maniske taip pat labai bijojo maudyniu.tik i vandenuka ir dudos.bet buvo atvaziavusi mano mociute ir jai leidau ismaudyti.ji padare toki keista dalyka.baigus maudyti savo lupom nuo nugarytes nusiurbe vandenuka,isspjove ir taip 3 kartus.sake nuima baime.nelabai tuo tikiu,bet jau sekanti karta mazyle labai rami buvo.ir net nevirktelejo.dabar labai noriai pliuskenasi

Musu ciukumbiukui laaabai patinka maudytis kita karta dar ir asaroja kai istraukiam.

musiskiui baisiai nepatiko pirmas kartas ligonineje, tai nusprendem, kad isizeide del rozines voneles
namuose pirma karta paniurzge, o paskui -jokiu problemu-patenkintas... dabar jau ir pasneka, ir pasijuokia

mano sunelis pirmus kartus tai zviege nezmoniskai vandeny...bet jau dbr tai patinka jam pliuyskentis....jam tai kazkas neiprasto matyt, nes akytes buna tai issprogusios

nuo pat pirmu dienu patinka maudytis

Po pirmųjų maudynių pamaniau, kad nepatinka. Visa įsitempus, susitraukus klykė, bet vėliau supratau kodėl. Mat karalaitei 37-38 laipsnių vandenukas nepatinka-šalta, o 39-40 tai pats tas
. Guli tada patenkinta, išsišiepus-darykit su manim ką norit
. Bet jei maudydama su nesikalbu tai supyksta ir maudynės baigiasi.

[quote=umberta,2008 11 16, 13:36]
mamytes, padekit prasau, jau nebezinom ka daryti, sunelis taip isteriskai klykia
Ir mums taip buvo. Pasirodo šiltesnio vandeniuko reikėjo ir pasitikėjimo. Pakėliai temperatūrą iki 39-40, įpyliau valerijono šaknų nuoviro ir visą maudynių laiką bendrauju
. Štai paslaptis
mamytes, padekit prasau, jau nebezinom ka daryti, sunelis taip isteriskai klykia
Ir mums taip buvo. Pasirodo šiltesnio vandeniuko reikėjo ir pasitikėjimo. Pakėliai temperatūrą iki 39-40, įpyliau valerijono šaknų nuoviro ir visą maudynių laiką bendrauju

mums maudynes pats geriausias reikaliukas
po gulejimo be pamperso
ypac patinka su baseino kepurike guleti ant vandens
ir mamai gerai,nugaryte pailsi ir muiliuku nupraust laisvai kleckiuka galiu..svarbiausia kad pacios mamytes ta linksmuma sugalvotu kaip padaryt
isdykaukit su savo dziaugsmiukais

as dar neturiu kudykelio, bet noriu paklausti kokia maudymui priemones geriausiai naudoti naujagimui ?
man liko gal trys savaites, o gal ir maziau

man liko gal trys savaites, o gal ir maziau