Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

kokie saunūs auskariukai wub.gif , tugu nesidrovi ir patiki, kad labiai graziai dirba bigsmile.gif
Atsakyti
Ko dar gėdintis daryt tokius darbelius bigsmile.gif Juk jie nuostabūs bigsmile.gif Daugiau drąsos ir pasitikėjimo savimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 17 rugpjūčio 2008 - 10:12
QUOTE(WildCat @ 2008 08 16, 23:17)
Čia tik trys poros padarytų jos auskariukų. Jei nesunku užmeskit akį ir išsakykit savo nuomonę. Visokeriopaq kritika laukiama.

Auskariukai grazus smile.gif asmeniskai patarciau pasipraktikuot daryti apvalesnes kilputes ir pakeisciau kabliukus auskaruose su sirdelem (nes netinka prie tamsios vielos, is kurios padaryta sirdis). Bet siaip grazu ir neperkrauta, linkiu idomiu ideju ir kantrybes smile.gif
Atsakyti
WildCat - auskariukai tikrai gražūs, įdomūs ir tvarkingi. Sėkmės tavo brolio žmonai mirksiukas.gif

O čia mano paskutinieji:
user posted image
Atsakyti
Vaida, labai graziai suderintos spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosemary @ 2008 08 17, 19:23)
Vaida, labai graziai suderintos spalvos  wub.gif

Dėkui, Rosemary wub.gif Turėjau čia tokį žaliai žalią užsakymą, teko kažkaip suktis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaida_P, ir auskarai fantastiski wub.gif
WildCat, o tavo svogerkos tikrai labai grazus auskarai. Nematau jokiu netobulu kilpuciu, bet sutinku, kad kabliuku spalva turetu buti tamsesne. 4u.gif
Atsakyti
Vaida_P, ogo, koie grazus wub.gif
SW kristalas, tas lasas g.gif

WildCat, man labiausiai patiko pirmi ir paskutinieji wub.gif Bet visi labai grazus thumbup.gif

As laikiu kada medziagas uzsakytas gausiu. Jau taip knieti rankas, o ner is ko daryt verysad.gif
Atsakyti
Vaida_P, įdomi aštuoniuke thumbup.gif

Rodausi ir aš:
Swarovski kristalai
user posted image

Užsakytas Dalmantininio jaspio rinkinukas
user posted image

Flamingo jaspis
user posted image
Atsakyti
taip, reida - lašai tikrai svarovskio mirksiukas.gif
Atsakyti