Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Vat aš galvoju, kad vaikų kambarį svečių priimt tai negalėčiau....tai kaip gi su draugais „pa dušam“ pasikalbėsi, kai lelius akis ir ištempęs už širmelės sėdi (gerai, kad dar ramiai sėdi laugh.gif )...ir nevisada vaikų kambarys tvarkingas būna ir ten visokios „karalių pilys“ iš kėdžių ir paklodžių dažnai stovi ir šiaip visokių siurprizų būna. Aš tai daryčiau miegamąjį-svetainę..........nebūtinai gi pirkti kokią senovinę sofkelę, kurios dalys nelygiai išsitiesia, juk dabar gamina tiek visokių patogių baldų su įdomiais, moderniais išskleidimo mechanizmais ir t.t...aš gyvenau vaikystėje su tėvais 3 kambarių bute, bet mes vis tiek nedarėm tradicinio miegamojo, nors vietos užteko....tos lovos per visą kambarį tai iškart apriboja kambario funkcionalumą.
Na, bet jūsų butas- jūsų sprendimas smile.gif
Atsakyti
As apie ta knyga labai daug esu girdejus, kazhkada pavarciau knygyne Panevezhy, nes pas mus, Shiauliuose, jos kazhkaip nesu machiusi. Bet labai noriu isigyt.
O kokios kvadraturos tie jusu mazhi butai? Ko gero mano akimis zhiurint jie pas jus milzhinishki. Nes musu 42 kvadratiniu metru ir su mazha virtuve. Nekas. Bet naujo pirkt ir dar ji suremontuot dabar nelabai yr uzh ka.
Atsakyti
Na, nežina kokios kvadratūros tas mūsų butelis, bet patikėk.......pvz. virtuvė yra pereinama, joje telpa mini skalbimo mašinytė, dušo kabina, 2 skylių dujinė ir mažas šaldytuviukas ant kurio gaminam maistą, nes stalas jau nebetelpa laugh.gif atsisėsti irgi nėra kur, nes netelpa nei viena kėdė...galima tik stovėti ir kokteilius draugams plakti...dar yra per lentynų lentynėlių į viršų, kuriose indai, mikrobangė ir t.t....
paskui yra 1 kambarys, kuriame vėl viskas išlankstoma, ištiesiama, išpakuojama...
Taigi galit nei viena nesilyginti su manim buto mažumu, nes žinau, kad TIKRAI nugalėsiu...... laugh.gif
Atsakyti
Na, musu "mazas" butas del kurio irengimo pirkau ta knyga yra apie 100 kv. tongue.gif
Zodziu, kaip tik dar isipaiso i "remus" mazu erdviu wink.gif

