QUOTE(rugilka @ 2010 09 21, 14:53)
sveikos mamytes mes irgi pradejim lankyti sį darželį, kelis kartus tik buvom dar, papuolem i Giliukų grupę mane neramina gal ir bereikalo

j, kad grupe mišri maniškei tik 3
metukai. o ten kartu būna ir 6 metų, bei 5 metų vaikai tai nežinau prieš metus lygatai kai domėjomes taip nebuvo
Sveiki,
o mes kaip tik irgi buvom Giliuku gupei, tikrai lb misri, bet vaikuciai vsi lb mieli pasirode:), bet po keleto bandymu is viso pasitraukem is sio darzelio, radom arciau namu. Man is tiesu iskart pasirode, kad Giliuku aukletojai gan sunku uzsimmti su tokio skirtingo amziaus vaikais, del to jie ten veikia kas ka sau, nes skirtingi ju pomegiai ir interesai. Didziam nustebimui darzelyje arciau namu mes vel tokioj pat grupei, bet skirtumas akivaizdus, vaikai kad ir lb skirtingo amziaus, bet zinokit visada uzimti, nera kada jiems ten verkti ar per galvas verstis, tai jie salej, tai jie dainuoja, tai kazkokius darbelius daro, bet tie kur lb nenori tyliai zaidzia tokiam zaidimu kampelyje. Pradzioj man pasirode, kad gal tik prie manes taip, bet pabunu kartais uz duru, na tikrai viskas gerai:)
Todel dabar tikrai nemanau, kad tas skirtingas amzius lb blogai, manau viskas priklauso nuo aukletoju:)
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2010 09 22, 10:32)
mes taip pat jau einam i dickiu grupe - Nykstukai tik, tai ten irgi misri grupe iki ikimokyklinio amziaus. na mes tai nematom tame jokios problemos - dar greiciau tik visko ismoks

bent maniskei tai nebuvo jokio adaptacinio laikotarpio, kaip eina dziugiai nuo pat pradziu taip ir keliauna kiekviena ryta
zinoma vaikas vaikui nelygu, maniske is esmes drasi tokia, jai dzin kokio amziaus vaikai - prie visokiu situaciju labai gerai prisitaiko
kiek zinau tai kitokiu grupiu ir nera po lopselinuku
Na va o mes taip ir nebesusitikom su graziaja Aurelija, sekmes jums:)