Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(arktis @ 2008 08 22, 01:12)
neskaiciau visos temos, bet mano MB pries keleta metu bande. nusipirko bulgarisku tableciu vadinasi antitabs.  gert reikia pagal nurodyta formule (jam uzteko puses kurso) jokio noro rukyt.... bet koks noras est (specialiai nevadinu noru valgyt) rijo viska visur ir visada... per astuonis meniasius priaugo dvylika kg, isaugo visus rubus, o nervai  doh.gif  jis taip gali zmogu uzmust, o su tabletem paveiktu organizmu,,,, zodziu po astuoniu meniasiu pradejo rukyt  (tik ant liht perejo, maty psichologiskai) ir viskas gryzo i savo vezias

man perskaicius knyga tai nei blogumo kokio buvo, nei apetitas nesukilo nieko....tik atsikraciau zalingo iprocio mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau du metai neberukau.
Meciau pagal sita knyga. Ties 40-tu puslapiu. Nei svorio nepriaugau, nei nervuota nepasidariau. Tik energijos labai daug atsirado, ir pradejau kasvakara tai dviraciu kokiu 10 km nuvaziuoti, tai i sporto kluba nulekdavau. Gal metus laiko kai pagalvodavau kad po 13 metu stazo atsikraciau sito zalingo iprocio, is laimes asaros istryksdavo.

Man labai padejo tai, kad skaiciau knyga rusu kalba (leciau skaitesi), ir kad kai suimdavo noras rukyt - turejau dar du trecdalius knygos neperskaitytus ir skaiciau, skaiciau, skaiciau toliau. Zodziu, susiderino praktika ir teorija.
Be to, stengiausi nesinervuot, o jei ir budavo kazkokia itampa, tai pati sau galvodavau, kad man negalima dabar nervuotis, reikia saugoti save, nes galiu vel gryzti prie sito iprocio. Atsimenu, buvo penkta ar sesta nerukymo diena, kai sueme begalinis noras vel uzsirukyt, nepadejo nei knygos skaitymas. Tai isejau su drauge i miesta. Ir drauge priziurejo, kad neuzsirukyciau. Gryzau namo jau taip velai, kad tik miegot griuvau. O ryte atsikeliau, ir daugiau jau nebesinorejo. Visai kaip knygoj ir rasoma.

Visoms linkiu sekmes nustojant rukyt. 4u.gif
Atsakyti
Homonoja, tikrai negali būti, kad tavo problemos nuo rūkymo. schmoll.gif Dar patikėčiau, jei būtum po 4 pakelius į dieną surūkiusi,kaip mano tėvas, nu gal organizmui šokas, o dabar... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 22, 09:19)
Homonoja, tikrai negali būti, kad tavo problemos nuo rūkymo. schmoll.gif Dar patikėčiau, jei būtum po 4 pakelius į dieną surūkiusi,kaip mano tėvas, nu gal organizmui šokas, o dabar... biggrin.gif

visiskai palaikau Sommerregen thumbup.gif
Atsakyti
Aš mečiau, kai pradėjau susitikinėt su nerūkančiu vyru (dar su draugėm kartą- kitą patraukdavom), bet paskui pastojau, taigi tabakas tapo - tabu.
Po gimdymo vieną kartą pabandžiau užsirūkyt, bet taip šlykštu pasidarė, kad po tada net nesinori į cigarečių pusę žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2008 08 22, 11:52)
Aš mečiau, kai pradėjau susitikinėt su nerūkančiu vyru (dar su draugėm kartą- kitą patraukdavom), bet paskui pastojau, taigi tabakas tapo  - tabu.
Po gimdymo vieną kartą pabandžiau užsirūkyt, bet taip šlykštu pasidarė, kad po tada net nesinori į cigarečių pusę žiūrėt  thumbup.gif

na ir saunu,kad nesinori thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 08 21, 23:18)
nu zinai as nescia nebuvau tai nezinau,bet kaip drauges pasakojo tai ne visos ir jaucia tuos pozymius, viena pasakojo,kad iki 3 men nieko nejaute ir sirgo ax.gif

