Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Riobe @ 2010 02 21, 00:05)
Niekada nebuvau bandžiusi epilatorių, tad pradžiai brangaus nepirkau - nusipirkau Braun Silk Epil, tokį:
user posted image

Turiu toki pat, tik zalia jau 5 metus (jusu gal naujasnis). Puikiai veikia, buvau juo labai patenkinta, bet siandien iskrito adapteris (laidas su kistuku i rozete) ir laidelis nuo smugio suluzo perpus verysad.gif Kaip susinervinau, epiliatorius superinis, nejau dabar vien del laido reikes ismesti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2010 02 21, 01:05)
Niekada nebuvau bandžiusi epilatorių, tad pradžiai brangaus nepirkau - nusipirkau Braun Silk Epil, tokį:
user posted image
Gal kas turite apie šį atsiliepimų?
Beje, depiliuojant, jį labai prie odos spausti reikia? Nes toks jausmas, jog ne viską išpeš... unsure.gif

Turiu ir as toki, tik naujesnis man atrodo, tai jau apie metus laiko rudyja stalciuje, pabandziau viena karta ir supratau, kad su epiliatoriais man nepakeliui doh.gif Grizau prie vasko ir cukraus, su jais pati sau pasidarau , o epiliatoriumi vos ne vos nusipesdavau viena koja, o kita eidavau nusiskusti, nes tas skausmas toks nepakenciamas doh.gif
Lena.lt , pabandyk paklausineti, gal kas turi sugedusi, tai laida tau parduotu ar padovanotu. Arba nunesk i taisykla, kur taiso smulkia buitine technika, gal jie tau ka pasiulys ir tikrai daug nekainuos. Paprastai jie ten turi visokiu tokiu dalykiuku..
Atsakyti
pešuosi jau kokius 4 metus... ir nutariau darytis lazerine depiliacija, nes prieš 8 metus blauzdas buvau salone su lazeriu nusidepiliavusi, dar dabar trečdaliu mažiau plaukų tose vietose. O su epiliatorium skauda velniškai, po depiliacijos vaikštau visą dieną pikta kaip šuva, plaukai po 4 dienų ataugti pradeda, po savaitės vėl pešti reikia. Plaukai įauginėja nedaug, bet bikini zonoje ir ant pilvo susidaro pūlinukai ir nepadeda jokios priemonės. Pešu ir barzdą (skamba žiauriai, bet skauda daug mažiau nei pešant nugarą) o ūsų nepešu nes nuo tos minties net skaudėt pradeda lūpą smile.gif tai va tokia patirtis sergant hirsuidizmu smile.gif o va uošvienė peša jau 10 metų, tai kartą per mėnesį ar du nusipeša, o sakė pradžioje panašiai kaip aš buvo, tik ji neturi hormoninių problemų smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau epiliatoriu turedama vilciu, kad plaukeliai tik po kokios savaites ataugs. Tai ne velnio! sitiek kesti skausmo del nieko, nes jie vistiek rupuzes atauga greit.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na paskaiciu as si foruma ir labai uzsimaniau epiliatoriaus blush2.gif taigi vakar ir nusipirkau... Galvoju, iskesiu as ta skausma, ko tik nepadaroma grozio labui ax.gif na ir negaliu dabar tuo patiketi, kad buvau tokia naivi biggrin.gif velniskai skauda unsure.gif as net kojytes vienos neiveikiau, o dariau pagal jusu patarimus po duso, oda nusveitusi sveitikliu, nepadeda verysad.gif Nusipirkau philips smile.gif Gal turite dar kokiu nors patarimu, kad taip neskaudetu g.gif Beje, cia gal taip tik man, bet rodos kai kuriose vietose neisruna plukeliu bet juos tik nutraukia, hmm... g.gif
Atsakyti
Mane pirmą kartą guodė mintis - pirmas kartas bus skausmingiausias, verta aukotis, aš tau sakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 03 17, 16:35)
Mane pirmą kartą guodė mintis - pirmas kartas bus skausmingiausias, verta aukotis, aš tau sakau smile.gif

Nezinau, o man tai visi kartai budavo nepakenciamai skaudus, niekada nesugebedavau per viena karta nusidepiliuoti abieju koju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 17, 17:47)
Nezinau, o man tai visi kartai budavo nepakenciamai skaudus, niekada nesugebedavau per viena karta nusidepiliuoti abieju koju  doh.gif  lotuliukas.gif

Man irgi antras kartas buvo neapsakomai geresnis, nepalyginsi su tuo, ka teko iskest pirmakart. Pirmakart skaudejo labai, bet kenciau su mintim, kad jei jau tokius pinigus sumokejau ir tiek ilgai svarsciau ar man reikia to epiliatoriaus, todel turiu iveikti save ir padaryti tai biggrin.gif Tik bikini neiskenciau is skausmo... doh.gif
Atsakyti
Na, as jei jau ir kojyciu dvieju is karto neiveikiu, tai apie bikini net pasvajot nerdystu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Na as ir galvojau pirkt, nepirkt... zodziu pasiemiau is drauges pabandymui sena philips, aisku skaudejo, bet kojyciu plaukeliai pradejo atauginet po 2 sav, taigi nuspredziau, kad toki skausma atkent galima ir siandien nusipirkau 4u.gif m
Atsakyti
Oriflame maciau toki losijona berots, po plaukeliu salinimo. Kaip manote jei juo pasitepciau kojytes po epiliacijos? 4u.gif Kuo jus tepate? g.gif smile.gif
Atsakyti
o as tik viena kart panaudojau ir dabar dulkes renka stalciuj biggrin.gif negaliu man skauda negaliu kentet rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti