QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 18, 21:59)
Sveikos, mamytes

As labai susidomejau Philips HP6503 (Satinelle Ice Premium) epiliatoriumi ir pasiryzau ji nusipirkt, kadangi maniskis jau atgyveno...Tik pries isigyjant nutariau pasitart su jumis, ar verti tie pribumbasai (masazai, saldymai ir pan.) papildomu pinigu, ar mazina jie skausma raunant? Gal kas turit si epiliatoriu ir galit daugiau apie ji papasakot?Pagirkit arba papeikit....
QUOTE(egluziukas @ 2008 10 26, 16:20)
As turiu si epiliatoriu, del saldymo jie tikrai mazina skausma raunant plaukelius, yra papildomas antgalis skutimui, tai galiu skusti pazastis ar bikini zona, man kazkaip su juo plaukeliai neiaugineja, tiktai nesigailiu, kad turiu
Ta šaldymo galvutė tai nežinau ar nuima skausmą, bet man tik laiko gaišimas, man daug greičiau ir patogiau depiliuotis be jos, todėl guli nenaudojama.
Skutimosi antgalis super daiktas. Patinka, kad gali jį naudoti bet kada, nebūtina eiti į dušą ir ten terliotis, ir niekada man jokio bėrimo skutant su elektriniu skustuvu.
Egluziuk, plaukas po šio antgalio naudojimo ir nelgai įaugti, nes jis nuskutamas o ne išraunamas. Bet man šis antgalis kažko sugedo. Todėl dairausi elektrinio skustuvo
Ta galvutė kur yra odos šlifavmui tai irgi terlionė, nes jis labai švelniai šlifuoja. ir man nepatinka kad sausą odą reikia šlifuoti. Man greičiau, patogiau ir efektingiau duše su kavos tirščiais pilingą pasidaryti. Jokiu plaukeliai neįauginėja
Taigi rekomenduoju rinktis paprastą epiliatorių su dviem galvom - viena skutimui, kita depiliacijai.