Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirtis

QUOTE(braske1515 @ 2012 10 07, 10:35)
del pletimosi
mes viena pirti naudojam jau, mums pecius per tiek ir issiplete per kiek parasiau,sutrukinejo siena, gal kursiu treciadieni imesiu foto....

na parasiau, kad plysiu palikau pakankamai, berods smile.gif
Atsakyti
user posted image

na vaizdelis aishkeja.. nebedaug ir liko, 3 eiles.. koses tik neuzteks.. dabar murijau su cementu, bijojau kad spalva pasikeis, bet ne itin.. o susikimba greiciau, tik pastatai, pajudini ir jau beveik nejuda plyta..
Atsakyti
user posted image

Na va taip.. Planavosi dar viena eile plytu - bet manau vietoj jo padarysiu armuoto betono sluoksni, islygins, sutvirtins, jame irengziu varztus prusukti sienos konstrukcijas - is visu pusiu bus geriau..
Atsakyti
Na va ir padaryta..

user posted image

user posted image

kol staciau obalubke - isverciau is vietos dar 3 virsutines plytas, pirstu paspaudi stipriau ir cik, nusoksta.. misinio nebeturejau, tai sudrekinau gerai, pabarsciau cementu ir pasodinau angal, gal laikys.. bet kuo toliau, tuo daugiau gailiosi, kad naudojau ta molini misini, reikejo muryti su paprastu.. na tam cia viska ir pasakoju - kad po manes zmones zinotu, kas kaip smile.gif
Atsakyti
Na nusiemiau opalubke, betonas grazus, tvirtas.. bet isaishkejo, kad jis neprisiklijavo prie plytu VISAI.. tiesiog guli ant virsaus, galima pajudinti pirstais..pasakyti kad as nustebes - nieko nepasakyti.. nzn ka ir daryti dabar, ar ji atsargiai pakelti - priterlioti po jo kokiu plyteliu klijuir prispausti - ar mesti lauk ir is naujo kazka betonuoti su kazkokiais klijavimo priedais..pabandysiu gal paklijoti - vien del bajerio, kliju biski velgi turiu..tegul tik pakieteja dar biski, kad nesulauzyciau ji, neduokdieve biggrin.gif zodziu cirkas biski gaunasi..
Atsakyti
Kariauji ziurau lotuliukas.gif

as va irgi sumeciau savo pirties biski foto su aprasymais (du kartus paspaudi ant teksto visas iki galo atsiranda)
http://public.fotki....mwork/pirtis-1/
Atsakyti
as vakar damurinau kamina lauke iki galo ir pabaigiau visa peciu,truksta tik akmenu ir ekrano sieneles is priekio.....
siandien uzkuriau, traukia gerai.... viskas kaip pridera, karsciui atsparus misinys kiek uzmaciau pabaltavo ir tiek. kurenau pagal instrukcijas apie 20 min
vienu zodziu DUNDA RATAI lotuliukas.gif
pas seniuka uzsisakiau liepinius gultus m/3 lt
varau i kita uzsienio valstybe darbo reikalais .... grysiu jau gal damusiu pirti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske1515: 13 spalio 2012 - 21:38
QUOTE(kaban @ 2012 10 11, 10:27)
Na nusiemiau opalubke, betonas grazus, tvirtas.. bet isaishkejo, kad jis neprisiklijavo prie plytu VISAI.. tiesiog guli ant virsaus, galima pajudinti pirstais..pasakyti kad as nustebes - nieko nepasakyti.. nzn ka ir daryti dabar, ar ji atsargiai pakelti - priterlioti po jo kokiu plyteliu klijuir prispausti - ar mesti lauk ir is naujo kazka betonuoti su kazkokiais klijavimo priedais..pabandysiu gal paklijoti - vien del bajerio, kliju biski velgi turiu..tegul tik pakieteja dar biski, kad nesulauzyciau ji, neduokdieve biggrin.gif zodziu cirkas biski gaunasi..

seip mintis man pirma buvo,kad priklijuoti ta betona su klijais,bet jei kais labai smarkiai,klijai su laiku atsoks. Dar varijantas,naudoti priklijavimui karsciui atsparu silikona. Ar kazkatais panasaus,kad liktu elastingumas.
kazkada kai gyvenau name su kurenamu peciumi,sildoma sienele buvau apklijaves plytelemis,tad ten kur karsciausia,visgi atsoko.bet paemiau silikono,prilipinau ir laike.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 10 14, 11:38)
seip mintis man pirma buvo,kad priklijuoti ta betona su klijais,bet jei kais labai smarkiai,klijai su laiku atsoks.  Dar varijantas,naudoti priklijavimui karsciui atsparu silikona. Ar kazkatais panasaus,kad liktu elastingumas.
kazkada kai gyvenau name su kurenamu peciumi,sildoma sienele buvau apklijaves plytelemis,tad ten kur karsciausia,visgi atsoko.bet paemiau silikono,prilipinau ir laike.

bijau as tu visu silikonu, plastiku pirtije.. kvieposi poto toj perykloje tom visom smarvem.. pabandysiu klijus, pagalvojau kad is esme nieko tokio, jei net tiosog gules, niekur ta sienele nepabegs.. biski gripuoju daba, baigsiu tai pabaigsiu..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2012 10 14, 11:41)
bijau as tu visu silikonu, plastiku pirtije.. kvieposi poto toj perykloje tom visom smarvem.. pabandysiu klijus, pagalvojau kad is esme nieko tokio, jei net tiosog gules, niekur ta sienele nepabegs.. biski gripuoju daba, baigsiu tai pabaigsiu..

Seip tai niekas nesmirda. Buvau priklijaves prie sieneles kur ranka praktiskai nelaiko ir nieko. bet seip tai aisku. Kur pabegs tas betonas smile.gif
Atsakyti
Na priklijavau, laikosi kaip reikiant.. dar nuemus betona, viena plyta nusiime, ir muro misinio blinas irgi atsoko.. pas mane visai muro misinio neliko, tai klijavau muro misinio blina prie plytu su plyteliu klijais ir verkiau is juoko.. is esme tik del tokiu momentu ir statau pats viska.. tikrai bus smagu prisiminti..
Atsakyti
Pastatciau atramini balki, atremiau ant tos sieneles plytu.. tokia buvo sena ideja, bet dabar ne labai tikiu tvirtumu.. siaip laikosi kaip ir gerai, perdanga plytas prispaude.. bet kazkaip vistiek nerami..

user posted image

dar uzsakiau sian kamina, visos sistemos.. kita savaite bus, galima bus pradeti montuoti..
Atsakyti