keisciau idomesnius daniskus, turkiskus, gerai paieskojus gal ir arabisku rasciau, prieskonius (esu ne Lietuvoje) į paprasciausius siulus, virbalus, mezgimo literatura pradedancioms
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 12, 12:49)
sveikos,
keisciau idomesnius daniskus, turkiskus, gerai paieskojus gal ir arabisku rasciau, prieskonius (esu ne Lietuvoje) į paprasciausius siulus, virbalus, mezgimo literatura pradedancioms
uzvalde beprotiskas noras ismokti megzti

O is kur esi? (jei ne paslaptis?) galiu padovanoti CD anglu kalba pradedanciosioms apie mezgima.
Labai faina temute, bet butu dar fainiau jei prie siulomu siulu ir kainos parasytumet pilna sudeti, nes labai sunku kartais iziureti
QUOTE(RITELĖ @ 2008 09 12, 12:01)
labutis mezgejos gal kuri turi nereigalingu siulu nerimo ar mezgiko ir galetu padovanoti ,lauksiu zinuciu rasykit i az 
labas
padovanoti galiu as jei esi Vilniuje
tai,kas liko :
pirkau snaigėms nerti,bet netiko.tai praktiškai abudu pilni

rudi margučiai Linate angora

žali

rudi su blizgučiu.2 pilni.tik viena vaikas truputi supainiojo,tai sutvarkysiu

Rudi Kartopu. Nusipirkau rudus ir juodus rudeniniam sijonui,bet pradejusi megzti juoda.tai rudu jau nebereikia

labai silti tokie elektrik spalvos su blizganciu siuliuku

pirkau snaigėms nerti,bet netiko.tai praktiškai abudu pilni

rudi margučiai Linate angora

žali

rudi su blizgučiu.2 pilni.tik viena vaikas truputi supainiojo,tai sutvarkysiu

Rudi Kartopu. Nusipirkau rudus ir juodus rudeniniam sijonui,bet pradejusi megzti juoda.tai rudu jau nebereikia

labai silti tokie elektrik spalvos su blizganciu siuliuku

QUOTE(mimka @ 2008 08 29, 12:36)
Na ką, atėjau ir aš savo "likučiais" atsikratyti
visus arba keičiu arba parduodu
Vernito Verpalai, spalva-Pistacija
, turiu 4 pilnus ir 5tą šiek praimtą, sudėtis- 100 proc akrilinis, 100 gr/ 234 m.

Altin Basak, spalva- bordo, sudėtis- 100 proc medvilnė, 50 gr/ 210 m, turiu 2 matkiukus

Vernito Verpalai, spalva-Pistacija

Altin Basak, spalva- bordo, sudėtis- 100 proc medvilnė, 50 gr/ 210 m, turiu 2 matkiukus

Aš dar turiu šitus
dar turiu tokios pačios sudėties Vernito, tik spalva- žalia/samaninė, turiu 3 pilnus matkiukus
Merginos, rasykit praasau kainytes iskart
QUOTE(ingapoc @ 2008 09 17, 10:44)
a rimts, pamiršau
QUOTE(laimužėX @ 2008 09 17, 11:09)
Nu gi siūlai pritaikyti puikiai
Ačiū Mimka
, gaila, kad tu Vilniuj, nes mane tie bordo siūliukai domina, bet siųstis jų ko gero neapsimoka, o Vilniuj tai nebūnu