[quote=primavera,2009 01 25, 20:10]
gydytoja M.Cibulskiene. siaip man ji nelabai patiko ir visa ta klinika nelabai. viskas ten padaryta "ant komercijos". man suvare tiek nuskausminamuju, kad zmones sake, kad kaip ir negalima per viena karta tiek leisti. 10 kokiu antpuliu suleido, nes man nuo kiekvieno prisilietimo vis skaudejo (ne juokas gi nerva ant karto istraukti). o viena doze 20 litu, tai tai ir kapsejo man tos ampules i skaitliuka.
akmenukus salino su specialiu aparatu. procedura irgi ziauriai be rysio. dar man ji rekomendavo dantukus issitiesinti , o ir balinimo idejai pritare visu 100%. taip ir jauciasi, kad zmones jau zmogiskuma ir tikra rupesti dantimis prarade. kad tik kuo daugiau uzdirbti ir bet kokia kaina.
[/
Tai jau neisiu tikrai

reik ieskot kitos vietos kur butu galima normaliai susitvarkyt, o tai kazkaip paskaiciau ju psl, tai ir uzsikabinau - taip graziai parasyta, o pasirodo
As tai galvoju gal i Lorna eit, skaiciau neblogu atsiliepimu apie Lornos odontologus, siaip pas kt srities gydytojus tai einu i Lorna - tai visai patinka,atvirai pasakius nezinau kur daugiau ir eit