Tiesa, kol kas mes dar gyvenam dvieju kambariu bute, o dukrai jau 4 metai.Istiesu, tai didelio nepatogumo nejauciam ir dabar.Miegam visi miegamajam-mes didelej lovoj, o dukra, kai isaugo lovyte, tai ant ciuzinio (irgi geda-vaikas ant grindu)..O diena ji karaliauja svetainej-ten jos zaislu lentynos, prie pagrindinio stalo piesia, zaidzia, muzikinis centras irgi dazniausiai jos zinioj, TV irgi(mums tik nuo 9 val., kai miegot nueina)..
Siaip mes turim pakankamai erdvia virtuve, tai daznai vakarais su vyru bazuojames ten-ilgai valgom, vyna gurksnojam savaitgali..
Aisku, kai ateina sveciai, tai juos svetainej priiminejam, vaikai tada vercia miegamaji ir virtuve, tamsu kambariuka, spintas... biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku, kad miegamojo lovos mazhame bute ne pats geriausias sprendimas erdviu planavimo prasme. Remontas dar tik vasaros pradzhioje, gal dar ka nors sugalvosime. Nors shiaip miegamasis musu su vyru gyvenimo centras. Ne, ne, nepagalvokit, kad per dienas mylimes smile.gif Tiesiog ten musu telikas, ten sukrintam po darbo dienos, ten dukstam su vaiku, ten ir valgom ir skaitom ir t.t. Na, mes jau tokie. Taigi ta lova nera jau toks nereikalingas ir nenaudojamas dienos metu plotas smile.gif Ish tikruju, tai reikia didesnio buto, bet man dabat toks shishas uzhejo - pasidarysiu as ir ish to liuks butuka. O kai jau tikrai nebetilpsim, bus matyt. Tik va kaip pasidaryt? Todel ir uzhvedzhiau shia tema.
Atsakyti
Na kolkas mūsų erdvė-37 kvadratiniai metrai. T.y.-vieno kambario butas. Kai jį pirkom-nusimatė , kad gyvensim jame artimiausius dešimt metų...todėl šiek tiek perstatėm. Išgriovėm kaikurias sienas, panaikinom net du niekam nereikalingus kolidorius. Padarėm atskirą kambarėli-9 kvadratų kaip miegamąjį-likusią dalį sujungėm su virtuve. Vonią sujungėm su tuoletu. Kas užeina-nieks netiki, kad čia vieno kambario butas. Tikrai daug erdviau atrodo. Esu labai patenkinta tuo perplanavimu. Kai miega vaikas turėtume su vyru susigrūdę virtuvėj tupėt, o dabar turim atskirą erdvę judėjimui. Galim ir prie teliko ir prie kompo sėsėt, ir netrukdom už sienos miegančiai pupai. Dėja viskas taip ir liko iki galo nesutvarkyta, nes vos tik atsirado perspektyvos didesnėms erdvėms- rekonstrukcja apmirė...
Atsakyti
Nu va, nulekiau ka tik i knygyna ir nusipirkau ta Conrano knyga "Mazhos erdves". Kainavo 85lt. Shirdi, aishku, skaudejo, bet vyras ta ideja irgi palaike, net pats nuvezhe. Dabar seiles bega nuo minties, kad ilgai turesiu ka studijuoti. Shiaip interjero skaitiniai mano hobi.
Kai suzhinosiu ka nors gero parashysiu ir jums. Laukiu kitu originaliu pasiulymu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 02 25, 17:44)
Nu va, nulekiau ka tik i knygyna ir nusipirkau ta Conrano knyga "Mazhos erdves". Kainavo 85lt. Shirdi, aishku, skaudejo, bet vyras ta ideja irgi palaike, net pats nuvezhe. Dabar seiles bega nuo minties, kad ilgai turesiu ka studijuoti. Shiaip interjero skaitiniai mano hobi.
Kai suzhinosiu ka nors gero parashysiu ir jums. Laukiu kitu originaliu pasiulymu. smile.gif

Na ir kaip tau ta knyga? Dar nenusivylei, kad tiek pinigeliu isleidai?
Atsakyti
QUOTE (babble @ 2004 02 25, 11:01)
Aš iš Ikea parduotuvės Vokietijoje atsivežiau kelis katalogiukus, kuriuose vieno - dviejų kambarių buteliuose sutalpinti miegamieji, virtuvės, vaikų kambariai ir t.t...

Galetum per koki Kauno meeta atsinest wink.gif. Butu ka veikt visoms clap.gif laugh.gif
Atsakyti
Apziurejau www.patogupirkti.lt, tai ten ta knyga 77.72 lt + 3 lt pristatymas. Na gausiu honorara, reikes pirkt smile.gif
Atsakyti
Va prisiminiau, ziurejau karta tokia laida per televizija, kaip seima su vaikais 2 kambariu buta irenginejo. Viena kambari atidave vaikams. O gyvenamam kambaryje sumontavo toki podesta (pjedestala, paaukstinima). Mazdaug 30 cm aukscio. Uzdenge ji kilimine danga, sustate ant jo minkstu baldu kampeli. O i to paukstinimo vidu imontavo lova, issitraukiancia ant ratuku. Diena - tai gyvenamas kambarys, nakciai issitraukia lova ir miega. Labai gerai tas paaukstinimas ten atrode.
Tik mano interjere toks dalykas kazkaip visai neisikomponuoja. sad.gif O ir megoti beveik ant grindu ne kiekvienam patinka. Man, pavyzdziui, patinka auksciau. Taciau pati ideja man labai patiko.
Atsakyti
Geeerai, jei bus koks meetas, tai būtinai atsinešiu. Aš pati juos vis profilaktiškai pasivartau ir vis kokią idėjėlę atrandu.
Atsakyti