Kaip ir visoms, is pradziu vos ne per asaras apiliuodavausi. Iki siol kas menesi naudoju kojoms, rankoms ir pazastims man per skausminga. Dzaiugiuosi, kad su kiekviena procedura plaukeliai vos maziau pastebimi, ir skausmas mazeja

as turiu Philipd Satin Ice, pirktas pries kokius 6 metus. Bet ale pavykes pirkinys, nors tuo metu kainavo gal 200-250lt. Is pradziu sunkiai ejosi, galejau myzt is skausmo, bet po 10 bandymu, tapo neatsiejamu pagalbininku
, nor epiliuoju tik blauzdas, bet visus plaukus istraukia.

Turejau Philips , o dabar turiu Braun - nepalyginamai geriau Braun
Ne taipskauda, tai yra daug maziau
Nes pas juos kitaip rauna pincetai

QUOTE(Dorotele @ 2011 01 21, 15:51)
Turejau Philips , o dabar turiu Braun - nepalyginamai geriau Braun
Ne taipskauda, tai yra daug maziau
Nes pas juos kitaip rauna pincetai 

O del to, kad tie pincetai Baunuose kitaip isdestyti pats depiliavimo procesas neuztrunka ilgiau? Ar nereikia daugiau bruzuot pirmyn atgal?
Sveikos,
bandau išsirinkti naują epiliatorių - senasis nebelabai veikia..
Neapsisprendžiu, ar reikalinga skutimosi galvutė, ar ne? Kas turit nusipirkusios - ar naudojat? Jei taip, kuo ji patogiau/geriau/blogiau nei paprastas skustuvas?
Neapsisprendžiu, ar reikalinga skutimosi galvutė, ar ne? Kas turit nusipirkusios - ar naudojat? Jei taip, kuo ji patogiau/geriau/blogiau nei paprastas skustuvas?
QUOTE(blalala @ 2011 03 23, 18:58)
Sveikos,
as turiu Philips epiliatoriu su skutimosi galvute

QUOTE(blalala @ 2011 03 23, 19:58)
Sveikos,
Aš kai rinkausi nusprenčiau Philips. ir rinkausi iš trijų modelių. Galutinis apsisprendimas buvo, kai radau lentelę http://www.amazon.co.../...store&img=2
pasirinkau tą žalią PHILIPS HP6570 -esu patenkinta

Esu naudojusi Philips satin ice, veliau isigijau braun, o kokius du metus turiu braun silk epil 5375
negaliu juo vis dar atsidziaugti, pakrovus naudojamas be laido, super kelionese
naudoju ir skutimo galvute
O lyginant su philips, braun man labiau patinka, nes israuna mazesniu plaukelius, ilgiau bent jau man neuztrunka

QUOTE(amanda* @ 2011 03 23, 22:00)
as turiu Philips epiliatoriu su skutimosi galvute
pirkau toki del to, kad labai jau skauda man slaunis epiliuoti, todel nuo ten plaukelius skutu
sakyciau, kad daug geriau negu su paprastu skustuvu, nes su ta galvute neimanoma isipjauti, tai jokiu randeliu nelieka, net ir trumpus plaukelius gerai "ima" ir siaip zymiai greiciau negu su paprastu skutant 

O cia tas skustuvas, kokiu principu veikia? Kaip paprasti peiliukai ar kaip vyriska barzdaskute?

QUOTE(akvadigi @ 2011 03 23, 21:01)
O as turiu HP6576. Geras daiktas. Bet tas a la magic pincetas tai grynas s... Nesusiglaudzia galai, todel nesugriebia plauko. Ideja buvo gal ir gera - pincetas su apsvietimu, bet turejo ir pagaminti preciziskai.
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 08:37)
O cia tas skustuvas, kokiu principu veikia? Kaip paprasti peiliukai ar kaip vyriska barzdaskute?
Jezau, kaip atsilikau nuo gyvenimo 

kaip barzdaskute