QUOTE(garbane2008 @ 2008 11 28, 17:34)
Sveika prisijungusi
Šiaip abejoju ar išskyros yra dėl žaizdelės. Nes ir man pastoviai būna gausios išskyros, ir tokios "netradicinės", ne tokios kokios turėtų būti, o va tyrimai nerodo jokios ligos, jokio grybelio, nei uždegimo. O tik tą paprastą pienligę, kurią turi kiekviena moteris, ir kuri vienoms labiau suaktyvėja, kitoms mažiau. Man bent jau gydytoja taip sakė, nes aš irgi jau maniau, kad čia su ta žaizdele susiję
Irgi pati buvau net tokių stiprių vaistų kursą išgėrusi, tam kartui padėjo, o po to vėl iš naujo...
Tai gydyja paaiškino taip: kad daugelis moterų dabar naudoja tuos visus kvepiančius intimius muilus, kvepiančius paketus, plauna makšties viduje, ko griežtai daryti negalima, ir pačios sau suaktyvina tą pienligę. Kad reikia vengti sintetinių kelnaičių, praustis tik su vandeniu, jokiu būdu ne į vidų, o jei norisi to muilo, tai arba su vaikišku, arba vaistinėje paklausti lietuviškų prausiklių, kur atseit mažiausiai tos chemijos, iš žolelių kur būna kažkokie, ir jei jau labai prastai tik tada pasigydyti su žvakutėmis. Tai va, trečiadienį eisiu daryti onkocitologinį tyrimą, bandysiu dar išpešt daugiau apie šią problemą. Nu žodžiu, gal tu ne apie tas išskyras turėjai omeny, gal ne į temą pataikiau
Bet galvoju vis tiek reik pasidalint informacija, gal kam pravers 

Šiaip abejoju ar išskyros yra dėl žaizdelės. Nes ir man pastoviai būna gausios išskyros, ir tokios "netradicinės", ne tokios kokios turėtų būti, o va tyrimai nerodo jokios ligos, jokio grybelio, nei uždegimo. O tik tą paprastą pienligę, kurią turi kiekviena moteris, ir kuri vienoms labiau suaktyvėja, kitoms mažiau. Man bent jau gydytoja taip sakė, nes aš irgi jau maniau, kad čia su ta žaizdele susiję

man mano ginekologe sake, kad del zaizdeles gali buti isskyros.