Įkraunama...
Įkraunama...

Dievo dovana mums!

Labai labai grazi istorija!! wub.gif sauni ir mamyte, ir Justinele!
Atsakyti
Be galo graži istorija wub.gif aukit sveikos ir laimingos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazu... smile.gif
Sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2008 07 28, 22:33)
Labai labai grazi istorija!!  wub.gif sauni ir mamyte, ir Justinele!

QUOTE(*Lina* @ 2008 07 29, 08:46)
Be galo graži istorija wub.gif aukit sveikos ir laimingos wub.gif  wub.gif

QUOTE(zuika235 @ 2008 07 29, 09:11)
Labai grazu... smile.gif
Sekmes jusu seimynai  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Night nuostabi istorija,apsiverkiau,nes man viskas taip pat buvo,ir operuot norejo bet tokius skaumus iskenciau,kad vitiek istumiau thumbup.gif ir gimimo dienos musu geguzes 22,o dar ir vaikuciai ,turejo gimti 22d,bet mano gime16d,o tavo 4d, ax.gif linkiu jums begalines laimes ir meiles jusu seimoje 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nepakartojama istorija wub.gif wub.gif wub.gif šaunuolė mamka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
grazei papasakojai 4u.gif
Atsakyti
Jausminga, gražu wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabu, nepkartojama, jausminga wub.gif wub.gif wub.gif O kiek meiles siame pasakojime bigsmile.gif wub.gif Aukit sveikos, grazios, laimingos, mylincios ir mylimos..Bukite geriausiomis draugemis ateityje wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Normanas @ 2008 07 29, 11:13)
Night nuostabi istorija,apsiverkiau,nes man viskas  taip pat buvo,ir operuot norejo bet tokius skaumus iskenciau,kad vitiek istumiau thumbup.gif ir gimimo dienos musu geguzes 22,o dar ir vaikuciai ,turejo gimti 22d,bet mano gime16d,o tavo 4d, ax.gif linkiu jums begalines laimes ir meiles  jusu seimoje 4u.gif

Oi kiek sutapimu biggrin.gif Ačiū už palinkėjimus smile.gif

QUOTE(jurginux @ 2008 07 29, 13:39)
grazei papasakojai 4u.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(Santi @ 2008 07 29, 14:14)
Jausminga, gražu  wub.gif

4u.gif

QUOTE(Skorpe @ 2008 07 29, 16:22)
  wub.gif Nuostabu, nepkartojama, jausminga wub.gif  wub.gif  wub.gif O kiek meiles siame pasakojime bigsmile.gif  wub.gif Aukit sveikos, grazios, laimingos, mylincios ir mylimos..Bukite geriausiomis draugemis ateityje wub.gif  wub.gif

Ačiū smile.gif Stengsimės draugauti wub.gif
Atsakyti
Labai jausmingas pasakojimas. smile.gif 4u.gif Kuo nuoširdžiausi linkėjimai. wub.gif
Atsakyti
Labai graži istorija, Night 4u.gif tokia nostalgija apėmė paskaičius... wub.gif Būkit sveikos ir laimingos wub.gif Linkiu, kad ta meilė, kuri supa jus nuo tos akimirkos, kai pirmą kartą susitikot su dukryte, niekuomet neišblėstų... Linkiu, kad kaskart pamačius vienai kitą, visada lydėtų diiiidelė Meilė wub.gif
Atsakyti