aišku - kas rytą apiprausiam, o kiekvieną kartą keisdami pamperį - šikniuką nuprausiam...
mes savo grybuką maudom kas antra, kas trečia diena...
aišku - kas rytą apiprausiam, o kiekvieną kartą keisdami pamperį - šikniuką nuprausiam...
mums maudynes
o dar kai padare atradima kad galima ranytemis taskytis tai is viso dziaugsmo buna daug...
maudomes kas antra-trecia diena...
Kai maudom mažąją, šlapia lieka ne tik ji, bet ir aš, vyresnė sesutė, bei tėtis. Vaikas tiesiog atgyja. Nuo taškymosi akutės parausta, bet mažam fontanėliui nė motais
Labuka, mamytes
faina, kuriu mazyliai megsta maudynes...o mums maudynes kancia...man jau baisu pagalvot, kai reiks vel musu maziuke maudyt...jau taip jei nepatinka...tik atsegi pampersa ir rekia...plauni uzpakaliuka - rekia...vonelej irgi rekia...kai pasiskaitau apie kitu vaikiukus, kad taip patinka pliuskentis, tai net nesitiki...mums antras menesiukas dar prasidejo, bet rekimas nuo pat pirmojo karto...nors pradzioj irgi ramiai, graziai bandem pripratint tik kojytes ikisus...bet...
tikras vargelis, tas vanduo...
faina, kuriu mazyliai megsta maudynes...o mums maudynes kancia...man jau baisu pagalvot, kai reiks vel musu maziuke maudyt...jau taip jei nepatinka...tik atsegi pampersa ir rekia...plauni uzpakaliuka - rekia...vonelej irgi rekia...kai pasiskaitau apie kitu vaikiukus, kad taip patinka pliuskentis, tai net nesitiki...mums antras menesiukas dar prasidejo, bet rekimas nuo pat pirmojo karto...nors pradzioj irgi ramiai, graziai bandem pripratint tik kojytes ikisus...bet...
Mano maziui visada labai patiko
o mes maudomes kasdien ir vis dar virintame vandenuke su ramunelem, bet bambytes sasiukas jau baigia nukristi tai galesim maudytis ir nebevirintame neuzilgo
bet maudynes mums lb patinka ir miegam po ju lb jau gerai taigi kasdien vakare issimaudom
QUOTE(kkristinak @ 2008 09 10, 22:26)
Nuo pirmuju dienu musu Vilija verke vonelei,labai nepatikdavo jai maudytis.
Kol buvo maza tai islaikidavom ja vonelei,o dabar net dviese su vyru vos galim ja sulaikyti.
Ji sukinejasi,islipineja,atsistoja,vis bando islipti.Tai mes ja greitai plaunam.Nei zaislai nei kas jai nepadeda.
Karta buvom prie ezero,tai ji net bego is vandens.

Karta buvom prie ezero,tai ji net bego is vandens.

labai svarbus pirmas kartas, jeigu is kart vaikiukas buvo idetas i vandeni arba vanduo buvo siek tiek per karstas ar per saltas galejo issigasti vaikiukas ir iki db bijo vandens...mes lb atsargiai pirma krat maudemes apsipratinom virs vandens tada atsargiai paguldem i vandenuka ir db mazyliui lb patinka maudynes kasdien ji maudome