Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

Sveikos mes tai pat niekada nesaugojom ausiciu maudidavome visalaika pries miega tai tik sausai isvalidavau ir net kepurytes nededavau ir jokiu problemu as manau kad reike saugoti ne nuo vandens o nuo skersvejo.
Atsakyti
Laba dienike 4u.gif
As tai kazkaip po maudyniu nededu jokios kepurytes..tik sausai isvalau ausytes ir viskas 4u.gif nu tpu tpu tpu bet dar nebuvo jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Labai geras dalykas yra kempinė kūdikiui paguldyti. Nereikia nei galvutės prilaikyti. O kad vaikutis neišsigąstų vandens, į jį reikia įleisti labai lėtai. Neturėjome jokių problemų dėl maudynių. Dabar jau didelė - dušinėje maudosi ir tekantį iš čiaupo vandenį megina pagauti arba gerti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D&Diana @ 2006 03 09, 10:43)
ačiu už komentarus ... biggrin.gif
mes jau kelis kartus maudėmės ir atrodo problemų nebus... mirksiukas.gif
mažyliui labai patinka vandenyje thumb_yello.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(chriss @ 2006 03 12, 18:45)
Pirma karta savo suneli maudem kartu su vyru.Taip darom ir iki siol,nes viena dar nelabai drystu.Is pradziu maziukas labai verkdavo,bet dabar jau patinka.Kai jis verkdavo,tai kalbindavom ir dainuodavom jam,ir padedavo biggrin.gif

Mes ir dabar visdar abu maudome savo mazyli ax.gif
Atsakyti
Mes irgi klykiam vonioj sad.gif Buvom pripratę ramiai maudytis ir netgi taškytis bei plaukt ant pilvuko, tik vonia turėjo būt artipilnė. Bet apsirgom sad.gif nesimaudėm gal 3-4 savaites, o dabar jau tragedija - niekas nepadeda sad.gif Svarbiausia, kad tikrai neišgasdinom, tikrai nebijau maudyt (mes jau bveik 10 mėn. ), vanduo ne per kartštas. Nežinau ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2006 03 26, 11:44)
Mes irgi klykiam vonioj nesimaudėm gal 3-4 savaites, o dabar jau tragedija - niekas nepadeda sad.gif Svarbiausia, kad tikrai neišgasdinom, tikrai nebijau maudyt (mes jau bveik 10 mėn. ), vanduo ne per kartštas. Nežinau ką daryt  g.gif

pas mane su 1 vaikeliu irgi tas pats buvo( bet jam buvo 7 men.)- ka as tik nebandziau doh.gif , kol ne sugalvojau - vel istraukiau musu maza voniale ir pripiliau truputi vandens- ir thumbup.gif ir vis dapildavau daugiau ir daugiau, o kada jau visai gerai pradejo mauditis vel sugrizom i didele vonia biggrin.gif Su antru ( po ligos) as jau buvau gudresnia mirksiukas.gif ir iskarto pasodinau i maza voniale.
Gal ir jus pabandikite!
Atsakyti
O ką daryti, jei mergaitės oda alergiška vandeniui. Po madymo odelė (veiduko rankyčių kojyčių) pasidarė beveik žaizdota. Liko tik gerosios pampers servetėlės. Net apvalyti su vata su vandenuku negaliu - iš karto sureaguoja.
Atsakyti
Mes maudomės 37 vandenyje ir mazoje voneleje rolleyes.gif
Atsakyti
pirmus du men. maudžiau kaip priklauso,. ir nieko patenkinta dukra tongue.gif bet vėliau pradėju savo nuožiura
Atsakyti
Mes tai kokiam 36-35 nes jei jau šiltesnis tai ir pykti pradedam
Atsakyti
Man net i galva sove nebuvo, kad reikia ausis saugoti nuo vandens ar kepure ismaudzius deti???!!! Ir nieko baisaus ikisiol neatsitiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 03 22, 16:15)
Nu pasakykit jūs man KAM, DĖL KO jūs tas vaikiuko ausis nuo vandens saugot blink.gif ??? Gal aš ko nežinau blink.gif  g.gif ?

Va kaip cia daug mamyciu nesaugojo vaikiuko ausyciu.O man taip sake,kad jau labai ziurek kad nepatektu vandenuko ausyciu.
Atsakyti