Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(agnytyte @ 2008 10 27, 15:57)
prisijungsiu ir as prie plepuciu biggrin.gif turiu philips epiliatoriu ir labai patenkinta. aisku odele nebuna labai svelni, bet juk ne visi plaukeliai vienodai atauga. epiluoju rankas, blauzdas, slaunis ir bikini blink.gif norejau pasiteirauti niekaip nedrystu pazastu raveti,man atrodo kad skausmas bus nerealus,nors kai depiliuojuosi tai skausma jauciu tik gal bikini srityje.ir dar, man ant bikini ir blauzdu siek tiek iaugineja plaukeliai, ka jus darote noredamos to isvengti, gal zinot kokiu geru kremu, kurie padetu ar dar ka nors. padekite verysad.gif

Dažniau pylinguoti. Bent jau man tai šveičiu blauzdas tai daug rečiau įauginėja plaukeliai.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 25, 20:59)
Va dabar ir renkuosi. Norisi greitesnio už maniškį, dar kad bikini zonai pritaikytas būtų. Gal kas turi su Bikini sričiai antgaliu?

aš turiu Braun su daug galvučių, tai viena iš jų bikini zonai. http://www.braun.com...tion/xelle.html

Manasis žydras variantas. Patenkinta labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytyte @ 2008 10 27, 15:57)
prisijungsiu ir as prie plepuciu biggrin.gif turiu philips epiliatoriu ir labai patenkinta. aisku odele nebuna labai svelni, bet juk ne visi plaukeliai vienodai atauga. epiluoju rankas, blauzdas, slaunis ir bikini blink.gif norejau pasiteirauti niekaip nedrystu pazastu raveti,man atrodo kad skausmas bus nerealus,nors kai depiliuojuosi tai skausma jauciu tik gal bikini srityje.ir dar, man ant bikini ir blauzdu siek tiek iaugineja plaukeliai, ka jus darote noredamos to isvengti, gal zinot kokiu geru kremu, kurie padetu ar dar ka nors. padekite verysad.gif

Na as taip pat girdejau, kad geriausias budas pries plaukeliu iauginejima, tai pilingas...Kai tik plaukeliai pradeda augti-nusipilinguok depiliuotas vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2008 10 28, 10:26)
aš turiu Braun su daug galvučių, tai viena iš jų bikini zonai. http://www.braun.com...tion/xelle.html

Manasis žydras variantas. Patenkinta labai  drinks_cheers.gif

O gal gali papasakot apie tą Bikinio galvutę? Ji mažiau pincetukų turi ar siauresnė ar kaip? Ir ar išbandei?
Atsakyti
Gal kuri nors turi tokį epiliatorių Philips Satinelle HP-6408, kokie atsiliepimai būtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 18, 21:59)
Sveikos, mamytes biggrin.gif As labai susidomejau Philips HP6503 (Satinelle Ice Premium) epiliatoriumi ir pasiryzau ji nusipirkt, kadangi maniskis jau atgyveno...Tik pries isigyjant nutariau pasitart su jumis, ar verti tie pribumbasai (masazai, saldymai ir pan.) papildomu pinigu, ar mazina jie skausma raunant? Gal kas turit si epiliatoriu ir galit daugiau apie ji papasakot?Pagirkit arba papeikit.... biggrin.gif

QUOTE(egluziukas @ 2008 10 26, 16:20)
As turiu si epiliatoriu, del saldymo jie tikrai mazina skausma raunant plaukelius, yra papildomas antgalis skutimui, tai galiu skusti pazastis ar bikini zona, man kazkaip su juo plaukeliai neiaugineja, tiktai nesigailiu, kad turiu thumbup.gif

Ta šaldymo galvutė tai nežinau ar nuima skausmą, bet man tik laiko gaišimas, man daug greičiau ir patogiau depiliuotis be jos, todėl guli nenaudojama.
Skutimosi antgalis super daiktas. Patinka, kad gali jį naudoti bet kada, nebūtina eiti į dušą ir ten terliotis, ir niekada man jokio bėrimo skutant su elektriniu skustuvu.
Egluziuk, plaukas po šio antgalio naudojimo ir nelgai įaugti, nes jis nuskutamas o ne išraunamas. Bet man šis antgalis kažko sugedo. Todėl dairausi elektrinio skustuvo smile.gif
Ta galvutė kur yra odos šlifavmui tai irgi terlionė, nes jis labai švelniai šlifuoja. ir man nepatinka kad sausą odą reikia šlifuoti. Man greičiau, patogiau ir efektingiau duše su kavos tirščiais pilingą pasidaryti. Jokiu plaukeliai neįauginėja mirksiukas.gif

Taigi rekomenduoju rinktis paprastą epiliatorių su dviem galvom - viena skutimui, kita depiliacijai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 30 spalio 2008 - 13:24
Šaldymas man labai praverčia, nes depiliuojant su juo mažiau parausta oda smile.gif
Atsakyti

PHILIPS HP 6517 epiletorius brangesnis, todel, kad juo galima naudotis ir be laido:)ta prasme yra ikraunamas elementas.
as toki turiu, ir susidariau nuomone dviprasmiska.is esmes taip, kartais netiketai gali prisireikti jo kur nors kur nebus rozetes, bet is kitos puses juk tvarkytis tenka vis vien dazniausiai namuose...cia kiek vienas apsisprendzia..man buvo svarbu visgi tai, kad bet kada ir bet kur galeciau juo pasinaudoti
Atsakyti
ruosiuosi atsinaujinti savo epiliatoriu, bet pasimeciau ka pirkti. noriu philipso, bet nezinau ar verta daugiau moketi.
Philips HP 6483 - epiliatorius, 2 greičio padėtys, puiki masažo sistema, raminantis ledo maišelis, skutimo galvutė, galimybė plauti vandeniu, maitinimas iš tinklo, 24 hipoalerginiai keraminiai diskai, šlapio skutimo sistema

Ar reikalingas tas masazas, ar tikrai veikia?
kaip jums tie ledo maiseliai?
Skutiomosi galvute - kam ji skirta, ka skusti?
šlapio skutimo sistema

ar verta uz siuos privalumus moketi keliais simtais daugiau?
Kokios funkcijos yra svarbiausios?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 11 19, 15:32)
Ar reikalingas tas masazas, ar tikrai veikia?
kaip jums tie ledo maiseliai?
Skutiomosi galvute - kam ji skirta, ka skusti?
šlapio skutimo sistema

ar verta uz siuos privalumus moketi keliais simtais daugiau?
Kokios funkcijos yra svarbiausios?

nesu bandziusi su masazais ir su ledukais, bet apie juos visu nuomones labai skirtingos, turetu buti kazkur sitoje temoje. o skutimosi funkcija manau labai naudinga toms, kurios negali visu vieteliu epiliuoti. pvz as neepiliuoju pazastu, tai tokiu aparatu pakeitus galvute galiu tuos plaukeliu is ju isskusti, slapias skutimas yra toks kuris buna kaip iprastai peiliukais skutiesi duse. cia kiekvienam pagal poreikius, jei jus visus plaukus epiliuojat tai tikrai nera del ko pirkti su tokiom skutimo funkcijom.
Atsakyti
o kazi tas skustuvas ar neskauda su juo? ar geriau su peiliukais? g.gif
Atsakyti
man tyai nereikia jokiu papildomu galvuciu, masazo ar ledo smile.gif kazkaip man uztenka ir paprasto epiliatoriaus smile.gif
Atsakyti