Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(valentinuke @ 2008 08 01, 18:57)
drinks_cheers.gif

4u.gif aciu dabar puikiai matosi drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
4u.gif aciu dabar labai gerai matosi,o kokia mezgimo tehnika,nuo ko reikia pradiet?aciu

O pradet reikia nuo rankoves linijos, neprisimenu kuriam rusiskam saite radau sita dalyka. Forma tokia kaip rombo, tik vietoj kampu gaunasi kaip nukirstas. Na nezinau ar cia aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 08 01, 16:19)
help.gif Noriu paklausti kiek akiu reik sumegzt megztinio priekyje ir nugaroje norint isimti rankoves? Ir kaip reik akis nuleidinet apvaliam ar elipses formos kaklui? Esu pradedancioji mezgeja ir labai noriu nusimegzti megztuka, todel laaabai tikiuosi, kad patarsit. blush2.gif

Aš rankovės iškarpą pasidariau taip- pasiėmiau seną savo megztuką, uždėjau ant laikraščio, pagal rankovės siūlę pribadžiau pieštuku skylučių ir, nuėmusi laikraštį, sujungiau, gavos puikiausia iškarpa lotuliukas.gif O dabat paprasčiausiai užsidedu ant kito megztinio ir pagal jį taikau, nes priklauso nuo siūlų, rašto, vąšelio ar virbalų storio. Megzta detalė galinebūti tokia tiksli, kaip medžiaginė, nes siūnant galima pataikyti, patempti.
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 08 01, 17:19)
help.gif Noriu paklausti kiek akiu reik sumegzt megztinio priekyje ir nugaroje norint isimti rankoves? Ir kaip reik akis nuleidinet apvaliam ar elipses formos kaklui? Esu pradedancioji mezgeja ir labai noriu nusimegzti megztuka, todel laaabai tikiuosi, kad patarsit. blush2.gif

megztuko rankovės išėmimui vienoje detalėje paprastai išsiima penki centimetrai (kartu su nugara kiekvienai rankovei po dešim), bet jei krūtinė didesnė tai gali būti ir daugiau. reikia pasimatuoti kiek akių tavo mezginio telpa į tuos penkis centimetrus tiek ir nuleist (penki cm iš vieno šono penki iš kito).
Atsakyti
barsukele, meskute231, aciu labai.Se jums po balioneli. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://club.osinka.r...pic.php?t=16287 Barsukėle, čia dar rasi juostinių nėrinių
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 08 02, 08:30)
megztuko rankovės išėmimui vienoje detalėje paprastai išsiima penki centimetrai (kartu su nugara kiekvienai rankovei po dešim), bet jei krūtinė didesnė tai gali būti ir daugiau. reikia pasimatuoti kiek akių tavo mezginio telpa į tuos penkis centimetrus tiek ir nuleist (penki cm iš vieno šono penki iš kito).

Aš nugaros ir priekio detalėse rankovėms tik po kokias 5 akis tenuleidžiu g.gif , 3-4 pirmą sykį nuimu ir dar paskui 1-2 sekančioj eilėj. O pačios rankovės iškarpą tai be kito megztuko niekaip nepasidarau, ir labai taikyti reikia, pirmais sykiais po kelis sykius ardydau.

QUOTE(Karusia @ 2008 08 02, 13:13)
http://club.osinka.r...pic.php?t=16287 Barsukėle, čia dar rasi juostinių nėrinių

Dėkavoju širdingai 4u.gif . Bandžiau megzti kelis pavyzdžius, tik kažkaip nesusitaiko man kai reikia tuos ornamentus toj pačioj pusėj sujungti, nesueina kraščiukai raportų. Bet jau grožis grožis.... thumbup.gif Dėkui, jau kad užvertei, dabar juostuota nėriniuota vaikščiosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
senas darbelis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 03 rugpjūčio 2008 - 11:14
gražu 4u.gif Man patinka tokios vasarinės maikutės, palaidinės, kai priekyje aukštai kaklo iškirptė, o nugaroj būtent taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 07 31, 17:58)
Rodausi, ka pagaminau vasarisko  biggrin.gif
user posted image

kaip man patinka tokie voratinkliai thumbup.gif
Ristina,puikiai padirbėjai,šaunuolė,balionėlis tau 4u.gif (medalio gaila neturiu g.gif )

o čia mano paskutinis sukurtas modelis iš serijos ,,ne manekenėms"
galit su manim nesutikt,bet aš laikausi nuomonės,kad megzti-nerti rūbai tinka ne tik manekenės figūrai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 04 rugpjūčio 2008 - 21:30
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 04, 22:28)

Labai šauniai atrodanti "ne manekenė" thumbup.gif
Atsakyti

galit su manim nesutikt,bet aš laikausi nuomonės,kad megzti-nerti rūbai tinka ne tik manekenės figūrai ax.gif

Labai kokybiškas darbelis. O kad ne manekenė, tai nereiškia, kad reikia rengtis bile kaip biggrin.gif
Atsakyti
be abejo, megzti nerti tinka visokioms figuroms, taciau mano nuomone sis modelis esamai figurai netinka, po krutine kunas tarsi persmaugtas
Atsakyti