Nu vat, išsikepiau ir aš grybukų, neturėdama keptuvės, ir nenorėdama daryti iš minkomos tešlos. Labai norėjau, kad būtų pasakiškai minkšti

Tai dariau iš liejamos tešlos. Kadangi neturiu grybukų keptuvės- tai naudojau viską, kas po ranka papuolė- o kotus liejau į kiaušinių lukštus, kurie praardyti taip, kaip želiniams margučiams

kepurėles liejau - kai kurias lukštų puselėse, o kai kurias padažų indeliuose mažuose
Tai netvarkingi gavosi tokie tie grybukai- šiaip būtų gerai gavęsi, bet kepant man išsipūtė ir įtrūko tos kepurėlės, išsirietė visaip- kaip keksų viršus kad įtrūksta ir toks kalnelis iškyla, tai reikėjo nupjaustyti, ir pjaustant aptrupėjo, arba kepant per indelių viršų buvo išvarvėję, ir kraštai gavosi apibrizgę kepurėlių.
Liukro kotams taip pat norėjau beprotiškai trapaus ir minkšto

Todėl bijojau baltymus tik išsukti su cukrumi, kad vėliau nesukaulėtų į akmenį, tai vis tik išplakiau su mikseriu taip gana normaliai, standžiai, ir aišku teko aptepinėti peiliu, tai irgi nelygiai gavosi. O ir šokoladą perskystą pasidariau, tai netvarkingai, nelygiai nusidažė, apvarvėjo kotai juo
Žodžiu pirmas blynas, bet manau bus skanu, nes vieną kartą bandžiau, tai teko išmest, nes baisus sodos skonis buvo, subliuško, susmego kažkaip, sausa buvo, suiro ir dar velnias žino kas ten man darėsi,, kadv tada neskaniai buvo gavęsi, visai nepanašiai į tikrus tuos grybukus. O šįkart iškart matėsi, kad tešla geriau atrodo, dar žalia buvo skani ir be jokių sodos atskonių- tai manau, kad bus niam niam, nors ir nedailiai suformuota
Įdėčiau foto, bet baisiai tingiu fotkint ir kilnot nuotraukas

man lengviau pagaminti nei nufotkinti ar paruošti fotografavimui, ir sukelti nuotaukas internetą