Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Raskila - Nu auskariukai paprastuciai, ale labai meiluciai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar mano keli paprastuciai auskariukai, mokinuosi tai del to jie dar toki paprasti smile.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
Pirmi labai idomus ir oginalus.
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 09 07, 15:54)
Pirmi labai idomus ir oginalus.

Aciū labai smile.gif
Atsakyti
Na parodysiu ir as keleta naujienu (lampwork stiklas) bigsmile.gif
user posted image
Ir dar is kriaukliu serijos biggrin.gif
user posted image

Na ir rinkinukas (zadeitas, kates akis)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Luvita @ 2008 09 07, 18:56)
Na parodysiu ir as keleta naujienu (lampwork stiklas) bigsmile.gif

Pirmieji labai bigsmile.gif
Atsakyti
Luvita fainuoliski antri labai labai, ir pirmi butu faini, jei ne tos aki reziancios lampwork skylutes, taip ir norisi jas biski pakavoti mirksiukas.gif o siaip faini labai, vien pirmuju auskariuku spalvyte viska kompensuoja wub.gif
raskila treniruokis ir daryk nepaprastus mirksiukas.gif o kad visas ir save nustebintum mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif ,
na pirmuose auskariukuose tos skiliukes gal tik foto matosi, kai kabo ausikese, tai visai ju nematyti, kitaip nepavyko nufotografuoti....
Raskila - nors ir rasiau, kad tavo auskariukai tokie is paziuros paprastuciai, bet jie tikrai labai labai mieli, nes juos gamindama sudejai daug pastangu ir savo energijos. Nebutina, kad jie zeretu visomis pasaulio spalvomis, gi svarbiausiai, kad mielai nesiotusi, o visos ziuretu ir aikciotu bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luvita @ 2008 09 07, 20:52)
aciu aciu  4u.gif ,
na pirmuose auskariukuose tos skiliukes gal tik foto matosi, kai kabo ausikese, tai visai ju nematyti, kitaip nepavyko nufotografuoti....

cia tik mano nuomone, kad man graziau kai pakavotos skulutes, nes va butent lampwork skylutes didokos, o kad ausytese bekabant ju nesimato tai taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Luvita @ 2008 09 07, 19:52)
aciu aciu  4u.gif ,
Raskila - nors ir rasiau, kad tavo auskariukai tokie is paziuros paprastuciai, bet jie tikrai labai labai mieli, nes juos gamindama sudejai daug pastangu ir savo energijos. Nebutina, kad jie zeretu visomis pasaulio spalvomis, gi svarbiausiai, kad mielai nesiotusi, o visos ziuretu ir aikciotu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Dekui uz palaikyma, as stengiuosi po truputi, ir dabar sedziu ir gaminu kitus papuosaliukus.Dar karta Ačiū
Atsakyti
na, super cia pas jus viskas wink.gif kaip sako kiekvienas turi savo nuomone ania wink.gif o as noriu toliau pasidalinti savo ispudziais su siuntinuku kur buvo nesusipratimai biggrin.gif tai va, atgavau ji 5d.(issiustas buvo 25 diena, o pagal antspauda sprendziu, kad paste jis guli nuo 27d.) aisku kai ejau pirma karta man pasake, kad jo nera, o db ejau dar karteli ir neradus joms nuejau siek tiek auksciau valdzios laipteliais tai surado greitai biggrin.gif juokingos pastininkes buvo tada, na bet as dabar dziaugiuosi, akd gavau pirmaji savo uzsakyta rinkinuka ir galesiu tikiuosi netrukus ikelti savo darbelius ir pristatyti jusu teismui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va, o ka as sakiau mirksiukas.gif , zinant siuntimo numeruka, jau reikia jo muojuoti kaip veliava, nes kitaip, ponios pastininkes, savo subinytes nepakrutins ir tikrai nepaieskos....
Man yra buve, kad irgi uzejau, sakau, va tokia ir tokia diena siunte, toks tai numerukas - sako nera. Grizau namo - skambinu virsininkei i centrini pasta, ta sako palauk biski, kai suzinosiu perskambinsiu. ir ka - paskambino ir sako, tavo laiskelis paste, buvo nuveztas tokia diena, tokiame melyname maise, su tam tikru numeriuku to maiso sarase . As atgal i pasta, pas ta pacia babce - isdestau visa info - ir, o stebuklai, atsiranda mano laiskelis thumbup.gif , taip ir norejosi uzvozti i viena vieta, gaila stikline pertvara trukde cool.gif
Tai lauksim lauksim, tanzania, tavo grozybiu, kai jau pagaminsi, butinai pasirodyk...
Atsakyti