Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

sveikinu 4u.gif gžima 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinu Grizma!
O man tai tamsus miskas pasikonsultavau su Klimu per interneta tai sako man reiktu pasidaryt gleivines isgramdyma ir visgi biopsija nesvarbu kad man ASCUS .Ar kam dare gleivines gimdos kaklelio isgramdyma?
Atsakyti
labai ačiū merginos už palaikymą aciuks.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukselio mama @ 2009 01 07, 19:14)
.Ar kam dare gleivines gimdos kaklelio isgramdyma?

schmoll.gif o tu neklausei pas gydytoją kas tai per procedūra g.gif
Atsakyti
sveikutes,
buvau pas gine savo ir rado gimdos kaklelio erozija(zaizdele),nieko ji man nepaaiskino blink.gif kas tai ir kas bus daroma nusiunte pas kita gine,ir paeme citologini
pries kelias dienas nuvariau pas kita gine tai paaiskino kad nieko blogo reik laukti atsakymo,nu vien zodziu men laukti doh.gif pasimetus esu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2009 01 08, 18:44)
sveikutes,
buvau pas gine savo ir rado gimdos kaklelio erozija(zaizdele),nieko ji man nepaaiskino  blink.gif kas tai ir kas bus daroma nusiunte pas kita gine,ir paeme citologini
pries kelias dienas nuvariau pas kita  gine tai paaiskino kad nieko blogo reik laukti atsakymo,nu vien zodziu men laukti doh.gif pasimetus esu verysad.gif

aš manau, kad reikia sulaukti atsakymo ir tada viskas bus aišku mirksiukas.gif nesinervink viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o man tai buvo!!!
Buvau nuejusi pas gine gal 22 metu. Tai ji pasake, kad man zaizdele, bet tai tipo ektopija, kuri gali buti nuo gimimo. Ir net nepadare tyrimo (turiu omenyj citologini).
O po 1,5 metu nuejau pas kita gine, o ta sako, kad pas mane kaklelis siaubingai negrazus, is karto padare tyrima. Tai jau buvo Cin3, ar kaip ten vadinasi, nusiunte skubiai i ligonine daryti konizacija. Tai va.
Tai kad galejo buti, kad man per pirma apsilankyma jau galejo buti blogu lasteliu, o gydytoja praziopsojo.
Merginos, nors jus ir jaunos, vis tiek reikalaukit citologinio tyrimo. Sita liga vis jauneja.
doh.gif blink.gif
Atsakyti
[quote=rjv,2009 01 09, 22:19]
Sveikos, o man tai buvo!!!
Buvau nuejusi pas gine gal 22 metu. Tai ji pasake, kad man zaizdele, bet tai tipo ektopija, kuri gali buti nuo gimimo. Ir net nepadare tyrimo (turiu omenyj citologini).
O po 1,5 metu nuejau pas kita gine, o ta sako, kad pas mane kaklelis siaubingai negrazus, is karto padare tyrima. Tai jau buvo Cin3, ar kaip ten vadinasi, nusiunte skubiai i ligonine daryti konizacija. Tai va.

Oj....reiks susirupinti,nors man yra darytas citologinis pries metus gerus ir nieko nerode g.gif O skauda kai daro konizacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelli: 09 sausio 2009 - 22:27
QUOTE(lelli @ 2009 01 09, 23:26)

Oj....reiks susirupinti,nors man yra darytas citologinis pries metus gerus ir nieko nerode  g.gif O skauda kai daro konizacija?

konizacija su narkoze daro mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Cerecita,2009 01 09, 23:54]
konizacija su narkoze daro mirksiukas.gif
[/qukaz\\
kazka girdejau kad su lazeriu konizacija daro g.gif Na tikekimes man jos neprireiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o as jau is proto kraustausi del tos zaizdeles. Pries 4 metus kai buvau, gydytoja ja rado, bet nieko nedare, sake negimdziusioms negydom. O dabar vel buvau pries kelias dienas, tai sako reikia ja tirti, daryti kolposkopija. Gavau siuntima echoskopijai, idomu ar ten matosi ta zaizdele, nes kai klausiau po echoskopijos, ar yra kas blogo, sake viskas gerai, nieko ypatingai blogo nematau.. Ir dar nezinau, ar galima turint ta zaizdele myletis, ar tai nekenkia. zodziu, galvok kosmaras. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 01 11, 12:45)
Sveikos, o as jau is proto kraustausi del tos zaizdeles. Pries 4 metus kai buvau, gydytoja ja rado, bet nieko nedare, sake negimdziusioms negydom. O dabar vel buvau pries kelias dienas, tai sako reikia ja tirti, daryti kolposkopija. Gavau siuntima echoskopijai, idomu ar ten matosi ta zaizdele, nes kai klausiau po echoskopijos, ar yra kas blogo, sake viskas gerai, nieko ypatingai blogo nematau.. Ir dar nezinau, ar galima turint ta zaizdele myletis, ar tai nekenkia. zodziu, galvok kosmaras. verysad.gif

zinok man nieko nesake del sito reikalo, buvau nulekus dar pas viena pasiklausti tai sake kad galima,tik vat ir as laukiu atsakymo ir toks nerimas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip ta kolposkopija atlieka, nes man turi ją irgi daryt? g.gif
Atsakyti