Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

QUOTE(sachar @ 2008 08 04, 16:19)
Nu atsiprasant ir drauges  doh.gif kuo maziau tokiu draugiu  4u.gif

Tai sita vos ne vienintele drauge-mergina lotuliukas.gif doh.gif
Kaip tau sekas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 04, 12:12)
Oi mergyt, is savo seimos gyvenimo galiu pasakyti - tokie zmones niekada nesikeicia. Jie serga, bet to nepripazysta. Jiems atrodo, nu kas cia tokio, joks as ne alkoholikas ir pan. Kol nesukuret seimos, nera vaiku, bek neatsigrezdama y toky. Laimes su tokiu zmogum, kol jis neissigydo, nera schmoll.gif O pagyti ir neatkristi sugeba tik vienetai doh.gif

As kaip supykau ant savo drauges blink.gif  Sako tai cia tavo ekso mamos liga ne tavo reikalas, tau neturetu rupeti doh.gif  Ir tai sako ta, kuria vyras po skyrybu siuntineja, o ji vistiek jam raso doh.gif  doh.gif Nesuprantu jos. Atseit jeigu jau pradesim bendraut, tai vel susieisim, tipo nesidrovek paverkt man ant peties, kai tave vel yskaudins blink.gif  blink.gif Kaip taip galima..

Nu ir drauge turi doh.gif visiskai be jautrumo unsure.gif

Tai va ir save taip raginu,kad nesusituoke,neturim vaiku.o as dar jauna (26 ax.gif ) atsistosiu tongue.gif tik va tos likusios 2 savaites jau apkars doh.gif gerai kad yra cia mano ir jo sesutes.tai merginos prablasko,nukreipia demesi.o mes visos ir isleksim namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 04, 16:30)
Kaip tau sekas? 4u.gif

Na nei nzn, dabar tokia keista bukle, kai nezinau ko noriu is gyvenimo unsure.gif turiu galimybe pameginti su simpatisku vaikinu pabendrauti, bet taip slegia is vidaus kad nei neaisku, ne tai kad labai BMB rupetu, bet tiesiog bijau kokiu nors isipareigojimu, krato mane vien nuo tos minties, arba tiesiog ne tas dar zmogus unsure.gif Na biski pasimetus savyje dabar g.gif

O siaip tai smagiai leidziu laika, savaitgali taip uzbaliavojau netiketai su drauge kad tik ryte grizom namo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mano skausmas atlego ir sirdis dziaugiasi. jis grizo apgalvojes savo gyvenima be musu, jam sunku ir stogas vaziavo del to nebuvimo kartu. tiesiog cia buvo krize o jam reikejo pauzes matyt unsure.gif susitareme kaip bendrausim, as padariau isvadas ir atsiprasiau jis irgi prizadejo keistis. vel mylime vienas kita wub.gif ziuresiu kaip seksis nes jau buvau besusitaikanti su skyrybom ir meiles pabaiga bet dievas musu nepaliko..
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 04, 21:28)
sveikos  4u.gif
mano skausmas atlego ir sirdis dziaugiasi. jis grizo apgalvojes savo gyvenima be musu, jam sunku ir stogas vaziavo del to nebuvimo kartu. tiesiog cia buvo krize o jam reikejo pauzes matyt  unsure.gif  susitareme kaip bendrausim, as padariau isvadas ir atsiprasiau jis irgi prizadejo keistis. vel mylime vienas kita  wub.gif  ziuresiu kaip seksis nes jau buvau besusitaikanti su skyrybom ir meiles pabaiga bet dievas musu nepaliko..

ujej, kaip džiaugiuos dėl jūsų wub.gif džiaukitės vienas kitu ir savo kleckiuku wub.gif kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane dabar liudnasis periodas, dienom labai liudna, nieko nesinori, kaupiasi ašaros bet prie zmoniu verkti negaliu, tai naktimis kai visi zmones nueina miegoti tada as klausau letos ir romantiškos muzikos ir verkiui, bet jau po truputuką raminuosi, dabar jau verkti nebesinori, bet nepasakyčiau kad ir linksma yra... unsure.gif
Atsakyti
Ui laikykis 4u.gif
Svarbu neleisti sau uzsiliudeti... Nes ant to liudeio ir asaru galima taip uzsikabinti kad paskiau net nesinori jo paleisti. Svarbiausia visada ir visur reikia ieskoti teigiamu dalyku... TAi kas ta minute atrodo blogiausia, gali su laiku pavirsti geriausia smile.gif
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 04, 22:50)
Sveikos 4u.gif
Pas mane dabar liudnasis periodas, dienom labai liudna, nieko nesinori, kaupiasi ašaros bet prie zmoniu verkti negaliu, tai naktimis kai visi zmones nueina miegoti tada as klausau letos ir romantiškos muzikos ir verkiui, bet jau po truputuką raminuosi, dabar jau verkti nebesinori, bet nepasakyčiau kad ir linksma yra...  unsure.gif

Atsakyti
Atrodo jis jau po truputuką praeina nes šianakt neverkiau, o tai manau yra labai gerai... thumbup.gif
Atsakyti
kaip seniai as neverkiau, o vakar paskydau ir truputeli paverkiau... lengviau ant sirdeles pasidare....
Tik va, kad nelabai galiu pasakyti kas man atsitiko... Matyts kaupesi, kaupesi asaros ir vakar pratruko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 05, 13:10)
kaip seniai as neverkiau, o vakar paskydau ir truputeli paverkiau... lengviau ant sirdeles pasidare....
Tik va, kad nelabai galiu pasakyti kas man atsitiko... Matyts kaupesi, kaupesi asaros ir vakar pratruko sad.gif

Kartais reikia išsiverkti lengviau pasidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 05, 14:14)
Kartais reikia išsiverkti lengviau pasidaro  mirksiukas.gif

zinau, kad reikia... bet as stipri ir neturiu verkti... tik kartais tas praskydimas mane nervina... tada tokia silpna silpna pasijauciu ir pykstu ant saves g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 05, 13:16)
zinau, kad reikia... bet as stipri ir neturiu verkti... tik kartais tas praskydimas mane nervina... tada tokia silpna silpna pasijauciu ir pykstu ant saves  g.gif

Kartais reikia mum ir silpnom pabuti, o del to kad kartais pasijauti silpna tikrai nereikia pykti ant saves, nes visa laika buti stipriai ir gelezinei yra blogai, moteriskumas mirsta tada, o to leisti negalima... mirksiukas.gif
Atsakyti