Laba dienike
As tai kazkaip po maudyniu nededu jokios kepurytes..tik sausai isvalau ausytes ir viskas
nu tpu tpu tpu bet dar nebuvo jokiu problemu

As tai kazkaip po maudyniu nededu jokios kepurytes..tik sausai isvalau ausytes ir viskas

Labai geras dalykas yra kempinė kūdikiui paguldyti. Nereikia nei galvutės prilaikyti. O kad vaikutis neišsigąstų vandens, į jį reikia įleisti labai lėtai. Neturėjome jokių problemų dėl maudynių. Dabar jau didelė - dušinėje maudosi ir tekantį iš čiaupo vandenį megina pagauti arba gerti

QUOTE(D&Diana @ 2006 03 09, 10:43)
ačiu už komentarus ...
mes jau kelis kartus maudėmės ir atrodo problemų nebus...
mažyliui labai patinka vandenyje

mes jau kelis kartus maudėmės ir atrodo problemų nebus...

mažyliui labai patinka vandenyje

QUOTE(chriss @ 2006 03 12, 18:45)
Pirma karta savo suneli maudem kartu su vyru.Taip darom ir iki siol,nes viena dar nelabai drystu.Is pradziu maziukas labai verkdavo,bet dabar jau patinka.Kai jis verkdavo,tai kalbindavom ir dainuodavom jam,ir padedavo 

Mes ir dabar visdar abu maudome savo mazyli

Mes irgi klykiam vonioj
Buvom pripratę ramiai maudytis ir netgi taškytis bei plaukt ant pilvuko, tik vonia turėjo būt artipilnė. Bet apsirgom
nesimaudėm gal 3-4 savaites, o dabar jau tragedija - niekas nepadeda
Svarbiausia, kad tikrai neišgasdinom, tikrai nebijau maudyt (mes jau bveik 10 mėn. ), vanduo ne per kartštas. Nežinau ką daryt

QUOTE(mucka @ 2006 03 26, 11:44)
Mes irgi klykiam vonioj nesimaudėm gal 3-4 savaites, o dabar jau tragedija - niekas nepadeda
Svarbiausia, kad tikrai neišgasdinom, tikrai nebijau maudyt (mes jau bveik 10 mėn. ), vanduo ne per kartštas. Nežinau ką daryt 

pas mane su 1 vaikeliu irgi tas pats buvo( bet jam buvo 7 men.)- ka as tik nebandziau

Gal ir jus pabandikite!
O ką daryti, jei mergaitės oda alergiška vandeniui. Po madymo odelė (veiduko rankyčių kojyčių) pasidarė beveik žaizdota. Liko tik gerosios pampers servetėlės. Net apvalyti su vata su vandenuku negaliu - iš karto sureaguoja.
Mes tai kokiam 36-35 nes jei jau šiltesnis tai ir pykti pradedam
Man net i galva sove nebuvo, kad reikia ausis saugoti nuo vandens ar kepure ismaudzius deti???!!! Ir nieko baisaus ikisiol neatsitiko

QUOTE(Kuzia @ 2006 03 22, 16:15)
Nu pasakykit jūs man KAM, DĖL KO jūs tas vaikiuko ausis nuo vandens saugot
??? Gal aš ko nežinau
?

Va kaip cia daug mamyciu nesaugojo vaikiuko ausyciu.O man taip sake,kad jau labai ziurek kad nepatektu vandenuko ausyciu.