Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

Na mano maziukas tai labai megsta maudytis biggrin.gif Nuo pirmuju dienu buna labai patenkintas ir niekada neverkia. Net kai buna suirzes idedam i vandeni ir maziukas nurimsta. Dairosi rankytem mosuoja biggrin.gif
Atsakyti
maniskis net zado netenka kai vandeni pamato biggrin.gif , labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sakau nuosirdu patarima-neklausykite tu visu rekomendaciju del vandens 37 laipsniu temperaturos, padarykite zymiai karstesni ir gal tada vaikutis bus patenkintas. Mums butent del to ir buvo 4u.gif Tad nereikia klausyti visu "zurnaliniu" patarimu, nes kiekvienas vaikas individualus. Pabandykit-gal ir jums tai tiks smile.gif
Atsakyti
vaikas jau zino kas bus kai mam ji nuogai nurengia, o dar kai i vonia nueinam, tai akys taip zibet pradeda, kad net grazu ziuret thumbup.gif vanduo mano vaikui, PASAKA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 11 19, 10:37)
Sakau nuosirdu patarima-neklausykite tu visu rekomendaciju del vandens 37 laipsniu temperaturos, padarykite zymiai karstesni ir gal tada vaikutis bus patenkintas. Mums butent del to ir buvo  4u.gif Tad nereikia klausyti visu "zurnaliniu" patarimu, nes kiekvienas vaikas individualus. Pabandykit-gal ir jums tai tiks  smile.gif

bandem ir si varianta 4u.gif nepadejo karstesnis vanduo, bandem ir netgi saltesni smile.gif bet vistiek aciu smile.gif
Atsakyti
vienu metu ir maniske buvo pradejus klykti.. bet issiaiskinau kodel, jai labai patinka pliuskentis, bet praustis po viso pliuskenimo nebenoredavo. tai darau atvirksciai: is pradziu nusiprausiam tik i vonyte atsigulusios, o po to jau pliuskenames, ir viskas baigesi rekimai thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukryte tai pirmus kartus labai reke. Mazai vietos pas mus vonioj, tai mes su teciu sonais susiglaude: nei jam patogu buvo ja laikyt, nei man patogu praust blink.gif Tai nupirkau plastikini gulteli ir pradejau didelej vonios maudyt - rekimo iskart sumazejo rolleyes.gif O dabar dar vandens daugiau prileidziu, kad visa nugaryte iki kaklo jai apsemtu, tai isvis tik galva plaunant papucia lupyte, bet as ja kalbinu, ji i mane ziuri didelem akim ir maudynes apsieina be rekimu thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau maudziau dukart savaiteje - nemego mano dukra tos proceduros, tai kam kankinti? Dabar pradejau kas antra diena, nes ant virsugalvio pleiskanu luobelis atsirado (paveluotai kazkaip g.gif ), tai noriu isnaikinti + mergica vonioj jau nebe taip sresuoja thumbup.gif O kai prades ropot ir pati mokintis valgyt tai manau kad keliaus i vonia kasdien. Bet tikiuosi kad iki to laiko ir vandeni pamegs lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas tris dienas
Atsakyti
Mūsų mažiui laaabai patinka vanduo, o ypač dušas biggrin.gif galėtų valandų valandas vandenį gaudyt. Pratinom prie vandens pamažu, atsargiai guldydami, labai žiūrėjom vandens temperatūrą ir todėl neišgąsdinom rolleyes.gif maniškiui labiau patiko didelėj vonioj pliuškentis, nei mažutėj, tai mes jau nuo 3 mėnesiukų su maža vonele atsisveikinom. thumbup.gif
Atsakyti
musu mazyle irgi prareke maudoma iki 2 men. veliau kazkaip apsiprato. isbandziau viska, bet niekas nepadejo. dabar kartais kai nurengiu pradeda verkt, tai panesioju, kol nusiramins ir is leto ikeliu i vonele - tada viskas gerai smile.gif
kitiems vaikams labai padeda, kai juos pries keliant i vonele ivinioji i merliuka - jie saugiau jauciasi, po to ji po truputi nuimi.
o jei jau niekas nepadeda - tereikia palaukt, kol maziukas paaugs ir nebebijos smile.gif
Papildyta:
musu mazyle irgi prareke maudoma iki 2 men. veliau kazkaip apsiprato. isbandziau viska, bet niekas nepadejo. dabar kartais kai nurengiu pradeda verkt, tai panesioju, kol nusiramins ir is leto ikeliu i vonele - tada viskas gerai smile.gif
kitiems vaikams labai padeda, kai juos pries keliant i vonele ivinioji i merliuka - jie saugiau jauciasi, po to ji po truputi nuimi.
o jei jau niekas nepadeda - tereikia palaukt, kol maziukas paaugs ir nebebijos smile.gif
Atsakyti
mes maudom kas 3 dienas. Kol kas į vandenuką reaguojam įtartinai ir dar nesipliuškenam, tad maudomės "iš reikalo" lotuliukas.gif
Atsakyti