Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

man vel neaisku nieko schmoll.gif dabar jau man ne cin 3 o vel po gimdymo pakitimai kurie gali pranikt
o jau galvojau ispjaus ir psio mirksiukas.gif
Baisu kai zmogus paciame gyvenime ir reikia iseit anksciau laiko blink.gif nuo visu ligu aisku neapsisaugosi ir jai nebus sitos ligos o as tikiu kad ateiti si liga tikrai nebus tookia populiari kadangi skiepis mergaites) atsiras kas nors kita.......
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 02, 13:24)
O as esu soke, vakar suzinaojau, jog mire drauge nuo gimdos kaklelio vezio, negaliu patiket iki siol. vakar kaip maisu trenkta vairavau i darba.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Jaunute visai tik 30 metu,  ner siam sviete teisybes unsure.gif
Pati va irgi sedziu, turiu gimdos kaklelyje zaizda vasari dariausi tyrimus, sako negrazi reik koonizacijos......... ale juk vis laiko maza doh.gif Vis per darbus nieko nespeju, ir save kaltinu ir aplinka, ir vis manau jog ai nu gal ne man unsure.gif
O sirdis virpa unsure.gif  doh.gif

baisu cray.gif laiko visada truks, o save reikia mylėti ir prižiūrėti, o darbai palauks,nes kaip pas mus darbe sako - nepakeičiamų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gžima: 02 spalio 2008 - 13:30
QUOTE(rutka28 @ 2008 09 26, 09:20)
Na va man vakar vakare paskamino gydytoja. OC tyrimas geras smile.gif Tai jau antrasis po konizacijos. dabar po puses metu reikes eiti.
Sekmes visoms laukiancioms atsakymu  4u.gif

labukas smile.gif senai bebuvau uzsukus i sia tema blush2.gif konizacija man daryta pavasari.kada reikia vel darytis OC tyrima,sake gydytoja ,bet nepamenu unsure.gif ,nes buvo kitos bedos ,dariausi isvarzos operacija ,dabar tik atsigavau ... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 10 02, 14:29)
labukas smile.gif senai bebuvau uzsukus i sia tema blush2.gif konizacija man daryta pavasari.kada reikia vel darytis OC tyrima,sake gydytoja ,bet nepamenu unsure.gif ,nes buvo kitos bedos ,dariausi isvarzos operacija ,dabar tik atsigavau ... doh.gif

jeigu nieko prieš, aš atsakysiu mirksiukas.gif man tai irgi balandį darė konizaciją, pasakė atvažiuoti po trijų mėn., bet irgi galėjau tik rugsėjo blush2.gif laukiu atsakymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2008 10 02, 13:32)
jeigu nieko prieš, aš atsakysiu mirksiukas.gif  man tai irgi balandį darė konizaciją, pasakė atvažiuoti po trijų mėn., bet irgi galėjau tik rugsėjo blush2.gif  laukiu atsakymo doh.gif

Labai tikiuosi jis bus geras 4u.gif

Reikia ir man sulaukti mm ir varyti tiesiu taikiniu pas gydytoja.Ech ,kaip nesinori vel tu baimiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 10 02, 14:35)

Reikia ir man sulaukti mm ir varyti tiesiu taikiniu pas gydytoja.Ech ,kaip nesinori vel tu baimiu verysad.gif

ačiū už palaikymą, aš irgi laaabai tikiuosi, kad bus geras ax.gif nesinori.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 10 02, 13:35)

QUOTE(Gžima @ 2008 10 02, 14:11)
ačiū už palaikymą, aš irgi laaabai tikiuosi, kad bus geras ax.gif  nesinori.... mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Kantrybes ir tikejimo.

O mes su puske abi panikoje, man kojas kerta prisiminus , negaliu. Rods tik dariausi tyrima , ale vis mastau o gal ne taip padare, o gal ko neuzmate unsure.gif
Psio reik paranoja gydytis, ale cia jau turbut visu mediku beda, visos ligos ir visos tinka man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 02, 15:36)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kantrybes ir tikejimo.

O mes su puske abi panikoje, man kojas kerta prisiminus , negaliu. Rods tik dariausi tyrima , ale vis mastau o gal ne taip padare, o gal ko neuzmate unsure.gif 
Psio reik paranoja gydytis, ale cia jau turbut visu mediku beda, visos ligos ir visos tinka man doh.gif
ačiū 4u.gif

o tu gydytoja g.gif ar aš kažko nesupratau g.gif iš tikrųjų labai blogas jausmas apima, kai nuo tokių ligų miršta pažįstami, artimi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 10 02, 14:29)

labukas

man dare sausio menesi konizacija, tai pirmaji tyrima dariau geguzes men, antraji rugsejo menesi.

Dar karteli sekmes visoms. 4u.gif
Mes turim buti stiprios ir nugalesim visas uzklupusias bedas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 10 02, 15:52)
labukas

man dare sausio menesi konizacija, tai pirmaji tyrima dariau geguzes men, antraji rugsejo menesi.

Dar karteli sekmes visoms.  4u.gif
Mes turim buti stiprios ir nugalesim visas uzklupusias bedas  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2008 10 02, 14:42)
o tu gydytoja g.gif  ar aš kažko nesupratau g.gif iš tikrųjų labai blogas jausmas apima, kai nuo tokių ligų miršta pažįstami, artimi... verysad.gif

schmoll.gif ne as ne gydytoja........ bet medicinoje dirbu. blush2.gif

Na bet....... kaip sakoma ismokime ziuret i gyvenima pozityviai. doh.gif Ir gal gyvent lengviau bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 02, 16:01)
schmoll.gif  ne as ne gydytoja........ bet medicinoje dirbublush2.gif

Na bet....... kaip sakoma ismokime ziuret i gyvenima pozityviai. doh.gif  Ir gal  gyvent lengviau bus unsure.gif

supratau mirksiukas.gif bet aš manau, kad lengviau kai nusimanai apie tokius dalykus mirksiukas.gif o man tai doh.gif aš niekada jokiomis ligomis nesirgus buvau, o ligoninėje buvau gulėjus tik kai gimdžiau mirksiukas.gif apie vaistus ne ką nusimanau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti