Įkraunama...
Įkraunama...

Šiukšlės gamtoje- prie ežerų, miškuose ir t.t.

QUOTE(iewoote @ 2008 09 20, 09:12)
gyvnam prie bajorkiemio kur autostradoi kaunas vilnius smile.gif

aišku...nu mums nepakeliui ax.gif mes Kaune ,ties Gaižėnais...
Atsakyti
tai nuo manes kaunas 15 min atstumu biggrin.gif as tureja omenyje kad susirenkam ir tvarkom pvz prie kauno mariu ,kita kart dar kur ,nu nesvarbu kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewoote @ 2008 09 21, 10:26)
tai nuo manes kaunas 15 min atstumu biggrin.gif as tureja omenyje kad susirenkam ir tvarkom pvz prie kauno mariu ,kita kart dar kur ,nu nesvarbu kur smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif .Jo būtų gerai,bet vėl suderinti laiką reikėtų,kad bent pačius mažiausius kas padabotų.Aš rinksiu po kol kas šalia savęs.O jeigu ką būtinai prisidėsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as nesuprantu ,kai kitose temose apie siulsles prie ezeru ar dar kur tai del bsiuksliu piktinamies juodai , o kai realiai pasiulom padirbet norinciu tik 1 ? smile.gif
Atsakyti
mes mes prisijungtume bigsmile.gif
Atsakyti
Su vyru pakalbėjom, kad būtų tikrai šaunu net tik pakalbėt, bet imt ir padaryt kažkur, nors ir po truputį tvarkelę. Mes iš Klp, gal atsiras norinčių patvarkyt kur nors? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2008 09 26, 17:10)
Su vyru pakalbėjom, kad būtų tikrai šaunu net tik pakalbėt, bet imt ir padaryt kažkur, nors ir po truputį tvarkelę. Mes iš Klp, gal atsiras norinčių patvarkyt kur nors?  bigsmile.gif

4u.gif
mes is kauno ,tai mum tolokai verysad.gif
as tai galvojau kad cia norinciu marios bus grupele kaune ,greupele vln ,klpd ir kitur ,o va snipstas ohmy.gif group.gif 000189.gif
Atsakyti
Gal todel mazai atsiliepusiuju kad ne visos gali dalyvauti, nors gal ir nori.
- Yra gan sunku suderinti laika, kad visos galetu (nes pvz savaitgaliais daug kas nori pailseti, praleisti laika su seima ar atlieka darbus kuriu negali atlikti darbo dienom ir t.t.)
- Daug kas turi mazu vaikuciu. Ne visi turi kam palikti priziureti (o gal turi, bet negali palikti)
- Saltoka. gal nepasiteisinimas, bet smagiau jei po talkos butu nedidelis baliukas - alkaniems ir susalusiems zaliesiems atgaivinti biggrin.gif Arbatele ir koks troskinukas nepamaisytu
- Labiau isivaizduoju apsivalyma pavasari, ne rudeni. unsure.gif

Taip atrodo smulkmenos, smulkmenos, bet kai jos visos susideda tai gali praeiti noras svarintis. Turbut nedaugeli viliotu mintis palikti neitin patikimam pazistamam savo klykianti vaika ir vaziuoti kur toli vien del to, kad maisiuka siuksliu surinktumei ir susaltumei i raga biggrin.gif Jus tik manes neuzsipulkit tongue.gif Siaip pamastymai KAIP REALIAI KETINATE SUORGANIZUOTI TALKA?
Kokia diena, kur, ka reikia su savim pasiimti, gal kas turi transporto priemone ir dali zmoniu pavezetu is namu ar susitikimo vietos ir atgal, ar bus koks sildomasis pratesimas (be alkoholio, pabendravimas tiesiog) ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 27, 10:25)
Gal todel mazai atsiliepusiuju kad ne visos gali dalyvauti, nors gal ir nori.
- Yra gan sunku suderinti laika, kad visos galetu (nes pvz savaitgaliais daug kas nori pailseti, praleisti laika su seima ar atlieka darbus kuriu negali atlikti darbo dienom ir t.t.)
- Daug kas turi mazu vaikuciu. Ne visi turi kam palikti priziureti (o gal turi, bet negali palikti)
- Saltoka. gal nepasiteisinimas, bet smagiau jei po talkos butu nedidelis baliukas - alkaniems ir susalusiems zaliesiems atgaivinti  biggrin.gif Arbatele ir koks troskinukas nepamaisytu
- Labiau isivaizduoju apsivalyma pavasari, ne rudeni.  unsure.gif

