QUOTE(Hennessy @ 2009 08 18, 12:20)
Sveikos, merginos,
jau senokai skaitinėju šitą temą, kadangi pribrendo reikalas pirkti naują epiliatorių

Daug metų naudoju Phillips Satinelle serijos aparačiuką, depiliuoju tik pažastis ir bikini zoną, taip pat naudoju skutimosi galvutę (
bikinio "šukuoseną" patvarkau
). Bet jau kurį laiką pastebiu, kad depiliuojantis pažastis daugelį plaukelių tiesiog nupešia, ir jau kitą dieną būna ežiukas. Aišku, ne toks, kaip po skutimosi, bet visgi nepatinka... Todėl, manau, reikėtų pirkti naują. Lyg ir susigundžiau
šiuo, paskaičiau čia gerų atsiliepimų, bet ar tikrai jis gerai išrauna? Kas naudoja ir depiliuojasi pažastis, kokie atsiliepimai? Pažastų oda nelygi, todėl svarbu, kad gerai sugriebtų... O šiaip pinigų į balą nesinori išmesti, juk turiu dar pakankamai gerai veikiantį seną, tad jei keisti, tai tik į daug geresnį, o ne šiaip...
Aš panašų turiu, tik be kažkurio antgalio, neperseniausiai pirkau, tai atsimenu šitą.. Na žinok aš tikrai nesiskundžiu, bet turint ir negailint pinigėlių, siūlyčiau įsigyti epiliatorių, kuris masažą antliktų integruotu į epiliatorių priedu, tarkim pūstų vėjelį. Nes šiame epiliatoriuje yra masažinė galvutė, bet kai epiliuosi pažastis dėsies jautrių vietų antgalį, ant kurio masažo nėra. O šaltas vėjelis ne tik sumažintų skausmą, bet ir padėtu tavo odelei - epiliuojant oda įkaista, taigi ją atšaldytų, sumažėtu paraudimas ir bėrimas. Dėl pažastų tai norint gerai išsiepiliuot reikia pavargti, nes pasiekti visas vietas bent jau man su juo nėra lengva, o dėl rovimo tau jokių problemų neturiu.
QUOTE(ralija @ 2009 08 18, 12:35)
As niekaip tarp Braun 7781 ir Philips 6517 neissirenku. pati turiu sena philipsa, tai linkstu prie tos firmos, bet kai paskaitau apie brauna -noriu to daikciuko... plaukuotumas mano didziausia problema -plaukai stori, juodi, ju daug
gal koki patarima duotumet
Rinkis Philips'a. Jis juk daug geresnis!!! Vien tai, kad Braun ir šiaip yra prastesnė firma už philips ir philipsas tikrai geriau atliks savo darbą - plaukelius sugaus greičiau, daug mažiau liks nukirptų ir brūžint per tą pačią vietą reikės mažiau. Plius dar keraminė pincetų sistema - oda po epiliavimo bus mažiau jautri - mažiau paraudimo, spuogelių ir šiaip visokių velnių... Braun pliusą mačiau tik vieną - akumuliatorius, bet kadangi jį turi ir philips 6517 tai manau nebėra čia ką ir galvoti