Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Kaip ir visoms, is pradziu vos ne per asaras apiliuodavausi. Iki siol kas menesi naudoju kojoms, rankoms ir pazastims man per skausminga. Dzaiugiuosi, kad su kiekviena procedura plaukeliai vos maziau pastebimi, ir skausmas mazeja smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
as turiu Philipd Satin Ice, pirktas pries kokius 6 metus. Bet ale pavykes pirkinys, nors tuo metu kainavo gal 200-250lt. Is pradziu sunkiai ejosi, galejau myzt is skausmo, bet po 10 bandymu, tapo neatsiejamu pagalbininku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nor epiliuoju tik blauzdas, bet visus plaukus istraukia.
Atsakyti
Turejau Philips , o dabar turiu Braun - nepalyginamai geriau Braun thumbup.gif Ne taipskauda, tai yra daug maziau mirksiukas.gif Nes pas juos kitaip rauna pincetai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 21, 15:51)
Turejau Philips , o dabar turiu Braun - nepalyginamai geriau Braun  thumbup.gif  Ne taipskauda, tai yra daug maziau  mirksiukas.gif  Nes pas juos kitaip rauna pincetai  tongue.gif

O del to, kad tie pincetai Baunuose kitaip isdestyti pats depiliavimo procesas neuztrunka ilgiau? Ar nereikia daugiau bruzuot pirmyn atgal?
Atsakyti
Sveikos,

bandau išsirinkti naują epiliatorių - senasis nebelabai veikia..

Neapsisprendžiu, ar reikalinga skutimosi galvutė, ar ne? Kas turit nusipirkusios - ar naudojat? Jei taip, kuo ji patogiau/geriau/blogiau nei paprastas skustuvas?
Atsakyti
QUOTE(blalala @ 2011 03 23, 18:58)
Sveikos,

Neapsisprendžiu, ar reikalinga skutimosi galvutė, ar ne? Kas turit nusipirkusios - ar naudojat? Jei taip, kuo ji patogiau/geriau/blogiau nei paprastas skustuvas?

as turiu Philips epiliatoriu su skutimosi galvute smile.gif pirkau toki del to, kad labai jau skauda man slaunis epiliuoti, todel nuo ten plaukelius skutu rolleyes.gif sakyciau, kad daug geriau negu su paprastu skustuvu, nes su ta galvute neimanoma isipjauti, tai jokiu randeliu nelieka, net ir trumpus plaukelius gerai "ima" ir siaip zymiai greiciau negu su paprastu skutant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blalala @ 2011 03 23, 19:58)
Sveikos,

Aš kai rinkausi nusprenčiau Philips. ir rinkausi iš trijų modelių. Galutinis apsisprendimas buvo, kai radau lentelę http://www.amazon.co.../...store&img=2

pasirinkau tą žalią PHILIPS HP6570 -esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Esu naudojusi Philips satin ice, veliau isigijau braun, o kokius du metus turiu braun silk epil 5375 thumbup.gif negaliu juo vis dar atsidziaugti, pakrovus naudojamas be laido, super kelionese ax.gif naudoju ir skutimo galvute 4u.gif O lyginant su philips, braun man labiau patinka, nes israuna mazesniu plaukelius, ilgiau bent jau man neuztrunka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amanda* @ 2011 03 23, 22:00)
as turiu Philips epiliatoriu su skutimosi galvute smile.gif pirkau toki del to, kad labai jau skauda man slaunis epiliuoti, todel nuo ten plaukelius skutu  rolleyes.gif sakyciau, kad daug geriau negu su paprastu skustuvu, nes su ta galvute neimanoma isipjauti, tai jokiu randeliu nelieka, net ir trumpus plaukelius gerai "ima" ir siaip zymiai greiciau negu su paprastu skutant  bigsmile.gif

O cia tas skustuvas, kokiu principu veikia? Kaip paprasti peiliukai ar kaip vyriska barzdaskute? blush2.gif Jezau, kaip atsilikau nuo gyvenimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2011 03 23, 21:01)
pasirinkau tą žalią  PHILIPS HP6570  -esu patenkinta  thumbup.gif

O as turiu HP6576. Geras daiktas. Bet tas a la magic pincetas tai grynas s... Nesusiglaudzia galai, todel nesugriebia plauko. Ideja buvo gal ir gera - pincetas su apsvietimu, bet turejo ir pagaminti preciziskai.
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2011 03 24, 08:37)
O cia tas skustuvas, kokiu principu veikia? Kaip paprasti peiliukai ar kaip vyriska barzdaskute?  blush2.gif Jezau, kaip atsilikau nuo gyvenimo  doh.gif

kaip barzdaskute smile.gif
Atsakyti
Aš turiu Braun Silk epil, pešu kojas sukandus dantis, bet vis tiek geriau, nei su peiliukais terliotis ax.gif
Kitur pešt rankos nekyla.... lotuliukas.gif
Atsakyti