Įkraunama...
Įkraunama...

Nereikalingi siūlų likučiai

sveikos,
keisciau idomesnius daniskus, turkiskus, gerai paieskojus gal ir arabisku rasciau, prieskonius (esu ne Lietuvoje) į paprasciausius siulus, virbalus, mezgimo literatura pradedancioms 4u.gif uzvalde beprotiskas noras ismokti megzti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 12, 12:49)
sveikos,
keisciau idomesnius daniskus, turkiskus, gerai paieskojus gal ir arabisku rasciau, prieskonius (esu ne Lietuvoje) į paprasciausius siulus, virbalus, mezgimo literatura pradedancioms  4u.gif uzvalde beprotiskas noras ismokti megzti  blush2.gif  ax.gif

O is kur esi? (jei ne paslaptis?) galiu padovanoti CD anglu kalba pradedanciosioms apie mezgima.
Atsakyti
Labai faina temute, bet butu dar fainiau jei prie siulomu siulu ir kainos parasytumet pilna sudeti, nes labai sunku kartais iziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RITELĖ @ 2008 09 12, 12:01)
labutis mezgejos gal kuri turi nereigalingu siulu nerimo ar mezgiko ir galetu padovanoti ,lauksiu zinuciu rasykit i az  4u.gif

labas
padovanoti galiu as jei esi Vilniuje
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liina: 14 rugsėjo 2008 - 21:08
tai,kas liko :

pirkau snaigėms nerti,bet netiko.tai praktiškai abudu pilni
user posted image

rudi margučiai Linate angora
user posted image

žali
user posted image

rudi su blizgučiu.2 pilni.tik viena vaikas truputi supainiojo,tai sutvarkysiu cool.gif
user posted image

Rudi Kartopu. Nusipirkau rudus ir juodus rudeniniam sijonui,bet pradejusi megzti juoda.tai rudu jau nebereikia ax.gif
user posted image

labai silti tokie elektrik spalvos su blizganciu siuliuku
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 08 29, 12:36)
Na ką, atėjau ir aš savo "likučiais" atsikratyti  biggrin.gif  visus arba keičiu arba parduodu  biggrin.gif

Vernito Verpalai, spalva-Pistacija  biggrin.gif , turiu 4 pilnus ir 5tą šiek praimtą, sudėtis- 100 proc akrilinis, 100 gr/ 234 m.

user posted image
Altin Basak, spalva- bordo, sudėtis- 100 proc medvilnė, 50 gr/ 210 m, turiu 2 matkiukus

user posted image

Aš dar turiu šitus ax.gif

dar turiu tokios pačios sudėties Vernito, tik spalva- žalia/samaninė, turiu 3 pilnus matkiukus ax.gif dabar neturiu fotiko tai negaliu parodyt verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, rasykit praasau kainytes iskart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 09 17, 10:44)
Merginos, rasykit praasau kainytes iskart  ax.gif

a rimts, pamiršau blush2.gif buvau įdėjus kaip keitimui biggrin.gif ir keičiu arba siūlykit savo kainą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės mezgėjėlės 4u.gif
tikiuosi nelabai užteršiu temutę, tik noriu pasirodyt kas man gavosi blush2.gif iš šitų
user posted image
Liinos siūliukų, sunaudojau du matkiukus, tai dar tapkutės gal išeis g.gif
Vaizdas ČIA

O kad nebūtų ne į temą - gal yra klaipėdiškių, kurios turi kokių nors siūliukų pasiūlyt g.gif g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 09 17, 11:09)

Nu gi siūlai pritaikyti puikiai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Mimka 4u.gif , gaila, kad tu Vilniuj, nes mane tie bordo siūliukai domina, bet siųstis jų ko gero neapsimoka, o Vilniuj tai nebūnu verysad.gif
Atsakyti