Oi, mergaites, nebekalbekite apie nestuma, dar imsiu ir patikesiu. Tai geriausia kas galetu buti, taciau snd pradejo teplioti. Aisku, apie tai rasyti reiketu kitoje temoje.galvoju, gal zemas spaudimas pas mane g.gif
Papildyta:
QUOTE(arktis @ 2008 08 22, 01:12)
neskaiciau visos temos, bet mano MB pries keleta metu bande. nusipirko bulgarisku tableciu vadinasi antitabs.  gert reikia pagal nurodyta formule (jam uzteko puses kurso) jokio noro rukyt.... bet koks noras est (specialiai nevadinu noru valgyt) rijo viska visur ir visada... per astuonis meniasius priaugo dvylika kg, isaugo visus rubus, o nervai  doh.gif  jis taip gali zmogu uzmust, o su tabletem paveiktu organizmu,,,, zodziu po astuoniu meniasiu pradejo rukyt  (tik ant liht perejo, maty psichologiskai) ir viskas gryzo i savo vezias

Nupirk jam ta knyga, turetu padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 22, 12:08)
Oi, mergaites, nebekalbekite apie nestuma, dar imsiu ir patikesiu. Tai geriausia kas galetu buti, taciau snd pradejo teplioti. Aisku, apie tai rasyti reiketu kitoje temoje.galvoju, gal zemas spaudimas pas mane  g.gif
Papildyta:
Nupirk jam ta knyga, turetu padeti  smile.gif

nieko ir cia galima pakalbeti apie tai menau mergaites nesupyks.... 4u.gif zinai tu biski nusiramint pasistenk... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 22, 09:19)

Pakelio uztekdavo trim dienom, nebent koks vakarelis, tada ir pakelio neuztekdavo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2008 08 22, 12:12)
nieko ir cia galima pakalbeti apie tai menau mergaites nesupyks.... 4u.gif zinai tu biski nusiramint pasistenk... mirksiukas.gif

Aciu dagli uz palaikyma 4u.gif Pameginsiu nusiraminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 22, 12:19)
Pakelio uztekdavo trim dienom, nebent koks vakarelis, tada ir pakelio neuztekdavo  blush2.gif
Papildyta:
Aciu dagli uz palaikyma  4u.gif  Pameginsiu nusiraminti  biggrin.gif

manau nereikia sakyti tau, kad nervai visu ligu pradzia g.gif tad....daryk isvadas....zinai kai as rukydavau tai per koki nors tusa tai ir poros pakeliu prireikdavo, visko buvo lotuliukas.gif bet tikiuosi daugiau nebus doh.gif ziauru kai pagalvoju
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 08 22, 12:27)
manau nereikia sakyti tau, kad nervai visu ligu pradzia  g.gif  tad....daryk isvadas....zinai kai as rukydavau tai per koki nors tusa tai ir poros pakeliu prireikdavo, visko buvo  lotuliukas.gif  bet tikiuosi daugiau nebus  doh.gif  ziauru kai pagalvoju

senai metei? Laukia paseles vakarelis manes, reiks laikytis man !!! Nors as kazkaip nebijau, bet drauge, kuri jau seniau yra metusi, mane perspejo, kad negalesiu atsipalaiduoti ir reiks laikytis, kad neusirukyciau.
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 22, 12:48)
senai metei? Laukia paseles vakarelis manes, reiks laikytis man !!! Nors as kazkaip nebijau, bet drauge, kuri jau seniau yra metusi, mane perspejo, kad negalesiu atsipalaiduoti ir reiks laikytis, kad neusirukyciau.

jau senokai....nu bet manau atsilaikysi mirksiukas.gif o jei ne tycia viena surukysi tai ir manu kad ne katastrofa,svarbiausia, kad tai nebutu vel ta lemtinga cigarete g.gif o kai atsipalaiduot negali tai ir negerai paskui dar nusigersi bigsmile.gif juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti