Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(sagdo @ 2008 12 03, 20:36)
nu ir man tip sake kad ne vezys bet vezio nuline stadija g.gif ,o kaip as raudojau pirmas savaites,o ypac kai pagalvodavau apie vaikus kokie jie dar mazuciai,o mazylis dar negimes buvo verysad.gif .Bet dabar nusiraminau tikedamasi kad viskas susitvarkys.

Tu matai,nesuprantu tada g.gif
tikiuosi viskas bus gerai, g.gif dabar vaziuosi pirmadieni i Kauno klinikas ziuresiu ka ten pasakys ,ka ten darys,bet kiek suprantu tai po citologinio tyrimo,ziures kakleli is arti,o paskui laukia operacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2008 12 02, 17:56)
aš tai lankausi KMUK pas Vaidotienę mirksiukas.gif  nežinau ar ji geriausia, bet info suteikia kiek ko teiraujiesi mirksiukas.gif

o esat prisirase pas sia gydytoja? bandziau registruotis pas sia gydytoja internetu klinikose, bet neimanoma. gal zinot gydytojos mobiluji, as sutikciau su ja tartis asmeniskai. parasykit, jei galit
Atsakyti
Dar norejau paklaust,is kurio tyrimo nustato ZPV? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrike: 03 gruodžio 2008 - 19:58
cia gali pasiskaityt apie biciu pieneli ,,gamtos produktai" ir dar as pati vaika maitinu tai vaistininkas sake kad biciu pienelis didina pieno kieki ir maitinancioms galima mirksiukas.gif
Papildyta:
Eme atskira tyrima gramde ten kakleli ar ka viduj neskauda bet nemalonu na panasei kai PAP IR ISTYRIA DEL TEN 15 ZPV AR KIEK TEN TU BLOGU
Atsakyti
QUOTE(saldi karamele @ 2008 12 03, 20:57)
Papildyta:
Eme atskira tyrima gramde ten kakleli ar ka viduj neskauda bet nemalonu na panasei kai PAP IR ISTYRIA DEL TEN 15 ZPV AR KIEK TEN TU BLOGU

Aisku,tai ten visai kitas tyrimas,o as galvojau kad is citologinio matyti,tai reiks pasiklaust gydytojos ir pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(saldi karamele @ 2008 12 03, 20:57)
cia gali pasiskaityt apie biciu pieneli ,,gamtos produktai" ir dar as pati vaika maitinu tai vaistininkas sake kad biciu pienelis didina pieno kieki ir maitinancioms galima mirksiukas.gif
Papildyta:

nu reiks gal ir man ji bandyti,gerai kai vaistus galima su maitinimu suderinti ,tikiuosi nepadauginsiu gamtiniu vaistu ax.gif
Atsakyti
tai kaip supratau biciu pienelis tai kaip vitaminai ax.gif
Atsakyti
jo tik sake rinkis didesne doze kur yra na supratau nekenkia jis maitinanciai mamai, Tu gal is kauno? nes ta parduotuve kaune nzn reiks pasiskambint paklaust gal ir vilkniuje prekiauja
Atsakyti
QUOTE(saldi karamele @ 2008 12 03, 21:45)
jo tik sake rinkis didesne doze kur yra na supratau nekenkia jis maitinanciai mamai, Tu gal is kauno? nes ta parduotuve kaune nzn reiks pasiskambint paklaust gal ir vilkniuje prekiauja

nea as is anyksciu,o tai siaip vaistinese nebuna g.gif
Atsakyti
Sveikutes visos kankinamos tu paciu bedu smile.gif
Na va ir paprasysiu truputi pagalbos ir galbut paguodos, nes snd vos neapalpau suzinojusi, kad tursiu ZPV 16 verysad.gif
Nors citologiniame tepinelyje pakitimu nerasta... Kazkoks lyg ir paradoksas... Nesuprantu... Bet va sitas ZPV tai mane ziauriai gasdina... Tai dabar kaip suprantu reiks daryti biopsija ir laukti toliau del visu tu CIN1, 2, 3?
Jezus Marija... kaip bijau tos nezinomybes.... sad.gif
kas dabar bus?
Atsakyti
labas, na tai kad ir pas mane lyg tais yra tas ZPV 16, ir nieko nedare, sako,kad cia turi beveik visos moterys ji g.gif nors dabar galvoju gal tada man 18rado g.gif kai suzinojau kazkaip nieko man buvo, mane labiau buvo isgazdinus 6cm cista... bandysiu ir as siandien registruotis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(surviljurate @ 2008 12 03, 19:55)
o esat prisirase pas sia gydytoja? bandziau registruotis pas sia gydytoja internetu klinikose, bet neimanoma. gal zinot gydytojos mobiluji, as sutikciau su ja tartis asmeniskai. parasykit, jei galit

ne, aš nesu prisirašiusi pas Vaidotienę, man siuntimą į KMUK išrašė mano ginekologė ir patekau pas ją mirksiukas.gif Internetu neęmanoma pas ją užsiregistruoti, aš visada skambinu ir registruojuosi tel. 837326927 ir prašausi pas Vaidotienę, tik kad labai sunku prisikambinti, o mobilaus jos neturiu schmoll.gif
Atsakyti