Mes nuo pirmų dienų mėgstam vandenuką, o dabar būna taip, kad iš kibirėlio (kur vonioje stovi su vonios žaisliukais) su meta savo maudynių turtą į vonią, įsikabina rnakom į kraštą ir cypia koja keldama, kad nori maudytis

Labutis
Mano gražuolė ti pirma, nu gal ir antrą kartą verkė, o dabar tai netenka žado vandeny
ir net kai tik užpakaliuka plaunam žiauriai patinka

Mano gražuolė ti pirma, nu gal ir antrą kartą verkė, o dabar tai netenka žado vandeny

Mūsų mažoji nuo pat gimimo mėgsta maudynes, pačius pirmus kartus į vonelę įkišta beverkianti nurimdavo
, o dabar atrado pliuškenimosi malonumą
, tai, kad duodasi su rankytėm ir juokiasi pati iš savęs

Pradzioje gal koki menesi mazius maudydavosi isitempes gan...Bet dabar
kojom taip malasi, taskosi, kad abu slapi po maudyniu

Kas antrą dieną, na kartais kas trečią, kai neišeina

QUOTE(braske1977 @ 2008 09 11, 08:03)
issigando vandens? bandykit kalbeti paaiskint, kad vandenukas nebaisus, duokit daugiau gal liesti vandeni. sunku net patarti. mano didzioji tai isvis vandeni mirkt gali kiauras dienas. 

nuo pirmu dienu reke,mes ir temp. vandens keitem,kartais reikejo vienam laikiti ant ranku o kitas virs voneles pile vandenuka ,vistiek reke,bandem pakeisti maudymosi vieta vistiek reke.kartais kaip pradedam maudyti ji taip reke kad tik suslapinta traukiam is vandens ir jau ne maudom.bandem keleta dienu ne maudyti,vistiek.kada buvom pas neurologe pasake daryti vonele su valerjonu saknimis ,ir su vaikiska vones puta raminancia.gal siek tiek padejo, bet kada maudem ji visada buvo ne patenkinta, kartais rekdavo kartais tiesog sukandusi lupas kentejo.

bandem i dusa -vienodai.

vasara bandem pripratinti prie baseino ,is pirmo slapinom rankites ,po to kojites pilvuka nosite ausites ,bet kaip sodinom iki puses is kart begdavo ant ranku.
po to nupirkom dideli baseina.lisdavau kartu su jia .as po truputi slapinau ja, tai ji kaip varlite su kojitem ir ziuri man i akis ,ar lipdavo iskart ant manes ko auksciau.baseine su broliuku su sesute rodem kaip smagu vandeni, visakiausiu ekstraktu pilem putos ,vienodai jai rodo nenori ir viskas.ir dabar aiskinam duodam zaisliukus,o ji vistiek lipa is vonios .vyresni vaikai net labai megdavo maudytis,

Mes maudomės dažniausiai kas antrą dieną. Kai būdavo karšta, maudydavomės kasdien. Galima būtų ir rečiau, bet mažė labai mėgsta maudynes (ypač kai nupirkom maudynių žiedą ir ji vonioj pliuškenas), tai nesinori iš vaiko atimti malonumo
Ir šiaip, kas rytą vakarą prausiam veidelį, užausiukus, pažastukus, kojytes ir rankytes

QUOTE(Eliza @ 2008 09 12, 09:38)
Mes maudomės dažniausiai kas antrą dieną. Kai būdavo karšta, maudydavomės kasdien. Galima būtų ir rečiau, bet mažė labai mėgsta maudynes (ypač kai nupirkom maudynių žiedą ir ji vonioj pliuškenas), tai nesinori iš vaiko atimti malonumo
Ir šiaip, kas rytą vakarą prausiam veidelį, užausiukus, pažastukus, kojytes ir rankytes 

mes ir labai megstam praustis

visada labai mėgo ir megsta, pamato kad pilu lova, įsitveria i vonios kraštą ir abu cypia