru problemos... Maniskis jau antrus metus vis dar tik zada nueiti pasitikrinti... Nelaiko nervai... bash.gif  bash.gif  Ir ka daryt? As tai jau metus laiko vis minu ir minu daktareliu slenkscius... Gerius sau patenkinta bromkriptina ir ruosiuosi darytis magnetini rezonansa. O mano grazuolis ir toliau "ruosiasi". Jokie argumentai jam neveikia. frusty.gif   Keista... Bet vaiku tai vistiek nori. Visai neseniai suzinojau, kad MR daro tik mokamai. Ta prasme, kad nemokamai padarytu tau ji reika guleti ligoninej, ir tai dar neaisku ar padarys... Gal kas zino, kaip cia viskas vyksta su tuo MR? Gal kas daretes? Kur darytis, kiek kainuoja??? Susibalamutinau help.gif

blink.gif Aš taip pat laukiu MR, bet kad reiktų mokėti g.gif man niekas nesakė. Ir tikrai ligoninėje neguliu, tiesiog pastatė į eilę ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 27 liepos 2005 - 16:24
QUOTE(apelsine @ 2005 07 27, 16:01)
Sveikutes,
Jo... Paskaiciau as truputi ir supratau, kad ne man vienai su vyru problemos... Maniskis jau antrus metus vis dar tik zada nueiti pasitikrinti... Nelaiko nervai... bash.gif  bash.gif  Ir ka daryt? As tai jau metus laiko vis minu ir minu daktareliu slenkscius... Gerius sau patenkinta bromkriptina ir ruosiuosi darytis magnetini rezonansa. O mano grazuolis ir toliau "ruosiasi". Jokie argumentai jam neveikia. frusty.gif  Keista... Bet vaiku tai vistiek nori. Visai neseniai suzinojau, kad MR daro tik mokamai. Ta prasme, kad nemokamai padarytu tau ji reika guleti ligoninej, ir tai dar neaisku ar padarys... Gal kas zino, kaip cia viskas vyksta su tuo MR? Gal kas daretes? Kur darytis, kiek kainuoja??? Susibalamutinau help.gif

Sveikutė tai žiūriu yra dar tokių nelaimingų kaip aš ,kurių vyrai neklauso sad.gif
Dėl MR,tai aš dariausi,nemokamai,stovėjau eilėje ir per mėnesi laiko sulaukiau.nes žinau ,kad taip kainuoja,pinigėlaii nesimėto tai ir sulaukiau
Atsakyti
QUOTE(apelsine @ 2005 07 27, 16:01)
Sveikutes,
Jo... Paskaiciau as truputi ir supratau, kad ne man vienai su vyru problemos... Maniskis jau antrus metus vis dar tik zada nueiti pasitikrinti... Nelaiko nervai... bash.gif  bash.gif  Ir ka daryt? As tai jau metus laiko vis minu ir minu daktareliu slenkscius... Gerius sau patenkinta bromkriptina ir ruosiuosi darytis magnetini rezonansa. O mano grazuolis ir toliau "ruosiasi". Jokie argumentai jam neveikia. frusty.gif   Keista... Bet vaiku tai vistiek nori. Visai neseniai suzinojau, kad MR daro tik mokamai. Ta prasme, kad nemokamai padarytu tau ji reika guleti ligoninej, ir tai dar neaisku ar padarys... Gal kas zino, kaip cia viskas vyksta su tuo MR? Gal kas daretes? Kur darytis, kiek kainuoja??? Susibalamutinau help.gif

Nu bliamba tuos vyrus... doh.gif . Turbūt už rankos nuvesčiau. Per prievartą. Ai, užtektų namie gerą isteriką sukelt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linux: 28 liepos 2005 - 23:24
Vakar pas maniskio broli dukra gime, tai maniskis, girdejau, su broliu ten pasisnibzdejo, kur cia nueiti, kad sperma pasitikrinti ir t.t.t. Tai, manu, gal arteja tas momentas, kai galu gale rysis siam zingsniui rolleyes.gif Na, bus matyt, jei neperdegs.
O jus panos, kur stovejot eileje del rezonanso? Mane tai uzrase neurologo konsultacijai i santariskes. Ir dar vieno dalyko bijau... blush2.gif kazkur internete perskaiciau, kad nuo per didelio spinduliavimo (rezonansas, rentgenas, tomografija ir t.t.t.t)kasmet mirsta 28 zmones... Nu tai bliamba... O as siemet ir gimdos rentgena dariau ir galvos rentgena dariau.... Ir dar tas nelemtas rezonansas, kuris nerealiai daug "spinduliuoja", nu tai ka daryt? Nervas ima schmoll.gif
Atsakyti