Visai jau as, pamokslauti pradejau

QUOTE (zuikaa @ 2004 11 12, 16:35) |
Tax, man kai rado padidėjusį prolaktiną, tai dar nieko neskyrė, kol iki galo visko neišsitirsiu. Šiaip, jei neįtaria nieko labai blogo, tai gal ir nebūtina, gal gydytoja geriau žino. Bet va man buvo pasakyta - pasitikrinsi ir pačiai ramiau bus... ![]() Papildyta @ [mergetime]1100266774[[b]*ricija rgetime] [/b] Kreipiuosi į visas, kurios darėsi magnetinį rezonansą. Gal pasakytumėt, kur darėtės? Kiek kainavo? Ar su siuntimu yra pigiau? Ačiū ![]() |
QUOTE (ricija @ 2004 11 12, 16:12) |
nu tada nzn. kad po kelius lasiukus tai ir pas mane tik tiek buna. bet va kad pastoviai ir tik vienoj? ![]() ![]() |
QUOTE (disi @ 2004 11 12, 17:25) | ||
Krutis tyre ultragarsu. Sake, kad padideje pieno latakai, "Kaip pas maitinancia moteri", daugiau nieko bloga neiziurejo. |
QUOTE (ricija @ 2004 11 12, 16:12) | ||
na kiek zinau tai rezonansas yra vilniuje ir kaune. gal klystu bet kiek pamenu taip. kompiuterines tai turi daugiau. pvz ir siauliuose yra. na apie kaina tai patylesiu. rezonansas kainavo praeitais metais 600 lt. (siais metais girdejau kad brango) tai cia oficialiai. neoficialiai 300 lt. laukiant nemokamai praeitu koks puse metu. bent jau taip sake. kiek zinau kaune eiles dideles ir norint pasidaryti rezonansa ir kompiuterine. kaip vilniuje nezinau ![]() nu tada nzn. kad po kelius lasiukus tai ir pas mane tik tiek buna. bet va kad pastoviai ir tik vienoj? ![]() ![]() |
QUOTE (ricija @ 2004 11 15, 10:19) |
nu va kai reiks rezonanso vaziuosim i klaipeda ![]() |
QUOTE (Liu @ 2004 11 22, 08:20) |
nelabai man suprantama gydytojos išvada - kontraceptikų pasekmė |