Taip atrodo smulkmenos, smulkmenos, bet kai jos visos susideda tai gali praeiti noras svarintis. Turbut nedaugeli viliotu mintis palikti neitin patikimam pazistamam savo klykianti vaika ir vaziuoti kur toli vien del to, kad maisiuka siuksliu surinktumei ir susaltumei i raga  biggrin.gif Jus tik manes neuzsipulkit  tongue.gif Siaip pamastymai KAIP REALIAI KETINATE SUORGANIZUOTI TALKA?
Kokia diena, kur, ka reikia su savim pasiimti, gal kas turi transporto priemone ir dali zmoniu pavezetu is namu ar susitikimo vietos ir atgal, ar bus koks sildomasis pratesimas (be alkoholio, pabendravimas tiesiog) ir t.t.

Apie tą patį ir aš galvoju,bet va kitą metą kai gyvensiu sodyboje,tai visą komandą galėčiau priglausiti.O po kol kas renku viena 4u.gif
Atsakyti
realiai tai ,gal pavasari geriau ,
o po to ...pavz .
ainam parenkam siukslytes sutvarkom ,pt grystam kur ( cia jau velaiusia man atrodo ) uzkandam ,ir kad ir i pirtele kokia vistiek atsiras netoli kokia .
bet pagalvojau ,o kaip siuksliu isvezimas ?reikia kokia organizacija priklabint kartu ,aisiu pasmirinet ,pakalbint ,atsiras gal norinciu smile.gif
maziu vaika ir as turiu ,bet mn ne problemam ja nestis su savim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewoote: 28 rugsėjo 2008 - 11:04
Šiaip galima padiskutuot....
kas darosi? Ką anksčiau žmonės negerdavo? nebaliavodavo? kad ir tais visų išpeiktais tarybiniais laikais?

Gerdavo- ir šiukšlindavo- tačiau būdavo ir auklėjimas kitoks. Anksčiau kiek save atsimenu būdavo rudeninės talkos- pavasarinės talkos... Jų metu rinkdavom šiukšles, sodindavom gėlytes... grėbdavom lapus... iš parkų ir pakrančių surinkdavom net šakas...Ir visa tai organizuodavo mokyklos. Kažkaip buvo įdiegta kad tai- tavo namai- o namuose šiukšlių bet kur nemėtai gi???

Ydomu- o dabar mokyklos organizuoja talkas? Nereikia ten kažkokių grandiozinių planų tvarkos- paprasčiausiai aplink savo teritorijas. Ir tegul nestaugia kad ai čia kiti šiukšlina o mums tvarkyt- jau dabar matau kaip paaugliai stūgauja- tai geriau, kad ir tėveliai įsijungtų.
Juk buvo graži tradicija?
ir tvarkingiau buvo.
O dabar. Eina vaikas su mama vidury miesto- vaikas atsilupa ledus- popierių numeta- mama nei žodžio... aukštakulniai- prisidažiusi... tik kaukš kaukšt. sijonas atsiprašant užpakalio nedengia (na atleiskit- mini mėgėjos- bet man net koktu pasidarė) aš su vaiku- su vežimu pasivijau klausiu vaiko- kodėl šiukšlę numetei? o ta kad atrėš man: "ne jūsų suš...tas reikalas. už ką šlavėjams aš pinigus moku... ir kad užsives apie mokesčių mokėtojų pinigus... apsiskaičius mat... bet ne ten kur vertėtų"
Arba dar: labiausiai knisa mane prie bankomatų- atsispausdina čekį- suglamžo ir numeta- kai buvau nestuke.gif žinot teisybės nusprendžiau ieškoti- ypač mane nervino viena moteris. blush2.gif (daba net gėda- kuo ji vargšė neįtiko??) dažnai ją matydavau prie bankomato ir visada atsispausdindavo čekį- ir visada sugniauždavo kumštyje ir numesdavo čia pat (nors šiukšliadėžė už poros žingsnių)Galiausiai trūko mano kantrybė po jos pasilenkiau ir pasakiau:
"atleiskite- čia jūsų"
O ji man:
"Bet čia šiukšlė..."
o aš bjaurybė atrėžiau:
"bet žiūrėkit čia šiukšliadėžė už poros žingsnių"
Ir žinot- padėjo:
1- mane pamačius ji dabar visada nurausta
2- daugiau nemačiau jos metant šiukšlės ant žemės...
Po šių incidentų mane vyras galutinai praminė: "Klepesova- svieto lygintoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausykite gal renkames 4u.gif
http://www.pasakuparkas.lt/
Nors visai nemano kraste, bet tikrai buvau keleta sykiu, bet viena juk visko nesurinksi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabute: 05 spalio 2008 - 09:44